F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eve me....stigla sam....Maca otišo da spava....radio dnevnu (12 sati) a i ja sam....al on polomljen od stomačnog virusa....sad ću malo da raduckam pa da svrćem....ima još malo hahahaha
ajd ukratko raport o koje se priča jer nemam kad da čitam.....od 6 sam za kompom i oči mi ko kafene šolje....vako :eek: a i umorna sam.......dakle...prepričavanje za grogi razrednu :cistinaocare:

eve me....stigla sam....Maca otišo da spava....radio dnevnu (12 sati) a i ja sam....al on polomljen od stomačnog virusa....sad ću malo da raduckam pa da svrćem....ima još malo hahahaha
ajd ukratko raport o koje se priča jer nemam kad da čitam.....od 6 sam za kompom i oči mi ko kafene šolje....vako :eek: a i umorna sam.......dakle...prepričavanje za grogi razrednu :cistinaocare:

ja imam keca, crveno kartobnče, nisam omiljena kod razredne i iz inata neču ništa da prepričam, ima dovoljno čepulja:mrgreen:

Dosao nam tibi i svrnula nemesis. Skontah da ovdeN nema nerazumljivih. Eto toliko.

ja imam keca, crveno kartobnče, nisam omiljena kod razredne i iz inata neču ništa da prepričam, ima dovoljno čepulja:mrgreen:

pa dušo nije da nisi omiljena, nemoj tako...:manikir:..al je činjenica da nisi parker, Mr No, Micro, Paja, Tibi, Kovač, pometen....i di je sad on....kad otvorimo novu temu neće moći da nas nadje ...:zcepanje:..al crveno kartonče ti dade neko drugi......a keca si zaslužila bre :cistinaocare::zcepanje::zcepanje:

pa dušo nije da nisi omiljena, nemoj tako...:manikir:..al je činjenica da nisi parker, Mr No, Micro, Paja, Tibi, Kovač, pometen....i di je sad on....kad otvorimo novu temu neće moći da nas nadje ...:zcepanje:..al crveno kartonče ti dade neko drugi......a keca si zaslužila bre :cistinaocare::zcepanje::zcepanje:

KEc zbog neprepričavanja, znači sad još jedan, i kad malo razmislim da promenim dole ispod avatara pol, možda i postanem omiljena ebt-e:rotf::rotf::rotf:

e a zato ima da padne nova garderoba, pošto sam hleb sama izbacila jer verovali ili ne mi smeta, preporodih se zadnjih tri nedelje od kad ga ne jedem, a šećer mi šeta od normalnog do malo povišenog i rekla dotorka no,no slatko, banane, smokve , kruške grožđe, pohovano, pomfrit i to je to

Možeš i umesto mene slobodno :D

E, bem nas kilave... :aha: Ja od krompira sva buknem u licu, od praziluka me ubije zeludac a od mlecnih preradjevina me drmne reuma. I stitna zlezda mi prolupala od terapije za MS, ima da zavrsimo prikopcani na infuziju. :lol:

Ma bre oni ne znaju da se trkamo....tako je nama zanimljivije :zcepanje::zcepanje:

Igramo busbol? :zcepanje:

Citam ceo dan po malo al ne stizam da se javim. :eek:

I ovde ima...trojke:per:, to izgleda omiljen broj...svuda:kafa:
Ljiljce, smiruj duhove, ja jos nisam u vodama ovog podneblja;):zag:

sg ću ja časkom

attachment.php

el će se smirošete el će da me sekirate....a? :rtfm:
danas mi ionako dan D ....bem li ga dal se i dan piše velikim slovima :think:....vrlo sam emocionalna.....i suftilna.....i nestabilna....to trusno područje sam bre....el čitao neko blog....m?.....TREBA MI ENORMNO MNOGO LJUBAVIIIIIIIIIII I MIRAAAAAAAA da se očitavim :(:cistinaocare:

voli vas vaša razredna :heart:

cinjenica je da se doticni uobrazio jer je kao jedini redovni muski dobio povlastice ali naravno
ja nit sam razredna niti mogu da uticem na to, jednostavno niste pravdeni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back