magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Luna je slatka !!!! sigurno joj je lepše kod Nenada!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ova je slikana pre mesec dana...
![]()
prijatno! brzo si stigla....![]()
I Dora i Lena i Luna. Konacno odgledah epizodu do kraja, zeza konekcija a ovo vuce... Pozdravljam vas, odoh da se spremam. 

Evo me....samo na kratko...![]()
večeras krenule sa Lenom kod drugara da se igraju, kad je iz jednog dvorišta izleteo pas, pretrčao ulicu i UGRIZAO me .....JAKO....krvi kao da su me klali....čak i parče sopstvenog mesa sam sad našla u kadi.....došla kući, sprala, dezinfikovala, zvala sina da dodje sa Palića, dojurio i vozio me u hitnu pomoć...za to vreme sam krvlju natopila čitav peškir....nisu me šili, ali ako bude problem noćas, možda će....dobila dve bocke...sutra kod mog lekara na previjanje ako ne bude komplikacije ...a pas nije godinu ipo vakcinisan, sad je bila tu vlasnica.....ide sutra kod veta....a boooooooliiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo me....samo na kratko...![]()
večeras krenule sa Lenom kod drugara da se igraju, kad je iz jednog dvorišta izleteo pas, pretrčao ulicu i UGRIZAO me .....JAKO....krvi kao da su me klali....čak i parče sopstvenog mesa sam sad našla u kadi.....došla kući, sprala, dezinfikovala, zvala sina da dodje sa Palića, dojurio i vozio me u hitnu pomoć...za to vreme sam krvlju natopila čitav peškir....nisu me šili, ali ako bude problem noćas, možda će....dobila dve bocke...sutra kod mog lekara na previjanje ako ne bude komplikacije ...a pas nije godinu ipo vakcinisan, sad je bila tu vlasnica.....ide sutra kod veta....a boooooooliiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
ste videli mog Mrcu AAAAAAAAA
![]()
![]()

a u pi*** ma*****....e vala.......uuuuuuuuf
ajde javljaj se da ne brinemo.
Nadam se da neće biti problema
Popinešto za bolove i namaži flogocid obavezno ali na suvu ranu
Magi zar ti oni u hitnoj nisu ništa dali protiv bolova![]()

flogocid!!! treba dotle doći....prvo ovo da prstane krvariti, da zaraste...dve gadne duboke rane....još su se konsultovali da li treba šiti....nit mogu da idem na kupanje, a danas baš dogovorila da idem na akvaaerobik.....za tuširanje ću morati da uvijem čitavu potkolenicu u onu providnu foliju....ne mogu da zamislim da se ne tuširam...
nemam pojma koliko ću dugo morati da idem i na previjanje.... imam kući kafetin i nimulid....ne znam šta će biti efikasnije za noć....a rekli su u hitnoj , da ako pas nije vakcinisan treba da idem i na infektivno u bolnicu, ..
Probaj prvo s kafetinom, meni je on uvek bolji kod te vrste bolova nego Nimulid. Ma najbolje i najbrže bi bilo da rokneš dva kombinovana praška ako imaš.