Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo se ti pravi
Jakobe, gde je Metlica, nema je da se javi?!

Sačekajte da pronađem naočare...treba to lepo da se pregleda![]()

Mogla si bar ovu da staviš...više odgovara zadatim kriterijumima
![]()

OdoK ja da pijem kafu a vi ispitajte Kaju sve što treba...godine, dimenzije, bračni status, krvnu grupu...i ne zaboravite bris![]()

OdoK ja da pijem kafu a vi ispitajte Kaju sve što treba...godine, dimenzije, bračni status, krvnu grupu...i ne zaboravite bris![]()

A broj licne karte?![]()

A sto se tice m.w.pitanja pravicu se da nisam procila.Da li vasa razredna jos uvek prima nove ucenike???![]()

Vidis ovo
to je clanska karta

ja sam se svadjala sa tetkom
dosla je kod mene i nije zatvorila kapiju,dora moze lako da izadje.i rekla sam joj da zatvara kapiju,a ona meni STO,rekla sam joj da ne izadje sta cu posle bez nje,a ona mi rekla bas me briga idi sama je zatvori,a ja sam njom odgovorila da sam je ja otvorila,zatvorila bih je,i okrenula mi je ledja i rekla mi da sam nevaspitana,a mene bas briga upravu sam,a ona to sto ne voli dlake mene bas briga u mojoj je kuci nek me postuje.a to sto njoj sve fali i za sve se ljuti i ne sme niko da joj odgovori ,e pa ja bas smem![]()

Neje lepo od nje

Pa jel me primiste ili ....![]()

...kad vec ovoliko ispisaste?
...juce sam jos pisala tamo.![]()