GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja ću uskoro kod tebe msm na Novi Beograd
kod sebe 
ne mogu da dodjem sebi...što se nisam zadržala u gradu....

Aha gledam kod mene ceo plato pod vodom, čekam da prođe pa da se vrnem u garsonjeru da doribam nedoribano tj da uglancam i da izvršim kontrolu i po potrebi reviziju rada mm![]()

Uletela pre kiše. Dugo nije padala. Od jutros.
Magi takav je život. Kad bi mogla da biram izabrala bi tako.
Šta ti je rekao kardiolog?[/QUOTE]
Sastavi se nebo i zemlja.
Magda, zao mi je zbog tvog komsije.
Meni je prijatelj tako umro pre dve godine.
Sta je rekao kardiolog?[/QUOTE]
poslušala, pogledala ekg, kaže angina pektoris je stabilna...da pazim na pritisak i lipidni status....a holesterol je povišen....ja verujem na nervnoj bazi, jer stvarno nit jedem masno, nit puno mesa....do pre 6 meseci sam i pila lek za to, onda je rekla da prekinem jer oštećuje jetru....probaću sada jabukovo sirće sa vodom, ma da sam ga i do sada koristila za salate, i još ću da uzmem i zeleni čaj....
Dobro veče, ako ima koga.
Svratih da vidim kako ste, malo sam vas čitala.U Nišu straobija od vremena, reka iza mene nadošla, bašte poeba poplava,užas
Magdice, i ti li se družiš s kardiolozi? Ja bila 7 dana u Radonu, promenili mi lekove, sad imam napade angine pektoris svako drugo
veče, ne svako kao pre.
Toliko o zdravstvenom biltenu.Dolazi li Jeca, Duška, moji sugradjani Mileva i Micro? Ej, Parkera sam našla, znate gde? Na LJIS![]()
radujem se što si došla....da, družim se već godinama sa kardiolozima...nažalost...nadam se da se i ti dobro boriš sa tvojom anginom pektoris.
Ovo g opet pada. Nije dugo.
Uletela pre kiše. Dugo nije padala. Od jutros.
Magi takav je život. Kad bi mogla da biram izabrala bi tako.
Šta ti je rekao kardiolog?[/QUOTE]
Sastavi se nebo i zemlja.
Magda, zao mi je zbog tvog komsije.
Meni je prijatelj tako umro pre dve godine.
Sta je rekao kardiolog?[/QUOTE]
poslušala, pogledala ekg, kaže angina pektoris je stabilna...da pazim na pritisak i lipidni status....a holesterol je povišen....ja verujem na nervnoj bazi, jer stvarno nit jedem masno, nit puno mesa....do pre 6 meseci sam i pila lek za to, onda je rekla da prekinem jer oštećuje jetru....probaću sada jabukovo sirće sa vodom, ma da sam ga i do sada koristila za salate, i još ću da uzmem i zeleni čaj....
Mislim da lipidni status i ne zavisi samo od ishrane. Ja se razbijam jedući čvarke slaninicu i holesterol mi je 3.9 radila analizu pre deset dana.