F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
može li neko ukratko sve?

pa magdina ćerka sa 10-kom odbranila master rad.....ekstra pozitivno
Goca bila u kafanče s drugaricama....vrnula se malko cvrcnuta....što je pozitivno
Cvetlana skoro odbranila jednog rmpaliju od lokalnog dobroćudnog kera....ženče zmajče
mene Maca zagrejao sas crvenu konjsku mas....vratih mu posle pa sad dodjoh da vam kažem da dužna ostala nisam hahahahaah
pometen brani klijenta koga pola veka niko nije napadao e, sad rešile birokrate da ga napadnu...pometen uleće u borbu... pozitiva bre....e, da i putuje 30km po snegu da pije kafu sa prijateljem
parker je.......parker.....izujedalo ga pre neku godinu jedno malečko kučence....od tad je ....recimo drugačiji.... hahahaah
Mimi je našla recepat za kore....one što se razvlače preko čaršaf pa preko astal....sad će da vežba ....do 19 će valjda da navežba hahahah
ostalog se ne sećam pravo da ti kažem

a sad odoh na spavanje
laku noć od mene :cao:

I ja sam umorna.....odmorih malo pa da vidim šta radite.....pa na spavanje
noćne tičice nek vilene i dalje....hahahaah
pometen zamenio dan za noć..bar ovaj naš dan ovde...a, jel tako? :cistinaocare:

Eve me vratih se sa nocne setnje pored jezera i bogami po prvi put vidjeh psa u punoj uniformi sa cipelicama. Obukli su Ruskog Hrta u odelce a on onako visok sa izduzenom glavicom sa tanusnim nonicama, ma cinilo mi se da kaze "Gledaj ove budale sta uradise od mene, pa ovo nije sibir"

Ja kaskam sa vama 6 sati ali drezdim do po nasem 3 ujutro. Dobijam skype converzacija sa Kinom. Nesto muljam da se vrnem nazad. More bese mi lepo,

pa magdina ćerka sa 10-kom odbranila master rad.....ekstra pozitivno
Goca bila u kafanče s drugaricama....vrnula se malko cvrcnuta....što je pozitivno
Cvetlana skoro odbranila jednog rmpaliju od lokalnog dobroćudnog kera....ženče zmajče
mene Maca zagrejao sas crvenu konjsku mas....vratih mu posle pa sad dodjoh da vam kažem da dužna ostala nisam hahahahaah
pometen brani klijenta koga pola veka niko nije napadao e, sad rešile birokrate da ga napadnu...pometen uleće u borbu... pozitiva bre....e, da i putuje 30km po snegu da pije kafu sa prijateljem
parker je.......parker.....izujedalo ga pre neku godinu jedno malečko kučence....od tad je ....recimo drugačiji.... hahahaah
Mimi je našla recepat za kore....one što se razvlače preko čaršaf pa preko astal....sad će da vežba ....do 19 će valjda da navežba hahahah
ostalog se ne sećam pravo da ti kažem

a sad odoh na spavanje
laku noć od mene :cao:

ma profesorka to referira ka PREFESOR. :klap::klap::manikir::telefon:
Sve bre tacno, ma bre mi smo stvarno dobrir azred, ja malko zakasnio a sta ces.:dash:

Prefesorice,:aha: jel mogu nesto da pitam.:eek:.....sam se dobro zabrinuo za kuce.:andjeo:....ma voleo bi ako se moze istrazi kako je kuce, more da bese velika trauma za kuce, pa neznam kako se nosi sas trauma, nocne more, te bre nesanice, pa strah kad vidi nekog ko slici na parkera.:rotf::rotf:
Ma dal kuce dobi pravilan tretman znas ono da lezi na kauc i da prica svoj susret sa s parker. da se oslobodi stresa...............:rotf::rotf:

ma se brinem mlogo.....................:andjeo:

Hehe, kuče je primilo dresuru, sumnjam da mu je skoro palo na pamet da nekog gricne :evil:
Poranio sam baš, ustao u 4:30 :(. Imam nekih obaveza po BGD a moram da stignem kući na vreme da bi išao u 2 na posao.. Biće ovo dan za jurcanje :lol:

Hehe, kuče je primilo dresuru, sumnjam da mu je skoro palo na pamet da nekog gricne :evil:
Poranio sam baš, ustao u 4:30 :(. Imam nekih obaveza po BGD a moram da stignem kući na vreme da bi išao u 2 na posao.. Biće ovo dan za jurcanje :lol:

Au ti si ga istraumiro do daske :eek:, more zalim ga, a bre jesi li siguran da se nije otrovao.:confused:
bre mnogo si opasan.:evil::evil:
Ej ,pa ko je otvoren za busnis tako rano ali svaka cast kad mozes. Bravo:klap:

Ma to su više neke privatne obaveze :). Možda usput neka kupovina..
Jedna primedba, pa jesi ti više zabrinut za mene ili kerića :azdaja:

ma kako da se brinem za tebe,:) vidi koliko se velik :worth:a ono malo jadno pasce. :confused:ma ja se uvek brinem za one koji se ne mogu sami braniti.:roll: Sta ces -profesionalna bolest.:whistling:
kad prodjes pored njega :sad2:udeli mu koju koscicu:hahaha:-pruzi mu lulu mira.:ok:
sretno zvrljanje po BGD.

Poslednja izmena:
Dobro jutro deco.......eeeeeee, ja sam ostala kućiiiiii, mislim nisam ustala u 4,45 pa sa Macom krenula na posao ......spavala i naspavala se......naranila paščad...sad kafica...uživam u jutru....a napolju toplo.....možda odem i do Save jer sam u kanc. do 18 sati.....pa na onaj moj splav....:kafa:

Napolju je super,ja prošeta sve kučiće:klap:,prva tura Lenka,a druga Popi i gošća. Sad još da dovršim kaficu pa u organizaciju rođendana. :aha:

Au.....daklem, žustro danas Cvetlana....ako....dobro je dok ti mož da organizuješ hahahaha....kad dodješ u moj uzrast ondak ti drugi organizuju...iz čiste zahvalnosti za ono što si ti njima u svoje tj. njihovo vreme organizovala :cistinaocare: :zcepanje::zcepanje:

E to bi volela da doživim,ne zbog zahvalnosti,:mrgreen:nego da vidim i tu stranu medalje. :aha:

Ne preporučujem.......ali....evo da ti objasnim....osećaš se kao da si stara dobra jakna koja visi na čiviluku i kako ko od zahvalnih poželi obuče je sve misleći da jakna samo to i želi....da bude obučena ...i naravno, podrazumevajući da je jakna uvek na svom mestu tj. čiviluku gde čeka, podrazumeva se bez sopstvenih želja i htenja...:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back