F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao Loly... gde nadje pesmu. Meni u januaru rodjus 30-ti i vec razmisljam o tome da ga ne slavim i da stanem malo sa tim godinama... koji ce mi djavo vise. Dosta mi i ovih 29... ja skromna. A lete kao blesave... cik se okreni ako smes. :mrgreen:

tu je bio,ne bih vodila i malu
al sam zvala neke druge tamo,pa sam ih otkucala da zabusavaju:zelenko: ...pa su ti drugi zvali te zabusante,pa su ih izribali,pa sam zvala,pa su se javili i zakazala sam sutra u 11 i 10 :lol:
Baš si džavolčič :mrgreen:
More trebalo je da se zaputiš sa sve Irinom, ali i Goranom da možeš brzo da je izvedeš odande, pa uletiš onako sa njom u rukama i počneš blago povišenim tonom da kukaš nada svojom teškom sudbinom kako ne mož da zakažeš već si sa detetom morala :lol:... Odma bi te primili bez zakazivanja :manikir:
Šalim se, naravno :lol:
Vidis tsu kako je vreme doslo... niko te nista ne pita sem za to tvoje devojce, kako se razredna brine gde je mala i sa kim ce biti :lol:

Gde si ti ženska, nisam te videla dugo :zag:

Cao Loly... gde nadje pesmu. Meni u januaru rodjus 30-ti i vec razmisljam o tome da ga ne slavim i da stanem malo sa tim godinama... koji ce mi djavo vise. Dosta mi i ovih 29... ja skromna. A lete kao blesave... cik se okreni ako smes. :mrgreen:

ma jok....stoje godine....evo pitaj Žuću i Mr No.....a i kuma moja mila će ti dati ispravan odgovor.......ja sam moje zamrzla ahahahaahah

evo i mene
kukam nešto pa provirim na forum
ipak je problem do mog računara, jer je krstarica spora do bola (iako ostali sajtovi nisu) a na posleu ide brže

baš mi je žao, jer na poslu ne mogu da pišem, hoću ovako , uveče, kad radim nešto za sutra za posao da malo i forumašim, ili kad ništa ne radim da se virtuelno bar družimo

A mene u julu čeka to isto, a ni ja ne bih, lepo mi ovako, da se kaže da sam udvadesetim. :aha:

Ja sam 30 prešla :lol:
Kad njih pređeš onda stanu :mrgreen:

Jel' na tlijestli? :mrgreen: Onda naprasno zaboravimo da brojimo... :whistling:

nego ne mogu da nađem temu o deci i kućnim ljubimcima

Ni ja nešto skoro nisam mogla da je nađem, htela sam neke Galove slike sa NO da kopiram i tamo, a i Milica je vucarala ove štence, ona i Džeri su baš lepo pozirali.

Inače, da se ne sekirate za mene, prošle nedelje smo jurile papire po celo prepodne, a juče smo krenuli u vrtić. :D Mislim, ako vam nije Joca javila.

Laku noć, razredna, laku noć i Joco, i ako ima još koga... Ja sam slomljena, danas sam na svu standardnu jurnjavu čula miša u radnji, ispod onih najskupljih džakova (neki od ove dvojice pametnjakovića je ostavio otvorena vrata i prozor od wc-a i džakove uvis, ispred zujalice :evil:) pa sam istumbala svih 250kg na drugo, bezbednije mesto, inače bih imala štetu od brat-bratu 200 evra. A da i ne pričam da je za mene, spavalicu, šok ustajanje u 7 i uskakanje u petu brzinu, odmah, bez kafe!

laku noc mimi :cao:
nadam se da ces isterati tog misa,ne bi bila to mala steta.
meni pada glava odavno,idem da spavam :cao:

I meni pada glava al' džabe, taman da krenem, pa slučajno gvirnem jel' ima koji post za odobravanje pa se začitam...

ola :cao:

vidim ovde sve novo, nije lose jedino bezveze sto profil lici na one iz fb-a...ebo vise fb kad ce mu padne sistem :roll:

sta se radi :D

:zag: Si to nabavila net? Ja nisam sedala jedno nedelju dana, sad proverila mail :eek: pa provirila i ovamo. Novo samo kod mene znam šta ima, Mimi krenula u vrtić juče i već danas se pobila oko toaletnog stočića sa nekim devojčicama. :besna: Od porodice pasa, majka i 6 štenaca, samo za troje znam gde su-dva uzeo komšija a jedan ostao neudomljen, ostali nestali bez traga. :rida: Keruša alpinka, uvedena u lov pa odbačena kad je omatorila, ćerka njena minijatura i sin, nalik na posavca, nestali, druga ćerka, nalik na ridžbeka, ispala kretenu od komšije alkoholičara kad se na putu kući iznenada susreo sa jarkom, a Ljutko je ostao sam, tužan i uplašen, danas je prekukao ceo dan, i tražio majku i sestru okolo. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back