LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
Ni mislila nisam da je zbog provere kako i sa kim to dete nase ostaje...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni mislila nisam da je zbog provere kako i sa kim to dete nase ostaje...![]()

Baš si džavolčičtu je bio,ne bih vodila i malu
al sam zvala neke druge tamo,pa sam ih otkucala da zabusavaju...pa su ti drugi zvali te zabusante,pa su ih izribali,pa sam zvala,pa su se javili i zakazala sam sutra u 11 i 10
![]()

... Odma bi te primili bez zakazivanja 

Vidis tsu kako je vreme doslo... niko te nista ne pita sem za to tvoje devojce, kako se razredna brine gde je mala i sa kim ce biti![]()

Cao Loly... gde nadje pesmu. Meni u januaru rodjus 30-ti i vec razmisljam o tome da ga ne slavim i da stanem malo sa tim godinama... koji ce mi djavo vise. Dosta mi i ovih 29... ja skromna. A lete kao blesave... cik se okreni ako smes.![]()
Cao Loly... gde nadje pesmu. Meni u januaru rodjus 30-ti i vec razmisljam o tome da ga ne slavim i da stanem malo sa tim godinama... koji ce mi djavo vise. Dosta mi i ovih 29... ja skromna. A lete kao blesave... cik se okreni ako smes.![]()

Lete majku mu staru, nema se vremena
Sve sto leti i treba da leti![]()
Jel da sam u pravuE bas tako![]()

Bila,cekala...
Nema nikoga.
Odoh.
![]()

Lete majku mu staru, nema se vremena
Sve sto leti i treba da leti![]()

Ja sam 30 prešla
Kad njih pređeš onda stanu![]()
Onda naprasno zaboravimo da brojimo... 
nego ne mogu da nađem temu o deci i kućnim ljubimcima

) pa sam istumbala svih 250kg na drugo, bezbednije mesto, inače bih imala štetu od brat-bratu 200 evra. A da i ne pričam da je za mene, spavalicu, šok ustajanje u 7 i uskakanje u petu brzinu, odmah, bez kafe!

laku noc mimi
nadam se da ces isterati tog misa,ne bi bila to mala steta.
meni pada glava odavno,idem da spavam![]()
ola
vidim ovde sve novo, nije lose jedino bezveze sto profil lici na one iz fb-a...ebo vise fb kad ce mu padne sistem
sta se radi![]()
Si to nabavila net? Ja nisam sedala jedno nedelju dana, sad proverila mail
pa provirila i ovamo. Novo samo kod mene znam šta ima, Mimi krenula u vrtić juče i već danas se pobila oko toaletnog stočića sa nekim devojčicama.
Od porodice pasa, majka i 6 štenaca, samo za troje znam gde su-dva uzeo komšija a jedan ostao neudomljen, ostali nestali bez traga.
Keruša alpinka, uvedena u lov pa odbačena kad je omatorila, ćerka njena minijatura i sin, nalik na posavca, nestali, druga ćerka, nalik na ridžbeka, ispala kretenu od komšije alkoholičara kad se na putu kući iznenada susreo sa jarkom, a Ljutko je ostao sam, tužan i uplašen, danas je prekukao ceo dan, i tražio majku i sestru okolo.