GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Jel dosta za danas?![]()
Potkačiće i tebe jednog dana pa onda pitaj jel dosta, a za danas je valjda dosta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel dosta za danas?![]()
a i umorna sam.......dakle...prepričavanje za grogi razrednu 

Cvetić!?! Nikad, Cvetić je dama![]()

eve me....stigla sam....Maca otišo da spava....radio dnevnu (12 sati) a i ja sam....al on polomljen od stomačnog virusa....sad ću malo da raduckam pa da svrćem....ima još malo hahahaha
ajd ukratko raport o koje se priča jer nemam kad da čitam.....od 6 sam za kompom i oči mi ko kafene šolje....vakoa i umorna sam.......dakle...prepričavanje za grogi razrednu
![]()

eve me....stigla sam....Maca otišo da spava....radio dnevnu (12 sati) a i ja sam....al on polomljen od stomačnog virusa....sad ću malo da raduckam pa da svrćem....ima još malo hahahaha
ajd ukratko raport o koje se priča jer nemam kad da čitam.....od 6 sam za kompom i oči mi ko kafene šolje....vakoa i umorna sam.......dakle...prepričavanje za grogi razrednu
![]()
Cvetić!?! Nikad, Cvetić je dama![]()

Imam da prijavim da trpim maltretiranje od lavice i goce
Nije moj stil da se tužakam al nek malo drugi rešava to, ima ko je plaćen![]()

, to izgleda omiljen broj...svuda

Hocu li sutra naici na novo F odeljenje?

Jos malko pa gotovo staro... mada moglo bi se reci da je davno gotovo![]()
I ovde ima...trojke, to izgleda omiljen broj...svuda
Ljiljce, smiruj duhove, ja jos nisam u vodama ovog podneblja
ja imam keca, crveno kartobnče, nisam omiljena kod razredne i iz inata neču ništa da prepričam, ima dovoljno čepulja![]()
..al je činjenica da nisi parker, Mr No, Micro, Paja, Tibi, Kovač, pometen....i di je sad on....kad otvorimo novu temu neće moći da nas nadje ...
..al crveno kartonče ti dade neko drugi......a keca si zaslužila bre 

pa dušo nije da nisi omiljena, nemoj tako.....al je činjenica da nisi parker, Mr No, Micro, Paja, Tibi, Kovač, pometen....i di je sad on....kad otvorimo novu temu neće moći da nas nadje ...
![]()

e a zato ima da padne nova garderoba, pošto sam hleb sama izbacila jer verovali ili ne mi smeta, preporodih se zadnjih tri nedelje od kad ga ne jedem, a šećer mi šeta od normalnog do malo povišenog i rekla dotorka no,no slatko, banane, smokve , kruške grožđe, pohovano, pomfrit i to je to
Možeš i umesto mene slobodno![]()
Ja od krompira sva buknem u licu, od praziluka me ubije zeludac a od mlecnih preradjevina me drmne reuma. I stitna zlezda mi prolupala od terapije za MS, ima da zavrsimo prikopcani na infuziju. 
Ma bre oni ne znaju da se trkamo....tako je nama zanimljivije![]()

I ovde ima...trojke, to izgleda omiljen broj...svuda
Ljiljce, smiruj duhove, ja jos nisam u vodama ovog podneblja

....vrlo sam emocionalna.....i suftilna.....i nestabilna....to trusno područje sam bre....el čitao neko blog....m?.....TREBA MI ENORMNO MNOGO LJUBAVIIIIIIIIIII I MIRAAAAAAAA da se očitavim 

pa dušo nije da nisi omiljena, nemoj tako.....al je činjenica da nisi parker, Mr No, Micro, Paja, Tibi, Kovač, pometen....i di je sad on....kad otvorimo novu temu neće moći da nas nadje ...
![]()
TU SAMMMMMMMMMMMMM