F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E a sad ću malo da pišem i da se raspravljam.
Prvo da spomenem da ovim postom ne branim Lavicu, nego je u pitanju princip
Dakle:
Gde su pobrojane teme o kojima se na ovom odeljenju sme tj ne sme pisati?
Ko je zabranio da se piše o turskim serijama a ne o npr, ruskim ili američkim.
Zašto je sinoć opomenuta samo Lavica a o glumcu iz serije a ne o seriji pisale i Skydancer i ja.
Da li je komentarisanje izgleda glumca (njegova nesreća je i što je Turčin) pričanje o seriji.?

Baš sam besna.

Ovo je savim namerno citirano. Žmurimo

ama je on jako talentovan.....da mi diže pritisak :evil::zcepanje:
lena ti je mnogo slatka......evo i Cic vas pozdravlja
a moj klematis još ne cveta....kasnije će
Pa možeš da ih zasadiš jedan kraj drugoga....lep bi to bio žbun :zaljubljena:

Da, tako sam mislila, jedan kraj drugog, pa neka se i isprepletu, svakako ih u proleće orezujem.. a imam jedan već 6-7 godina, nijednom nije procvetao...a tako lepo tera, i ima lepo lišće, žao mi ga je izbaciti...a već sam mu nekoliko puta obećavala....

Lena zahvaljuje na komlimentu....

Hvala Cic na pozdravu...pozdrav za Cic ! :)

U cemu je Goco problem?
Paja je otisao sa F-a zbog tih serija i jer je opomenut za provociranje, tada je zabranjeno.
Lavica je jedina koja prati i gleda te serije i drugi forumasi se zale, oni koji dolaze na F, jer stalno pise o tome.
I ako se bude dalje raspravljalo o tome, spada u mesanje rada moderatora.
Vec je vise puta opominjano zbog toga i sad opet. Ako je receno i zamoljeno cemu dalja rasprava?
Hvala na razumevanju :)
Sto se mene tice na ovu temu ja sam rekla sta sam imala :hvala:

ćao Goco...videla sam....neću da raspravljam...

:zag: Magi
Magi ova pitanja nisu upućena tebi?
I neću da se svađam princip je u pitanju.
I zašto to uvek radi. Šta lešpo se zabavljamo pa da prekinem zabavu. Pa ne interesuje ni mene kampovanje, nikad nisam kampovala, pa šta trebam da zabtranim da se o tome piše, ili nemam baštu pa ću da zabtranim da kačite cveće jer zaboga ovo je Svet životinja i treba da kačimo samo životinje.
I da kakav nepristojan narod ovde čestitaju jedni drugima rođendane na odeljenju a ima tema za to.
Neverovatno.
Svečano objavljujem da od večeras gledam Sulejmana i da ću da pišem o tome dok god mi ne pokažu pravilnik ili akt kojim je to zabranjeno i da ću i dalje da čestitam rođendane ovde .

TAČKA

:zag: Magi
Magi ova pitanja nisu upućena tebi?
I neću da se svađam princip je u pitanju.
I zašto to uvek radi. Šta lešpo se zabavljamo pa da prekinem zabavu. Pa ne interesuje ni mene kampovanje, nikad nisam kampovala, pa šta trebam da zabtranim da se o tome piše, ili nemam baštu pa ću da zabtranim da kačite cveće jer zaboga ovo je Svet životinja i treba da kačimo samo životinje.
I da kakav nepristojan narod ovde čestitaju jedni drugima rođendane na odeljenju a ima tema za to.
Neverovatno.
Svečano objavljujem da od večeras gledam Sulejmana i da ću da pišem o tome dok god mi ne pokažu pravilnik ili akt kojim je to zabranjeno i da ću i dalje da čestitam rođendane ovde .

TAČKA

cista provokacija, mene kao clana i mene kao moderatora

Šta je ovo, ova raspravka?
Čemu služi osim zaoštravanju odnosa i iskaljivanju nervoze?
Lepo preskočim, ali Goca nastavlja....šta? isterivanje pravde? Teranje maka na konac u vidu pomoći lavičinim pričama koje samo nju zanimaju a lavice nigde.
Čemu?
Goco, možeš da gledaš šta hoćeš, da pišeš o tome, ali šta ćeš postići...manjinsku komunikaciju kratkog veka i dugoročni iziritiranost ostalih. Jedno je pomenuti to u 2-3 posta a drugo je pričati o tome stalno.
O cveću...ima nas više koji imamo dvorišta, o kampovanjima, letovanjima, raznim problemima i dogodovštinama, lepotama i skupoćama.....pa očigledno da ljude interesuje.

I ne Goco, nigde ne piše da se ne sme pisati o turskim serijama, ali je takav stav modli ovog pdf-a nastao na osnovu stalnih žalbi članova, jer većinu tema iritira obzirom da se ne pronalaze u tome. Bile su i kazne, svadje, ljudi su prestali da pišu....hoćemo opet to stanje da vratimo?

Ajmo dalje ljudi....

Ne raspravljam.
Ne branim Lavicu, nek se brani sama.
O serijama sinoc nije pisano vec samo o izgledu glumca i u tome je stvar.
Cveće mi naravno ne smeta to sam spomenula figurativno.
Nisam nervozna.
Neću da žmurim na nepravdu, nikad nisam i mogla bi još štošta da napišem ali neću da ne bude provokacija.
Pišem svaki dan i s punim pravom mogu da kažem da bi ovde verovatrno bilo pusto koliko ostali pišu. Nikog ne osuđujem zbog toga da se odmah razumemo.
Ako vam smetam recite kako sam došla mogu i da odem.

Sada sam kulturna i poštujem pravilnik

1. Tačno je da me je jedno vreme ovde na Forumu Krstarice zanimala samo ta serija, sve što ste pisali bilo mi je manje zanimljivo, ali šta to znači? Vi možete da pišete a ja ne mogu jer mi nije interesantno?
2. Pokušala sam da se prilagodim, pa imam i ja baštu i biljke i brinem o njima ali mi se ne piše o tome (Nije nikakva uvreda na račun onih koji pišu o tome, jednostavno, ja pišem manje o njima jer mi nije toliko interesantno i ne moraju biti biljke u pitanju)
3. Nisam prekršila pravila čak ni ona koja ste samo za ovde postavili pomenuvši nekog glumca koji je, slučajno, upravo iz te serije, samo sam rekla da je zgodan i da mi se sviđa i eto kojim slučajem su i Goca i Sky učestvovale u tom komentarisanju

Nemojte shvatiti kao nameru da se pokrene lavina raspravki, samo jedan od razloga što ne dolazim, previše cenzure.
I mada znam da neće remetiti harmoniju odeljenja (čitaj, nezainteresovanost za pisanje na istom pitam se zašto? Ako vam ja smetam na odeljenju i remetim mir, evo, ne dolazim a niste se popravili. ) ja se ipak izvinjavam i ne očekujem odgovor :)

Goco, ne pričaj svašta :rtfm: naravno da ne smetaš nikome. Meni si draga, nasmejana, komunikativna, znamo se i najviše bih volela da tako i ostane :zag:, ali čak i tebe ne zanimaju ni slike ni serija.
Ne postoji pravda i nepravda.....samo ono što većina želi.
Iskreno, nismo svi uvek isto raspoloženi ni za smeh, ni za priču ni za druženje...već kako dodje.
Prema tome, ajmo dalje .....a ja odoh na Savu....moram da izadjem...jer će mi oči prsnuti od pritiska

Vidimo se deco :heart:

Poslednja izmena:
Dobar dan :kafa:

536591_308949659189940_174252539326320_49846450_308105292_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back