F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3358s2t.jpg

xo04qp.jpg

2u8gi7o.jpg

33589aq.jpg

ama bre Ljiljce,eve me!
deca,skola,deca ,zabaviste,malo davala casove matematike,malo imala narudzbina za peciva a i pocela sam da radim na jednom mestu kao 3 u 1(tri razlicita posla a ja sama radim) pa stvarno nakon posla domaci sa Ivom sa Duletom,rucak,vecera,muz:zper: i za kompjuter nisam sela od o3.o9!!!!!
kako si mi ti?
i kakva je ovo glupa promena forme i preglednosti krstarice,jedva se snadjoh:think:

ama bre Ljiljce,eve me!
deca,skola,deca ,zabaviste,malo davala casove matematike,malo imala narudzbina za peciva a i pocela sam da radim na jednom mestu kao 3 u 1(tri razlicita posla a ja sama radim) pa stvarno nakon posla domaci sa Ivom sa Duletom,rucak,vecera,muz:zper: i za kompjuter nisam sela od o3.o9!!!!!
kako si mi ti?
i kakva je ovo glupa promena forme i preglednosti krstarice,jedva se snadjoh:think:

Pa tako je to kad si van kuće......jurnjava non stop.
Dobro smo svi.....ova jesen pa meni baš ne prija. Cic se verila, Miloš je dao uslov za četvrtu godinu fakulteta.....sve ide svojim tokom.....
A ovo su ti izmene i dopune....još se snalazimo hahahaah

ma ti si svoj gazda i imas komp i net za vreme radnog vremena i skapirala sam da ti malo i tako pobegnes od kucne jurnjave:zper:
ja imam komp na poslu al nema net samo arbajt bre....
ma da izdrzim do nove godine a posle malo odmor

pa jeste, imam sve to i pravim pauze kako želim....zapravo kako mi dozvole klijenti......ali Duška, moja deca su odrasla....skroz odrasla. ja ne žurim kući osim kad imam neki posao. Pa nova godina nije daleko......izdržaćeš

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back