Kataklizma

Somebody74

Poznat
Poruka
7.985
Naučnici potvrdili
KATAKLIZMA 2013. GODINE

(17)
Četvrtak, 23. Septembar, 2010.| Autor:
Džinovska eksplozija koja će se za tri godine dogoditi na Suncu paralisaće čovečanstvo, pošto će svi elektronski uređaji na planeti prestati da funkcionišu, tvrde stručnjaci

NJUJORK - Spremite sa za najgore.
Za tri godine, potvrdili su naučnici, na Suncu će se dogoditi nešto što niko od nas i naših bližih predaka nije video - eksplozija tako moćna da će prema Zemlji poslati talas energije koji će onesposobiti električne vodove na celoj planeti, uništiti sve sisteme komunikacije, prizemljiti sve avione, onesposobiti navigaciju...

Nijedan uređaj neće biti pošteđen, a prvi na udaru će biti, naravno, sateliti koje je čovek poslao u Zemljinu orbitu. Neće biti telefoniranja, televizije, interneta, vožnje avionom, hlađenja i zamrzavanja hrane, kuvanja na električnom šporetu, svetla kad padne mrak, kompjutera... Zaustaviće se brodovi, automobili, kamioni, vozovi... Drugim rečima, vratićemo se u prošli vek, recimo u 1859. - kad se nešto slično poslednji put desilo!

Te godine se na Suncu poslednji put desila eksplozija nalik onoj koja nas čeka za tri godine, a posledice su bile - katastrofalne. Dve trećine neba su tada bile jarkocrvene boje, sve telegrafske linije su prestale da rade, a širom sveta su divljale ogromne elektromagnetne oluje, izazvane radijacionim olujama na Suncu.

Da ovog puta nije reč o jednom u nizu praznih proročanstava, nego o naučno objašnjivom realnom događaju koji nas sigurno čeka za tri godine, potvrđuju i prve reakcije političara. Tako je britanski ministar odbrane Lijam Foks, kad je pročitao izveštaj naučnika, odmah sazvao vanredni sastanak kabineta i zatražio od naučnika da odmah počnu da rade na strategiji suočavanja s predstojećom katastrofom.
http://www.kurir-info.rs/planeta/kataklizma-2013.-godine-51307.php
Joj što volim pitu od detlića!
Jedva čekam i to da se desi pa ovom shitu vidim kraj.

Да се нешто у блиској будућности спрема је извесно , сувише је мно замагљивања око тога да би се узело олако .
Шта је и каква је природа тога незнам али да ће бити бурно и катаклизмично је сигурно.

Postoji način da se zaštitimo,jednostavnim gašenjem svih uređaja,električnih vodova itd.Jedini problem je što ne znamo kada će se to desiti.

To nije nesto sto ce da se desi u jednom momentu i odma da nestane. Nisam neki astronom, ali mogu da pretpostavim da ce to magnetno polje da deluje na zemlju u duzem periodu. Recimo nekoliko meseci do godinu, a mozda i vise. Tako da od gasenja aparata u odredjenom momentu nema vajde...

Mi toliko malo znamo o suncu da su samo senzacionalistički Kurir i pseudonaučna Planeta mogli ovako nešto objaviti. Nemožemo ni klimu na zemlji predvideti za godinu dana a ne eksploziju na Suncu za tri. Osim toga kada dođe do eksplozije ima bar tri dana vremena dok oluja naelektrisanih čestica od Sunca dopre do Zemaljske magnetosfere, tako da nema ništa od katastrofe. Upravo zbog toga su i lansirane od strane NASA-e dve sonde u misiji ,,STEREO". I na kraju pouzdano znam da Margarina koristi baterijski vibrator , koji se ne oštećuju u navedenim slučajevima pa se neće baciti u trošak!!!

To nije nesto sto ce da se desi u jednom momentu i odma da nestane. Nisam neki astronom, ali mogu da pretpostavim da ce to magnetno polje da deluje na zemlju u duzem periodu. Recimo nekoliko meseci do godinu, a mozda i vise. Tako da od gasenja aparata u odredjenom momentu nema vajde...
тРЕНУТНО ДЕШАВАЊЕ ОД ПАР МИНУТА. НИЈЕ ДУЖЕ ДЕЛОВАЊЕ СУНЧЕВЕ БАКЉЕ.

Zar nije bolje da sve stane na godinu dana nego na 20 godina.Uostalom,mi nemamo ni tehnologiju ni vremena da spremimo zaštitu.

Грешиш. Гледао сам неки документарац. На Сунцу су стално неке експлозије и један од тих таласа је само докачио земљу. У Канади је моментално 20.000 кућа остало без струје. Ако груне неки већи, здраво живо свима.

Mi toliko malo znamo o suncu da su samo senzacionalistički Kurir i pseudonaučna Planeta mogli ovako nešto objaviti. Nemožemo ni klimu na zemlji predvideti za godinu dana a ne eksploziju na Suncu za tri. Osim toga kada dođe do eksplozije ima bar tri dana vremena dok oluja naelektrisanih čestica od Sunca dopre do Zemaljske magnetosfere, tako da nema ništa od katastrofe. Upravo zbog toga su i lansirane od strane NASA-e dve sonde u misiji ,,STEREO". I na kraju pouzdano znam da Margarina koristi baterijski vibrator , koji se ne oštećuju u navedenim slučajevima pa se neće baciti u trošak!!!

Mislim da će te sonde , ako ih tada bude, biti mono....
I iskreno se nadam i gorim posledicama po čovečanstvo, jer počeli smo da se igramo Njega. A On to ne voli, hebe nam se za onog pored nas jer bitni smo mi i likovi sa Farme (likovi kojih se i te životinje stide), i to da li je neka pevaljka stavila nove silikone. A to što neki, ni krivi ni dužni umiru- boli nas pedu.....FUJ!:rtfm:

Back