GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
ne vidim ništa !
ni ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne vidim ništa !
sad vidim super je , oduševila sam se....
Uletela pre kiše. Dugo nije padala. Od jutros.
Magi takav je život. Kad bi mogla da biram izabrala bi tako.
Šta ti je rekao kardiolog?[/QUOTE]
Mislim da lipidni status i ne zavisi samo od ishrane. Ja se razbijam jedući čvarke slaninicu i holesterol mi je 3.9 radila analizu pre deset dana.
i ja mislim da ne zavisi od ishrane....čvarke, slaninicu ove godine nisam ni jela....od mesa uglavnom jedem piletinu i ribu, vrlo retko junetinu ili svinjetinu...pa i tog malo da se odreknem ne verujem da bi popravilo stanje....ne jedem ni masne sireve, jogurt i mleko kupijem onaj sa malo masnoća....
sad lenčuga ne ide)imala jeproblema sa štitnom žlezdom i holesterol 8. Ubijala se u teretani pet puta nedeljno hranila semenkicama i ne vredi 8 pa 8 bez lekova.Jedna moja prijateljica, nekad smo zajedno išle na rekreaciju (sad lenčuga ne ide)imala jeproblema sa štitnom žlezdom i holesterol 8. Ubijala se u teretani pet puta nedeljno hranila semenkicama i ne vredi 8 pa 8 bez lekova.

'sedim sa mojima u sobi gledali tv.
i kaze tata mami " daj mi daljinac ,vec gledas 3 emisije za redom'

svidja mi se pesma.....e, da, tretirao me Maca vitafonom protiv bronhitisa.....mmmmmmm........prija....moraće svako veče da me tretira a ujutru ćemo vikendom 

tako da, treba mi para za more pa eto.... 
DOBRO VEČE........odgledah sas macu mi ovaj eurovision.......Šaša se trese kao luda i u krilu mi je.....ušku smo u finaleeeeeeeeeeeeeesvidja mi se pesma.....e, da, tretirao me Maca vitafonom protiv bronhitisa.....mmmmmmm........prija....moraće svako veče da me tretira a ujutru ćemo vikendom
![]()

i ja mislim da ne zavisi od ishrane....čvarke, slaninicu ove godine nisam ni jela....od mesa uglavnom jedem piletinu i ribu, vrlo retko junetinu ili svinjetinu...pa i tog malo da se odreknem ne verujem da bi popravilo stanje....ne jedem ni masne sireve, jogurt i mleko kupijem onaj sa malo masnoća....
magdo, holesterol ide najmanje od svinjske masti
ona u sebi ima 60% vode, a 40% lipida
ulje je stetnije, kao i mlecna mast, vise nego sam loj ili svinjska mast
i nemoj slano da jedes nikako, jedi kuvano, bareno, peceno, nikako przeno
i od jaja hoce holesterol
po komentarima bilo pre 2godine![]()
magdo, holesterol ide najmanje od svinjske masti
ona u sebi ima 60% vode, a 40% lipida
ulje je stetnije, kao i mlecna mast, vise nego sam loj ili svinjska mast
i nemoj slano da jedes nikako, jedi kuvano, bareno, peceno, nikako przeno
i od jaja hoce holesterol
a ja koristim ulje....so koristim sa merom ne preterujem....ali svakako ću da povedem računa o ovome što si napisala....

Eh kad se setim kad je moj tata kupio vitafon, kolektivno smo u kući prolupali., on se tretirao za raznorazne boljke tri puta dnevno,pa te npr probudi u nedelju ujutro umilni zvuk vitafona ili legneš popodne kad ono gle čuda vitafon![]()
ma imamo ga i mi odavno. maca kad je sredio kičmu probao ali nije mogao od užasnih bolova...mislim nije bio vitafon delotvoran.A kad onaj naš zet, englez, prolete kroz naša staklena vrata pa iseče obraz, onda mu Maca dao da čita. On je čovek inženjer po struci i kako su došli na N.Zeland tako je naručio ali sa engleskim uputstvom. Obraz mu zarastao ali nisu se lepo spojili limfni kanali pa se stvarao otok. Zato je morao da zakaže onu...kako se zove....stade mi mozak..ebote....estetsku operaciju. E, kad je počeo da koristi vitafon otok je skroz nestao jer je ovaj vibracijama rasturio limfu. Kad prestane, ona se opet nakupi. Rekli mu da do operacije to koristi. A meni baš prijalo. Kažu u uputstvu da će kašalj da mi se posle trećeg dana pojača ali da će da nestane posle 15. I tačno, sve tačke koje su obeležili su one koje mene bole..eto..sg će me Maca tretira svako veče
a vikendom i ujutru i uveče 

qqqqqqqq pa ti ćeš da budeš skroz nasroz istretirana, da ti se ne sloši od tolki tretmani
Narode a gde nam je Mimi?

.sa sociološke strane.....a mož i sa koje oće druge