LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Jutro. Mada ja sam se jutros bas udesila. Pala, razbila koleno , ruke obe odrala , videcemo kako ce da bude kad se oladi.
kako bre pade?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutro. Mada ja sam se jutros bas udesila. Pala, razbila koleno , ruke obe odrala , videcemo kako ce da bude kad se oladi.
Omašila stepenik, dočekala se na onu ruku što me inače boli i razbila koleno, pantalone nisam iscepala, videću kad se ohladi kako će da bude
Omašila stepenik, dočekala se na onu ruku što me inače boli i razbila koleno, pantalone nisam iscepala, videću kad se ohladi kako će da bude

Jooj GocoOmašila stepenik, dočekala se na onu ruku što me inače boli i razbila koleno, pantalone nisam iscepala, videću kad se ohladi kako će da bude
, tako sam se ja zimus skrljala iz busa i dobro sredila ligamente, nadam se da to neće biti slučaj kod tebe
Vako, Koleno popustilo držala ladnu obogu . e sad što je razbijeno i malo podliveno , a rame, vrat videćemo osećam ga po malo..

Ma da, eto kad ti se neda taman me namestili i ja odma da se razmestim![]()

jes lepo al bre skupo ostadoh bez 5000 za ta dva tretmana, a sad me zvali na proslavu godišnjice mature pa ti sad gledaj šta mi sve treba. ne mogu da idem svakakva na druiženje 
jes lepo al bre skupo ostadoh bez 5000 za ta dva tretmana, a sad me zvali na proslavu godišnjice mature pa ti sad gledaj šta mi sve treba. ne mogu da idem svakakva na druiženje
![]()

naravno da ne možeš.....ajd opet na tretman...da te osposobe za pazarenje![]()

A ko će da osposobi novčanik od mm,![]()

Dobro jutro........i da krenemo u dan.....kasnim već hahahaah
![]()

Javljaj se kako je rame.trepkaj Gordano.....trepkaj
pa umilno objasni neophodnost ataka na budjelar....
nikakva agresija....mnogo su osetljivi...preterano![]()

http://astrosajt.blogspot.com/2012/....com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri

ebote....ko bi rekao da sam ovakva

Jesu, to su Cic i Meš a slikala Malena.....tetkino dete![]()

Jesu to zajedno leteli?
Pesmu cu da poslusam kasnije, odoK sad da menjam cene.![]()

) sam vozio rosule. mislim...isto
, jos lepse se spustim niz stepenice
, sreca moja da umem da padam
a i dobio koji kilogram...goooza amortizovala udarac