GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Sad mi pade napamet mogli bi večeraske i da zaključamo temu ako se potrudimo pa kuj se prvi zapljune neka ga. Ako krene baksuzo će ga pljujemo svaki dan, a u suprotnom zna se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

njeknje...iljadu poruka za veče nismo kucali ni u najluđa vremenaSad mi pade napamet mogli bi večeraske i da zaključamo temu ako se potrudimo pa kuj se prvi zapljune neka ga. Ako krene baksuzo će ga pljujemo svaki dan, a u suprotnom zna se.![]()
čitam za kamen...znam priču od ranije al se uvek ismejem iznova![]()
Uvek se slatko ismejem. 

čitam za kamen...znam priču od ranije al se uvek ismejem iznova![]()
dragi moj Mikro za sudnji dan i treći svetski rat.Šta se naparavi od jednog posta,ccccccccccccccccc![]()
..što će reći luuuuudajkaaaaaaa saaaaaaam mooooooreeeeeeeee
njeknje...iljadu poruka za veče nismo kucali ni u najluđa vremena
što da katančite na 19100?Nije, Zuco, od ovom mog, pardon, Ljiljinog posta sad fali jos 70, omakla se Goci jedna nula viska.

Nije, Zuco, od ovom mog, pardon, Ljiljinog posta sad fali jos 70, omakla se Goci jedna nula viska.
Nije, Zuco, od ovom mog, pardon, Ljiljinog posta sad fali jos 70, omakla se Goci jedna nula viska.
a dok ne dođe sudnji dan daj da vežbamoJa čitala danas tri puta na poslu, gledali u mene ko u budalu, svaki put se sve više smejala.
dragi moj Mikro za sudnji dan i treći svetski rat.

a dok ne dođe sudnji dan daj da vežbamo![]()

ebote, sve matematičar do matematičara![]()

ne može...može posle devet kad se vrnemEl možemo da vežbamo kad se vrnem oko 19h aaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

ebote, sve matematičar do matematičara![]()

A i red bi bio da ja od buduće legende postanem legenda![]()

ne može...može posle devet kad se vrnem![]()