jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lepe jesenje slike
Bas smo pogodile Jockice
Malo sume, malo mora![]()

Bravo za tebeRasteš u dobrog čoveka
Nego, evo sam našla nešto za Ljilju....isti Meš
![]()

Eeeeehej,ja sam zivaaaaaa!
Dobro vece drage moje stare prijateljice i pokoji prijatelj
Da znate da mi puuuno nedostajete ali ja stvarno nemam vremena da vam se javim
nadam se da me niste bas svi zaboravili
puno poljubaca za vas od Duske![]()

i za kompjuter nisam sela od o3.o9!!!!!
ama bre Ljiljce,eve me!
deca,skola,deca ,zabaviste,malo davala casove matematike,malo imala narudzbina za peciva a i pocela sam da radim na jednom mestu kao 3 u 1(tri razlicita posla a ja sama radim) pa stvarno nakon posla domaci sa Ivom sa Duletom,rucak,vecera,muzi za kompjuter nisam sela od o3.o9!!!!!
kako si mi ti?
i kakva je ovo glupa promena forme i preglednosti krstarice,jedva se snadjoh![]()

ma ti si svoj gazda i imas komp i net za vreme radnog vremena i skapirala sam da ti malo i tako pobegnes od kucne jurnjave
ja imam komp na poslu al nema net samo arbajt bre....
ma da izdrzim do nove godine a posle malo odmor
stašta bože......pa di ti je muž?
pa jele ćeš i malu da vodiš?
...pa su ti drugi zvali te zabusante,pa su ih izribali,pa sam zvala,pa su se javili i zakazala sam sutra u 11 i 10 
tu je bio,ne bih vodila i malu
al sam zvala neke druge tamo,pa sam ih otkucala da zabusavaju...pa su ti drugi zvali te zabusante,pa su ih izribali,pa sam zvala,pa su se javili i zakazala sam sutra u 11 i 10
![]()

I tebe zakacio kasljacki virus?
Ja sam posle 2 nedelje ok,uz lekove naravno.

Taj dan sam inace dobio 5 iz logike pa cu to smatrati kao zahvalnicu od Majke Prirode![]()

Vidis tsu kako je vreme doslo... niko te nista ne pita sem za to tvoje devojce, kako se razredna brine gde je mala i sa kim ce biti![]()

pa da dodjem da je pričuvam dok ona ode u DZ....gde na ove viruse da vodi i dete![]()