F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PAO JE !!! :D

Jutros me probudila belina kroz prozore...evo malo prvih utisaka izrazenih objektivom

DSCN6206-1.jpg

Hvala na izvestaju, sad se moje dete sigurno sanka na klisku, dogovorili su se da ih kupe ako padne sneg. :D

Ijaaoo što ja volim zimu ,al ovako na slikama i kroz prozor tople sobe. :aha:

Ta sam! :aha:

Kod mene je neuroza
attachment.php

PAUZA U ****************************************************

Ljiljo, kako je Maca? :zag:

:zimag: Sacuvala sam je u frizideru za vas, inace bi se istopila. Narode, blizimo se renoviranju odeljenja, ma koliko da smo svi sumnjali! :eek: Nemo' slucajno neko da uleti pre Mileve na zapljuvavanje! :tiganj:

Hvala na izvestaju, sad se moje dete sigurno sanka na klisku, dogovorili su se da ih kupe ako padne sneg. :D

Ta sam! :aha:

Ljiljo, kako je Maca? :zag:

:zimag: Sacuvala sam je u frizideru za vas, inace bi se istopila. Narode, blizimo se renoviranju odeljenja, ma koliko da smo svi sumnjali! :eek: Nemo' slucajno neko da uleti pre Mileve na zapljuvavanje! :tiganj:

nece, nece... cekacemo do proleca ako treba.. not

Nema bre raspravke......kad bude vreme za otvaranje ko je prvi, prvi je.....Mileva ima obaveza, i sama kaže da je retko tu....a to je momenat...ako bude tu ok, i sama će da potrči da se prva zapljune, a ako ne bude opet ok....ja ću joj poslati pp pa neka sama odluči da li će moći i hteti da prati dešavanja ili ne :cistinaocare:

ps.......i nemam nameru da se uozbiljim....niti da odem....isuviše mi je stalo do ovih ljudi ovde

voli vas razredna :heart:

treba da otvori neko kome se zalomi prema broju posta.. nije trebalo ni da se spominje i kad se namiri brojka da ga otvori onaj kome slucajno zapadne a ko nije ni tempirao da mu se desi da bas on otvori..
naravno da nije lavica jedina koja se trudi, ne treba ni praviti dogadjaj od toga.. al nek se ne ljuti mileva, ona dodje jednom u 100 godina pa ne vidim da je bas ona specijalno zasluzna.. sad mi je i svejedno ko ce da otvori, zovite preCednika pa nek on svecano presece vrpcu, pa nek izadjemo na dnevniku u pola 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back