F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Se be vracali za Toronto, toj se vidi kamp na reka Grand River, bese ovdekana praznik, kazuvaju zas ovu kraljicu,bmj nije moja-rodjedan.

vidla sam slike
nego to je fora ici na kampovanje samo ako imas dobro drustvo
a ne mi sto smo obilazili kojekude za prvi maj pa zavrsili na rostilju kod mog brata na placu
jedna sto je isla sa nama prvo se napila pa pobesnela, bem ti lujke
bitno je da imas dobro drustvo za takve akcije
:aha:

feel the energy betveen you and me baby it's all right :zaljubljena:
MALKOCOGLU.jpg

vidla sam slike
nego to je fora ici na kampovanje samo ako imas dobro drustvo
a ne mi sto smo obilazili kojekude za prvi maj pa zavrsili na rostilju kod mog brata na placu
jedna sto je isla sa nama prvo se napila pa pobesnela, bem ti lujke
bitno je da imas dobro drustvo za takve akcije
:aha:

Evo ovaj RV , sam prodao prosle godine isto ka

Uploaded with ImageShack.uso i prikolicu , divno za kampovanje , bas kao i za putovanje po severnoj americi i Kanadi, dizel -osmak i predeo je .........I macak Marko se vozio u njemu i najvise je voleo da mi se popne na VOLAN

Uploaded with ImageShack.us
Slikao ispred Kuce RV za pre prodaje

Lepo se drustvo dogovori, mislim ranije, rezervisemo mesta u Drzavnim Kampovima, i onda udri brigu na veseljer, to je bilo dok su nam deca bila manja i imali smo uticaje na njih. Kad su porasli, prvi moj najstariji, uzme RV i bez pitanje i sa devojkom , op ode, samo zateknes poruku" Matori, uzeo sam RV i bit cui tu i tamo, nedelju dana" i cvrc gi vezen. Curice od nasih prijatelja su isto krenuli svako na svoju stranu i nema nista vise.
Inace smo ranije isli na skijanje SALT LAKe u nAmerici, tu nas oko 100 do 150 i zakupimo i hotele i motele i udri zezanje, deca nasa razbijala Srpski da su domaci naucili i to PSOVKE.........a bese to fino vreme tako je bilo i za kampovanje.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back