F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
8yt9vs.jpg

crnogorsko pomagalo u sexu, oliti vijagra :hahaha:

Napolju je super,ja prošeta sve kučiće:klap:,prva tura Lenka,a druga Popi i gošća. Sad još da dovršim kaficu pa u organizaciju rođendana. :aha:

Jel' vam to Ena u gostima? Kako Popi podnosi sto nije najbrza? :lol:

8yt9vs.jpg

crnogorsko pomagalo u sexu, oliti vijagra :hahaha:

Nece, biti, Joci, on njoj pravi svetlo za citanje. :lol:

O, vidi ove! Nema te nesto, ne das se videti... :)

:eek:
kolko ti života imaš,
svaki dan crkavaš bar po jedared :mrgreen:

:rotf: Doki, uvek me zasmejes! :zag:

DObar dan zelim. Znate da mi se u jednom momentu ucinilo da cujem iz decije sobe sintisajzer a tek je juce otisla! :eek: Kako cu ja nedelju dana bez nje... :sad2:

Jel' vam to Ena u gostima? Kako Popi podnosi sto nije najbrza? :lol:

Nece, biti, Joci, on njoj pravi svetlo za citanje. :lol:

O, vidi ove! Nema te nesto, ne das se videti... :)

:rotf: Doki, uvek me zasmejes! :zag:

DObar dan zelim. Znate da mi se u jednom momentu ucinilo da cujem iz decije sobe sintisajzer a tek je juce otisla! :eek: Kako cu ja nedelju dana bez nje... :sad2:

Lepo. Rodi drugo. I ja prvo nisam mogla ni u vrtić da dam, a drugo je šutnuto odmah u jaslice. I znaš šta mi ostalo u sećanju. Došla iz noćne smene sedim pijem kafu a ono TIŠINA.

Lepo. Rodi drugo. I ja prvo nisam mogla ni u vrtić da dam, a drugo je šutnuto odmah u jaslice. I znaš šta mi ostalo u sećanju. Došla iz noćne smene sedim pijem kafu a ono TIŠINA.

Joj, bih ja, Goco, al' ne smem, ne daju mi lekari. :aha: Teraju me da se spricam beta-interferonima i kazu jos da treba zadovoljna da budem, 18 000 evra godisnje kostam Republiku da bih ostala pokretna. :roll:

Daan
valentines02-rev-static-gif-happy-smiley-valentine-smiley-emoticon-000106-large.gif

Jeste Mimi,s ,još danas nam je šmizla u gostima pa ide kuci. Popi nikako ne podnosi što ne može da je stigne:zcepanje:,pustim ih da se istrče na fudbalskom igralištu,tu je ograđeno pa smem,a Popi je juri i gunđa,(a ova je kao čigra,izbegne je i zaokrene u letu),a onda padne na travu ,a duša u nosu. :cepanje:

Meni krenu suze od smeha:zcepanje:,a u kuci se igraju na krevetu, Popi je začikava i onda se igraju u mrtvoj tišini,bez glasa:eek:,a kad Ena neće da se igra nego drema, Popi moli,ali bukvalno :worth:,stane na zadnje šape i moljaka kao što moljaka nas za slatkiš.:rotf:

:lol:

Alex me ovim novim dogadjajima sa njenim Bonijem podsetila na Gizma i kako je to bilo strasno i tesko i... Zao mi je sto sad ona mora kroz to isto da prolazi i sto se Boni dodatno muci, pored dijabetesa sad i to. Ma muka sa ljubimcima, mnogo, bre, kratko zive.

:lol:

Alex me ovim novim dogadjajima sa njenim Bonijem podsetila na Gizma i kako je to bilo strasno i tesko i... Zao mi je sto sad ona mora kroz to isto da prolazi i sto se Boni dodatno muci, pored dijabetesa sad i to. Ma muka sa ljubimcima, mnogo, bre, kratko zive.
:zag:
Zao mi je sto sam t epodsetila....
Trazim neko resenje da mu olaksam sve to,a da nije jos uspavljivanje....
:confused:

:bye:

bili smo jutros u setenji preko 25 pasa,nisam ih sve prebrojala,lepo se provela ;).i doru nisu ni njusili :super:

ali zato na rodjendanu sam se osecala ko debil , bila kod drugarice,tu bio njen decko,oni se bili gnjavili nit smo nesto pricali ni sta :dash: bas se promenila.
pa sam pobegla,sta cu tamo.

:zag:
Zao mi je sto sam t epodsetila....
Trazim neko resenje da mu olaksam sve to,a da nije jos uspavljivanje....
:confused:

Ma slusaj, njegov grob mi je u dvoristu, nema sanse da se s vremena na vreme ne setim svega, nema razloga da ti bude zao jos i mene. :zag: A znas sta mi pada na pamet? Dijazepam tablete ali ubacene rektalno, mozda i prethodno rastvorene.

:bye:

bili smo jutros u setenji preko 25 pasa,nisam ih sve prebrojala,lepo se provela ;).i doru nisu ni njusili :super:

ali zato na rodjendanu sam se osecala ko debil , bila kod drugarice,tu bio njen decko,oni se bili gnjavili nit smo nesto pricali ni sta :dash: bas se promenila.
pa sam pobegla,sta cu tamo.

Joci, a kakvi ste ti i Nenad kad se sastanete? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back