F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Goco, kako si?

E pa da referisem... :aha:
1. Od danas je nenadano i nicim (osim velikog stomaka) izazvano mm izbacio sva testa, krompir... i kuka zasto bas danas, kad sam kupila mlade krompirice prvi put ove godine. :lol:
2. Moje dete nije normalno, i dobro nije ostala bez oka, nabila glavu kod macica u kutiju da ih bolje osmotri i macka je ogrebala ispod samog oka.
3. Posle joj je drugi po redu zub ispao, i to joj ostao u banani kad je zagrizla. :lol:

:rotf::rotf::klap::klap:

Dobro vece, dobar dan...da se javnem, i da Vam kazem, da i kod mene pada kisa...svaki dan...da mi se vise popela na vrh****** , sve mi tresnje potrulele...a ja ne mogu da se penjem po drvetu, a posetioci koji svrate na tresnju, oberu ono sto moze da dovate...a ja gledam i patim za miljenim mi vocem...i tako....jos nisam besna...ali cu pobesnim, jerbo ce kisa jos padati ovijeh dana...pa ce sve tresnje otici u.....a i ja sa njima...toliko od mene u vezi sa tresnjama....sledece je, jedan mali, cicos-macos,mjauce, mjauce, mjauce...ni manjeg maceta , ni jaceg mjaukanja....zao mi srce mi se cepa....macos je u komsijsko dvoriste, verovatno ga je mama ostavila...a ono gladno, a divlje...i nece da dodje da mu dajem nesto za jelo...a komsiju, zabole uvo...on ga ne cuje, jer tv pojaca ...a ja ce crkenem od tuge, za macos...

hej.......:zag::zag::zag::zag::zag::heart:

Malo me boli ruka ali čini mi se daće biti ok- Evo sedim u garsonjeri i uživam, nema dece , nema kučeta, samo muzika lap top i ja. I da nađoh neko pivce u frižideru pa reko da se ne baci :lol:

to bre......:klap::klap::klap::klap:
ja imam vince.....komšija proizvodi i prodaje...ima u radnjama.....lele što je dobor.......fata iz cuga......nema da čekaš :picve:

oćemo ,alo ,uzike.........oćeeeeeeemooooooooooo

Profoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
odlične ti fotografije........:klap:

eve ti pevam.....malko...nemoj se mnogo zaraduješ al mož da skršiš jednu čšku....rasparenu nadji :zcepanje:

Hocko..odgledah ovo tvoje...nije loše i nemoj da se stidiš no da djipaš tam :rtfm:

a sad se povlačim u svoje odaje....ufatilo me vino.........al sam mu se nae...osvetila :rotf::rotf:ima da spavam ko bebac :rotf:
laku noć od mene :cao:

Au Sta VINO RADI, lele more dobro vino a Ljiljka sto ima glas, more cak u dubokoj basti sam cuo.Hahaha:hahaha::hahaha:
Elem Ajd da stavim 2-3 slike i od Markonje a i neke iz Kine, da vam srce mine i bidne drago.

Narode nemojte se ljutite na slike iz sveta, no ako vi smeta ,samo recite, pa ce prestajem.Ok

Ovde je Marko uzivao dok sam raduckao a on pravio drustvo

Uploaded with ImageShack.us

Ovi je na Fakultetu Muzicke umetnosti i koncert grad Tijanjin, bilo je fenomenalno,svirali su Kineske a tek klasicna muzika na njihovim instrumentima..........

Kineski Zid- Badalon, blizu Pekinga, Ja sam bio na vise mesta gde su sagradjene zidine i JESAM HODAO, jer bo Kinezi Kazu: NISI MUSKO ako se ne penjes i hodas po Kineskom zidu i moram da kazem da je izuzetno tesko narocito tamo gde nisu renovirali....

Blizu Zabranjenog Grada, postoji recica sa parkom sa obe strane i divan most

Luka Tanngu, a u predgradju gde sam stanovao se zvalo TEDA

U starom delu su prodavnice sa razlicitom robom i da jeste sa kvalitetom

A ovaj ima vecu trbu od mene i jos je pozlacen, tu je i prevodioc

Svuda imaju figure od metala, kocije, bikove, bude , deca koja se igraju, pa evo jedne slike, druge su sa nama.....

dOBRO JUtro :kafa:
opet kiša.........lele, padnuo mi pritisak.....ič ne vidim na oči :aha:

2012-03-25-113717-1.jpg

dOBRO JUtro :kafa:
opet kiša.........lele, padnuo mi pritisak.....ič ne vidim na oči :aha:

2012-03-25-113717-1.jpg

E jes uzivaju malci, blago njima :D

Ma ce kisa brzo da projde i sunce da vam dojde, pa ce ondak da se zalite ---vrucina.

Ovdekana 31 stepen, i to bre naglo, ne moze se disati, ovi nasi odmah proglasili opasnost od vrucina i nema njih puno koji su "otisli", samo 4 njih.:sad2:

Ocekujemo KISU, narocito , severno gde su Sumski pozari.......

Pa naraFski da će se žalimo kad upekne zvezda hahahaha
ama bre......inače nisam meteoropata, ali jutros sve boli i oke mi se sklapaju....misao troma i pospana.......sad ću da napišem blog o tome hahahahaah

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back