F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro........:kafa: i da krenemo u dan.....kasnim već hahahaah

img8324-1.jpg

Jesu ovo Cic i Mes? :eek:

Jutro. Mada ja sam se jutros bas udesila. Pala, razbila koleno , ruke obe odrala , videcemo kako ce da bude kad se oladi.

Ajoj, Goco! :zag: Javljaj se kako je rame.

trepkaj Gordano.....trepkaj :flert:
pa umilno objasni neophodnost ataka na budjelar.... :manikir:
nikakva agresija....mnogo su osetljivi...preterano :cool::zcepanje:

Nee zena dzabe razredna na elitnu grupu ludaka forumskih! :worth:

Bar dan. :kafa: http://astrosajt.blogspot.com/2012/....com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri

I jos:

292150_413753015314635_152086528147953_1229781_348476790_n.jpg

JARAC

Pripadnici ovog znaka pravi su goniči robova, veruju u sudbinu, a reč „izvini“ ne postoji u njihovu rečniku. Možete živeti pored njih ceo život, biti s njima u braku, ali nikada nećete saznati šta zapravo misle. Osećanja ne umeju da iskažu rečima, pa vas umesto „volim te“ često dočeka psovka. Prodali bi dupe za društveni status. Kukavice su i beže od problema, ostavljanje na cedilu je nešto što ljudima rade ceo život. Jarac je frigidan i nesposoban da pokaže osećanja. Prespor je i mračan i nije neko s kim ćete osetiti zadovoljstvo života, zato se klonite te iskompleksirane frigidne kukavice.

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: ebote....ko bi rekao da sam ovakva

evo jedna ekstremno filozofsko-realna....deljenje je diiiiiiivna muška stvar :cool:

s posebnim osvrtom na ovu rečenicu koja tako logično zvuči "tebi bi dao i ono što nemam"...:zcepanje:
čist slučaj namere :rotf:

Poslednja izmena:
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ko bi reko da sam takva

RIBE

Neopisivi dosadnjakovići koji uvek čekaju da neko dođe i uteši ih. Ne mogu ništa da urade bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug.

Ribe ne lažu. To nije moguće, jer im vera to ne dozvoljava. Redovno idu u crkvu i ispovedaju se tražeći oproštaj. Uostalom, da to ne rade, Svevišnji im nikad ne bi oprostio, već bi ih momentalno gađao gromom.

Jooooj Ljiljo, isti si znak ko moja gospa:eek::pop:
Apropo padanje...pre nekoliko sedmica kupio ja one...rolere; nekada davno (pre cetrdeset godina:eek:) sam vozio rosule. mislim...isto:aha:
Lepo probam u kuci, ide mi:hahaha:, jos lepse se spustim niz stepenice:D i...krenem dva koraka i...sve cetiri u vis:hahaha:, sreca moja da umem da padam:mrgreen: a i dobio koji kilogram...goooza amortizovala udarac:D
I tako...sada razmisljam kada cu ponovo da pokusam:mrgreen:

Dobar dan drustvo:kpozdrav:
Dame, za vas :cvet::dzentlmen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back