Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto pre to bolje![]()
Pa slušao na radiju...nije zaebancija...2012 se poklapa oluja sa sunca sa okretanjem zemljinih polova. Ovo na suncu se dešava svakih 11 godina a okretanje polova svakih 6.000 godina. A čitao sam i Klarkovu knjigu...kakav je on ludak, crno nam se piše.![]()
ozbiljno.....
Bila tema danas...

)E moram da vam istracam nesto... cekam danas u ordinaciji da me bocnu a baka jedna od 70 god. unutra ceka izvestaj...
Prica o tegobama i bas onako greote uplasena, ali kad ne padoh kad rece: A doktorice, najvise mi smetaju orgazmi!
Naime ima ih tek tako iz nebuha jednom u osam dana (broji dane kad ce doci)
Cula sam ja za te stvari, ali ovo mi prvi put da cujem iz prve ruke.
zamisli bakicu na pijaci il u busu...Lepotan

ma kako se ti pojavi kad gaće spadaju

ova nije
u nju s e zakopavaju koske

Lena , danas nešto nije bila kako treba....jutros sam primetila tragove puža golaća, izgleda da ga je ona maltretirala , možda i pojela, uglavnom danas je nekoliko puta povratila, jela travu, i nije htela ni ručak ni večeru da pojede....čak ni keksiće, poslastice nije htela...ako sutra ne bude bolje i ne jede, moraćemo kod veta....ovako je vesela, igra se.
\ma kako se ti pojavi kad gaće spadaju
imam si i ja senzoriE moram da vam istracam nesto... cekam danas u ordinaciji da me bocnu a baka jedna od 70 god. unutra ceka izvestaj...
Prica o tegobama i bas onako greote uplasena, ali kad ne padoh kad rece: A doktorice, najvise mi smetaju orgazmi!
Naime ima ih tek tako iz nebuha jednom u osam dana (broji dane kad ce doci)
Cula sam ja za te stvari, ali ovo mi prvi put da cujem iz prve ruke.
prvi put cujem iskreno....nego znate li šta Ciga radi na Olimpijadi?
Nama su puzevi vitaminski dodatak
Bice ona ok...
\
imam si i ja senzori
Smrdi na 100 m?
ej živote lutalico
sve li zna ovaj Jug![]()