Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
ovde je bilo extra nekad davno,ali pametni ljudi odose sa foruma,kad bi ja mogla da ga batalim bilo bi extra.
sem mrvice niko nije otišao za stalno...e sad što nije više onakva atmosfera...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde je bilo extra nekad davno,ali pametni ljudi odose sa foruma,kad bi ja mogla da ga batalim bilo bi extra.
toj li je u pitanju...evo ima se žrtvujem za odeljenjce...uzmite me![]()

toj li je u pitanju...evo ima se žrtvujem za odeljenjce...uzmite me![]()
Moze da bude opasno, jel si siguran
?sem mrvice niko nije otišao za stalno...e sad što nije više onakva atmosfera...
Delite...al da izvlačite šibicu kojoj koji deoel da te podelimo na ravne časti il jedna da te uzme....Lavica ?![]()

el da te podelimo na ravne časti il jedna da te uzme....Lavica ?![]()

ma nek ide životMoze da bude opasno, jel si siguran
?
ne teram nikog da dolazi zbog mene,nego KAZEM pre je bilo lepse,a ja se nadam da cu sebe oterati odavde.pa dušo, ljudi moraju da dolaze, da se šale da bi bilo super........šta kad ne dolazimo redovno. Ne možemo nikog naterati.....
Delite...al da izvlačite šibicu kojoj koji deo![]()

ko onaj sa dinamitom

ne kudi konja kog nisi jahalaJes, manje ce da boli
Al nemoj da nekome zapadne kraci deoko onaj sa dinamitom
Skine se mujo i kaze Fati:
- jel sam sav ko dinamit?
-Jesi Mujo al ti ftilj kratak

ne teram nikog da dolazi zbog mene,nego KAZEM pre je bilo lepse,a ja se nadam da cu sebe oterati odavde.

ne kudi konja kog nisi jahala![]()
Dobro vece...sta ima...odo malo da iscitam str unazad...da vidnem sta sam propustila

:smajlikojisečevene:će me utepaš ametom s ovu muziku bre...lakše mi kad puštaš one drekavce
:smajlikojisečevene:
Ti bi trebalo da si malo orezniji u davanju izjava... da ne kažem predloga!Delite...al da izvlačite šibicu kojoj koji deo![]()
kao one opatice što brale gljive?Ti bi trebalo da si malo orezniji u davanju izjava... da ne kažem predloga!
Ko zna šta krenu da izvlače... mesto šibica.

Ti bi trebalo da si malo orezniji u davanju izjava... da ne kažem predloga!
Ko zna šta krenu da izvlače... mesto šibica.