F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kameni cvete, šta ima da se zatrčavaju na nju i treba da se brani, to su ti ko one bakice, kad uhvate da te cmaču, ne možeš da se odbraniš:zcepanje:, zato je bolje da ih predupredi, pametna devojka:zper:, a što se kostreši ko mačka, i to je pametna cura, treba da vidiš kako ove moje znaju da makjaju čak i kerove, a prosto dvostruko porastu kad se nakostreše:zcepanje:

Ijaaaoo,Mrvica je ko plišani meda.:heart:

Ljiljo nemam ja problem sa psima,nego sa ljudima,oni se zaleću da je vide maze ,ja odma kažem ne dirajte je ,treba joj vreme da prihvati nepoznate,ali oni me ne čuju,e onda kad ova ala drekne iz sve snage na njih,onda čuju.:rotf:

:zcepanje::zcepanje: e, tu ti draga pomoći ne mogu.....psi razumeju i pogled....ljudi, čak ni reči....

nisam ja doru nista posebno vaspitala.
ali je mnogo znacilo sto je bila stalno u coporu.
jeste tvrdoglava zove je 3puta i 4put dodje.
da nekog ujede nema sanse.
samo me nervira sto kad neko nesto jede samo skace oko njega :D.
ovako nece nikog,mozda kad je pustena 10% omirise nekog od ljudi a 90% i ne pogleda ga.
sa drugim psima je super,samo skace i tera ih da se druze,
kako bih volela da se nadjemo negde svi zajedno :aha:

dsc05279z.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Jooj,što sam umoran:heart::heart:

nisam ja doru nista posebno vaspitala.
ali je mnogo znacilo sto je bila stalno u coporu.
jeste tvrdoglava zove je 3puta i 4put dodje.
da nekog ujede nema sanse.
samo me nervira sto kad neko nesto jede samo skace oko njega :D.
ovako nece nikog,mozda kad je pustena 10% omirise nekog od ljudi a 90% i ne pogleda ga.
sa drugim psima je super,samo skace i tera ih da se druze,
kako bih volela da se nadjemo negde svi zajedno :aha:
Pa da ja još dovedem mačke, al' bi bilo veselo:zper::zcepanje:

Kod nas sad ima najzad parkova za pse,pa ako se ima vremena da se pričeka društvo koje odgovara psu,može se lepo družiti.:klap:
Samo ,čula sam da je na Tašu park već totalno uneređen,niko ga ne čisti,a neki vlasnici puštaju svoje pse da tamo vrše nuždu.:confused:

Spavanje br.2
2m3pbh0.jpg

Tuču nisam uspela da snimim, jer sam ih tukla aparatom, da ih rašćeram, mada i to je džaba, čim legnem, rasporede se po meni, kao da nemaju dovoljno mesta u krevetu, mada navikla sam, to su mi i kerići radili, omiljeno mesto im je bilo na mojoj glavi, pa me celu noć pritiskaju kao kamen za kupus:zcepanje::aha:

U Kanadi psi i ne laju....zabranjeno je pa im valjda daju nešto u hranu....tako priča naš komšija kad dodje leti otud a ovo naše troje ko besni psi na kapiju čim ga namirišu
Razumem ja to pometeni....i to je u redu jer je društvo drugačije uredjeno.
A jel ima lutalica?

A akose i pojavi kakav, biva uhvacen i ako nema Ogrlicu sa ID i nema cip. Unistavaju ga odmah, ima slucajeva da su psi se otrgli od vlasnika i nestali, dal ih neko uzme ili cisto nestanu. Onda se prijavljuje posebnoj organizaciji Ontarijskoj i izlepe bandere sa slikama.

Marko je bio cuven u nasoj ulici, poznavao se macama kao i sa kerovima komsija i nikad nije bilo problema, elem prosle godine, vracajuci se iz vecernje setnje, zateknemo na vratima od Verande Veliki A4 format pismo. A u pismu pise:

""VAS MACAK JE IZGREBAO MOJU KUCU, NOS MU JE IZGREBAO I SKORO OKO DA JE IZGUBIO.
RACUN CU VAM PROSLEDITI ZA LECENJE KAO I PRIJAVU . nema ni imena nema ni telefona.
Uletimo unutra , Marko lezi u dnevnoj sobi, ma ni da digne glavu. Pocnem da ga pregledavam a on se tegli, nista mu ne fali, Pitamo sinaViktora da li zna sta je bilo, nema pojma?
Dodjose tako oko 10 navece, zvone , Izadjoh i tu njih dvoje iz OSPC i Vlasnica, jedna ostrokundja, pocela da vristi!!!!!????
Setih se da sam je video sa mladim Vucnjakom, mustrala ga na ulici.Skoro se doselila u nas kraj.
Traze da vide macka Marka, da dobiju Papire od Veterinara a vec imaju sve o Marku isprintano sa kompa ( placamo za njega da je registrovan svake godine), vakcine.
I pocinje "Prijava", nema nikakvog ispitivanja, pisu kaznu 2000,00 jer im nisam prilozio dokaz da je Vakcionisan protiv besnila?
Slusam gluposti koje pricaju, Viktor besni, Moja Bolja polovina mi prebacuje a ja da puknem.
Nedam svoje podatke, trazim da sidju sa mojih stepenica, da me cekaju na pesackoj stazi. Odbijaju, Ja za telefon i kazem " Ako ovog momenta ne odstupite sa " FROM MY PROPERTY"mog poseda, pozivam policiju???
Nevoljno sidjose dole i poceo sam da im postavljam pitanja? a u medjuvremenu od sina trazim da snima i da mi donese "Tape Recorder". Pitaju zasto?- a ja im lepo kazem da su Prekrsili Zakon jer su bez ispitivanja i sprovodjenja postupka doneli odluku na osnovu prijave doticne osobe!
Trazim od nje da isprica sta se desilo: "Taj TVOJ DIVLJI MACAK je moju jadnu Cuku sve izgrebalo", pitam -GDE SE TO DOGODILO, Kaze : ETO TU, neodredjeno, Trazim tacno da pokaze gde je Marko bio?.
Kaze : "Lezao je na vrhu stepenica", ulaz u Kucu, koje je njegovo uobicajeno mesto. Otprati sve on odatle!!!!???
PITAM, a gde je tvoj Pas bio ?, Pa penjao se gore!, Jel je bio na povocu, a gde mu je korpa? -- kazem da ta pasmina mora imati korpu, obracam se oficirima?!
MARKO Macak je na svojoj teritoriji, na svom mestu, godinama je tu ,i nikad nije bilo problema sa cukama.
Normalno- komsiluk je cuo sta se desava, prilazu i kazu: ma Marko je pitom i nikog ne dira.
Povukose se oba Oficira zadrzase se 5-6 minuta i pridjose meni a i njoj i kazu da su doneli odluku!
"MACOR je bio na svojoj teritoriji, nikog nije napao,branio se". Iscepase kazne. Njoj ispisase kaznu za krive podatke koje je dala i odose.

