F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo bre to druzenje Pometeni :aha:
ovde nemas gde na duze da ides pa nam kamp prikolice i ne trebaju
nekada je mozda i bilo korisno dok je bilo stare Juge pa si imao gde i da ides, al Srbija :heart: je mala i vecinom smo sve obisli :aha:
Mada ima puno lepih mesta koje tek trebam obici, al moze i kolima, ne treba nam kamp

uostalom boli me uvo, ja i ne dolazim ovde, retko kad mozda, jer ne sme da se pisne, aj da pricamo o kolacima onda?
bre pricamo o crnpurastima frajerima i odmah samo sto ne izadje zuti zato sto je crnpurasti iz cenzurisanog ovde

Lepo bre to druzenje Pometeni :aha:
ovde nemas gde na duze da ides pa nam kamp prikolice i ne trebaju
nekada je mozda i bilo korisno dok je bilo stare Juge pa si imao gde i da ides, al Srbija :heart: je mala i vecinom smo sve obisli :aha:
Mada ima puno lepih mesta koje tek trebam obici, al moze i kolima, ne treba nam kamp

mislim da i u Srbiji ima jos divnih mesta za otkrivanje, al znam , Kampovanje na Moru, satori, zezanje, rostilj, kako morski, tako i meso, vino i zezanje do daske.........

Bilo je, nazalost toga danas nema ili ga ima al nije to za nas.......

mislim da i u Srbiji ima jos divnih mesta za otkrivanje, al znam , Kampovanje na Moru, satori, zezanje, rostilj, kako morski, tako i meso, vino i zezanje do daske.........

Bilo je, nazalost toga danas nema ili ga ima al nije to za nas.......

meni fali jedna kuca u planini pa das ukompletim haha
ili u nekoj banji
za more mi treba dosta para i ako ne placam nista vezano za kucu pa je ja mislim najskuplji prevoz do tamo
u Grocku retko idem, od kako je baka umrla skoro uopste...
a planiramo drugarica i ja da odemo na Golubac pa da kampujemo jedan vikend :aha:

meni fali jedna kuca u planini pa das ukompletim haha
ili u nekoj banji
za more mi treba dosta para i ako ne placam nista vezano za kucu pa je ja mislim najskuplji prevoz do tamo
u Grocku retko idem, od kako je baka umrla skoro uopste...
a planiramo drugarica i ja da odemo na Golubac pa da kampujemo jedan vikend :aha:

Lepenski Vir, Dunavska regata, ima dobrih mesta.:cool:

Lepenski Vir, Ih kad se setim dogodovstine sas ucenicima, koje decije prevare su pokusavali, :rotf:

E sada si me podsetila, Hvala:lol:

Srebrno jezero, lepo bese.

Uzivaj sada , sto vise, da Ti vreme ne proJde. :heart:

Dobro jutro deco.....

img1052-1.jpg

i izum onog mog..:dash:...nemamo kanal za kola, pa.....
attachment.php

img1207-1.jpg

E a sad ću malo da pišem i da se raspravljam.
Prvo da spomenem da ovim postom ne branim Lavicu, nego je u pitanju princip
Dakle:
Gde su pobrojane teme o kojima se na ovom odeljenju sme tj ne sme pisati?
Ko je zabranio da se piše o turskim serijama a ne o npr, ruskim ili američkim.
Zašto je sinoć opomenuta samo Lavica a o glumcu iz serije a ne o seriji pisale i Skydancer i ja.
Da li je komentarisanje izgleda glumca (njegova nesreća je i što je Turčin) pričanje o seriji.?

Baš sam besna.

dobro jutro...procvetao mi je ružičasti klematis i drugi plavi, ali ima samo jedan cvet.....tako sad ih imam tri u cvetanju...razmisljala sam da ih na jesen presadim sve zajedno...

23uzg2f.jpg

I Lena

2z4bdk9.jpg

Dobro jutro svima...:) vetrovito, malo ili više oblačno...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back