F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslala sam pp....i ne pravim dramu zbog Lavice....žena je bre ok jel ti viš da se zezam :rtfm:......idemo dalje do....zalamanja :zper:
attachment.php

Nema bre raspravke......kad bude vreme za otvaranje ko je prvi, prvi je.....Mileva ima obaveza, i sama kaže da je retko tu....a to je momenat...ako bude tu ok, i sama će da potrči da se prva zapljune, a ako ne bude opet ok....ja ću joj poslati pp pa neka sama odluči da li će moći i hteti da prati dešavanja ili ne :cistinaocare:

ps.......i nemam nameru da se uozbiljim....niti da odem....isuviše mi je stalo do ovih ljudi ovde

voli vas razredna :heart:

:heart::heart::heart:

i kuj ovde sekira razrednu, el da reagujem a?:mrgreen:

E pa ja ću ve napustim dok se prebacim kod kuću. :DNe čačkam Parkera evo i jedan cmokić za njega, jest da će se briše posle pola sata :mrgreen:. A tebi Ljiljo hvala za ono pisanije od jutros, ponavljam predivno.:heart::heart::heart:

kakav pp? a i sta lavica, ja sam rekao iz zajebancije da bas ona otvori.. samo se ona kacila :per: :rotf:
meni samo bode oci da je pozvaniji neko koga nikad nema ovde nego svi mi odavde zajedno

O, bre, jel' ti stvarno ne mozes da shvatis zezanje? :besna: Ljiljin blog me podsetio na sve ono zezanje od ranije ukljucujuci i to da Mileva mora prva da se zapljuje, poslednjih ne znam koliko tema unazad. :aha:

A što mene kulirate,šta sam zgrešio?:(
Saću se naljutim,aj ćao :bye:

Nemoj! :zag: Nisi nista posebno propustio, pao na Zlatiboru sneg pa je Pajce podelio sa nama idilu, malo smo evocirali uspomene na neke avanture, eno ti, Ljilja ceo svoj blog o tome okacila ovde na temi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back