LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
hahahhahah samo ti zamišljaj......odoh da legnem deco.....pa opet popodne da orezujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece, bre, da se podele ove nase komsije, niti hoce da se dogovorimo oko puta. 

Sad je Mrca dasa i po.
Dobro vece.
![]()

Jeste devojcica-maca, nazire se kornjacevina (tip boje) a to je moguce samo kod zenki.
A ovaj transporter bi mogao, ne znam, da poklonis u SPCA? Just a thought...
Dan Pometeni.Eh skoro sve ispeglah. Pijem kafu pa da ispeglam još pantalone i farmerke i gotovoooooooo. Pometeni i moj dever se muči da strpa macku u transporter.![]()
Ma oni su se svima ogadili, narocito sto su pobili zdrave zivotinje, navodno bile zarazene sa crvima, a kasnije se videlo da su stitili idiotsku odluku njihovog direktora. Ovde su bile i demontracija protiv njih....... ihaha.
Ma , mislim se da napravim garage sale i onda sa drugim stvarima,,,,,pa ako dobijem nesto a sdruge strane, da ne zazalim je ako, ako budem imao macora, trebat ce mi ..........

Pitanje je koliko su udomive bile zivotinje, ako su zaplenili od nekog hordasa ili zatvorili puppy-mill, takve zivotinje su i psihicki neuravnotezene i zahtevaju puno rada. Sad, sto su tako bezocno lagali, to je vec druga stvar.
Mislim se sad, da popijemo kaficu sve troje zajedno.![]()
Moguće da smo pili![]()
A mace su baš čudne. Ova od devera,sedneš u fotelju spustiš ruku i ona ako hoće da se mazi prođe ispod tvoje ruke![]()
A jel maca ili macor.
Kafa je odlicna, kako nisi osetila MIRIS pa i ukus, meni bas dobro legla.
viš da smo sviotkačeni a ja imam kera sa ženskim imenom, lepo moj sin tražio da se zove Velibor.
To je maca koja ima muško ime tj zove se Žikaviš da smo sviotkačeni a ja imam kera sa ženskim imenom, lepo moj sin tražio da se zove Velibor.
Zamisli maltezer mali pufnasti i zove se Velibor![]()
Moguće da smo pili![]()
A mace su baš čudne. Ova od devera,sedneš u fotelju spustiš ruku i ona ako hoće da se mazi prođe ispod tvoje ruke![]()

Pijemo kaficu- french vanila.......
To su bile i mace i kuce, i nisu bile oduzete od nekoga, zeleli su da se oslobode zivotinja uz izliku da je izbila epidemija, nekog crva, sto se pokazalo da i nije slucaj. Izgubili su kredilibitet kod ljudi i sto je najvaznije : cene za adaptaciju su enormne visoke 200-300$, na sta svi ukazuju ali posto su drzavni!!!!!!!! ponasaju se uzasno. Ovi nasi iz Toronto Animal kontrol stalno imaju problema sa ovima??????
Druzimo se mozda ponovo posle filma.
za Žiku smo se zapanjiliimi smo mislili da je muško i kad smo bili kod njih gledamo Žikin pasoš i tamo piše žensko
Priupitamo za svaki slučajjelte danije neka greška kad ono nije
. E sad iz za*ebancije Raska kako jojje pravo ime postade Žika. Da i oni su usvojili macu a ova je došla iz Španije.

:E imam i ja dvoje koji prave nered ko 10 kučića i mačića. Paja i Kaja od milošte zvana Kajaštura jer maltretira našeg dobrog Paju
Juče sam pretila da ću sa sve kavezom da ih bacim. Svi ih vole a niko neće da pere kavez i da menja pesak
dobro veče i laku noć....sve me boli, nije mi nidočega....možda sutra bude bolji dan...![]()
A i ja nisam nizašta...
I još Mrvica zove da izađem... I nisam gledala P.S.Volim te, gledali smo zajedno Bećkovićku i sad slušamo vesti, kuva se opasno...

Pa dobroje Paja mada ga ova i dalje muštra.
Šta se zakuvava. Nisam u toku![]()
a ja bolje da se ne javljam,mnogo sam nervozna oko ucenje,slabo mi ide jer ga bas i ne kapiram,od silne nervoze ne mogu ni da se skocentrisem![]()

i da krenemo u dan.....kasnim već hahahaah