Verujte mi ima postupaka pred sudom gde su Vlasnici pasa tuzili vlasnike maca za naknadu stete, za pretrpljeni dusevni bol i ti troskovi idu i do 60 000$
Cak i kad se vlasnici uspeju odbraniti na sudu , su i gubitnici jer troskove parnice i advokata je na njima.

Marko je bio cuven u nasoj ulici...
, poznavao se macama kao i sa kerovima komsija i nikad nije bilo problema, elem prosle godine, vracajuci se iz vecernje setnje, zateknemo na vratima od Verande Veliki A4 format pismo. A u pismu pise:

""VAS MACAK JE IZGREBAO MOJU KUCU, NOS MU JE IZGREBAO I SKORO OKO DA JE IZGUBIO.
RACUN CU VAM PROSLEDITI ZA LECENJE KAO I PRIJAVU . nema ni imena nema ni telefona.
Uletimo unutra , Marko lezi u dnevnoj sobi, ma ni da digne glavu. Pocnem da ga pregledavam a on se tegli, nista mu ne fali, Pitamo sinaViktora da li zna sta je bilo, nema pojma?
Dodjose tako oko 10 navece, zvone , Izadjoh i tu njih dvoje iz OSPC i Vlasnica, jedna ostrokundja, pocela da vristi!!!!!????
Setih se da sam je video sa mladim Vucnjakom, mustrala ga na ulici.Skoro se doselila u nas kraj.
Traze da vide macka Marka, da dobiju Papire od Veterinara a vec imaju sve o Marku isprintano sa kompa ( placamo za njega da je registrovan svake godine), vakcine.
I pocinje "Prijava", nema nikakvog ispitivanja, pisu kaznu 2000,00 jer im nisam prilozio dokaz da je Vakcionisan protiv besnila?
Slusam gluposti koje pricaju, Viktor besni, Moja Bolja polovina mi prebacuje a ja da puknem.
Nedam svoje podatke, trazim da sidju sa mojih stepenica, da me cekaju na pesackoj stazi. Odbijaju, Ja za telefon i kazem " Ako ovog momenta ne odstupite sa " FROM MY PROPERTY"mog poseda, pozivam policiju???
Nevoljno sidjose dole i poceo sam da im postavljam pitanja? a u medjuvremenu od sina trazim da snima i da mi donese "Tape Recorder". Pitaju zasto?- a ja im lepo kazem da su Prekrsili Zakon jer su bez ispitivanja i sprovodjenja postupka doneli odluku na osnovu prijave doticne osobe!
Trazim od nje da isprica sta se desilo: "Taj TVOJ DIVLJI MACAK je moju jadnu Cuku sve izgrebalo", pitam -GDE SE TO DOGODILO, Kaze : ETO TU, neodredjeno, Trazim tacno da pokaze gde je Marko bio?.
Kaze : "Lezao je na vrhu stepenica", ulaz u Kucu, koje je njegovo uobicajeno mesto. Otprati sve on odatle!!!!???
PITAM, a gde je tvoj Pas bio ?, Pa penjao se gore!, Jel je bio na povocu, a gde mu je korpa? -- kazem da ta pasmina mora imati korpu, obracam se oficirima?!
MARKO Macak je na svojoj teritoriji, na svom mestu, godinama je tu ,i nikad nije bilo problema sa cukama.
Normalno- komsiluk je cuo sta se desava, prilazu i kazu: ma Marko je pitom i nikog ne dira.
Povukose se oba Oficira zadrzase se 5-6 minuta i pridjose meni a i njoj i kazu da su doneli odluku!
"MACOR je bio na svojoj teritoriji, nikog nije napao,branio se". Iscepase kazne. Njoj ispisase kaznu za krive podatke koje je dala i odose.

Verujte mi ima postupaka pred sudom gde su Vlasnici pasa tuzili vlasnike maca za naknadu stete, za pretrpljeni dusevni bol i ti troskovi idu i do 60 000$
Cak i kad se vlasnici uspeju odbraniti na sudu , su i gubitnici jer troskove parnice i advokata je na njima.

nije sto sam ja marko :rotf:
dobar imenjak :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back