F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
plesu.gif

obavila posetu kardiologu...

kad sam u povratku skrenula u moju ulicu, vidim ispred mene hitna pomoć stoji....mislila sam da je neka saobraćajka....a neee...čovek, komšija išao ulicom i srušio se....umro....došla hitna i samo su mogli konstatovati- kraj...:dash: ne mogu da dodjem sebi...što se nisam zadržala u gradu....

Lele.......koja provala oblaka :eek::eek::eek:
Goco, ne čujem ni samu sebe koliko bubnji krov i grmi
htedoh da zovem momke da dodju po mene, ali da sačekam da prodje pa ću ondaK

eboteeeeeee :eek::eek::eek:
sad će da počne da curi na sve strane.....

Dobro veče, ako ima koga.
Svratih da vidim kako ste, malo sam vas čitala.U Nišu straobija od vremena, reka iza mene nadošla, bašte poeba poplava,užas:roll:
Magdice, i ti li se družiš s kardiolozi? Ja bila 7 dana u Radonu, promenili mi lekove, sad imam napade angine pektoris svako drugo
veče, ne svako kao pre.
Toliko o zdravstvenom biltenu.Dolazi li Jeca, Duška, moji sugradjani Mileva i Micro? Ej, Parkera sam našla, znate gde? Na LJIS:manikir:

Uletela pre kiše. Dugo nije padala. Od jutros.
Magi takav je život. Kad bi mogla da biram izabrala bi tako.
Šta ti je rekao kardiolog?[/QUOTE]

Sastavi se nebo i zemlja. :eek:

Magda, zao mi je zbog tvog komsije.

Meni je prijatelj tako umro pre dve godine.

Sta je rekao kardiolog?[/QUOTE]

:) poslušala, pogledala ekg, kaže angina pektoris je stabilna...da pazim na pritisak i lipidni status....a holesterol je povišen....ja verujem na nervnoj bazi, jer stvarno nit jedem masno, nit puno mesa....do pre 6 meseci sam i pila lek za to, onda je rekla da prekinem jer oštećuje jetru....probaću sada jabukovo sirće sa vodom, ma da sam ga i do sada koristila za salate, i još ću da uzmem i zeleni čaj....

Dobro veče, ako ima koga.
Svratih da vidim kako ste, malo sam vas čitala.U Nišu straobija od vremena, reka iza mene nadošla, bašte poeba poplava,užas:roll:
Magdice, i ti li se družiš s kardiolozi? Ja bila 7 dana u Radonu, promenili mi lekove, sad imam napade angine pektoris svako drugo
veče, ne svako kao pre.
Toliko o zdravstvenom biltenu.Dolazi li Jeca, Duška, moji sugradjani Mileva i Micro? Ej, Parkera sam našla, znate gde? Na LJIS:manikir:

Maaariii!!!! :zag: radujem se što si došla....da, družim se već godinama sa kardiolozima...nažalost...nadam se da se i ti dobro boriš sa tvojom anginom pektoris.

Jelena je bila , pa ima 2-3 nedelje, samo pozdravila i otišla....Mileva navrati tu i tamo, a Mikro ponekad svrati...Parkera nam nema odavno....a i Duška je davno bila.... :)

Ovo g opet pada. Nije dugo.

Ovde danas nije padalo....bilo je oblaka, baš i onako - pretećih, vetar je duvao ali kiše nije bilo.. što ne znači da možda neće noćas biti neko nevreme...a bilo je jako teško vreme, toplo, sparno, neki pritisak...išla sam sa Lenom u šetnju, oko 6 sati, skoro da mi je bilo loše....a i ona je dahtala kao da sam je kilometrima vodala...

Uletela pre kiše. Dugo nije padala. Od jutros.
Magi takav je život. Kad bi mogla da biram izabrala bi tako.
Šta ti je rekao kardiolog?[/QUOTE]

Sastavi se nebo i zemlja. :eek:

Magda, zao mi je zbog tvog komsije.

Meni je prijatelj tako umro pre dve godine.

Sta je rekao kardiolog?[/QUOTE]

:) poslušala, pogledala ekg, kaže angina pektoris je stabilna...da pazim na pritisak i lipidni status....a holesterol je povišen....ja verujem na nervnoj bazi, jer stvarno nit jedem masno, nit puno mesa....do pre 6 meseci sam i pila lek za to, onda je rekla da prekinem jer oštećuje jetru....probaću sada jabukovo sirće sa vodom, ma da sam ga i do sada koristila za salate, i još ću da uzmem i zeleni čaj....

Mislim da lipidni status i ne zavisi samo od ishrane. Ja se razbijam jedući čvarke slaninicu i holesterol mi je 3.9 radila analizu pre deset dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back