F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da se javim!
Nema Lise, išla sam do reke malopre...ni traga, ni glasa:(
Idem da pravim onaj kolač u šolji ( od Alex), galete sam napravila i
skoro ih sve smazala...sad imam prigovor savesti; ja muvam a ono siroto kuče ništa:(
Uf Mari,bas mi je zao za Lisu.Al' ja se i dalje nadam da ce se ona ipak pojaviti.
Kolac nije moj,forumasica parka ga je napravila,ja sam samo postavila link ovde,kao i donamileva pre mene.Al' super je skroz :)

Poslednja izmena:
Samo da se javim!
skoro ih sve smazala...sad imam prigovor savesti; ja muvam a ono siroto kuče ništa:(

Uh, Mari....znam da ti je teško, ali verujem da će ona sama doći kući....da je stradala u saobraćaju, pu, pu daleko bilo....našla bi je....ovako - ona je sigurno živa...i doći će..:zag:

Samo da se javim!

more nema li kuče teranje:think:

dobar dan dragi moji

stari a i novi

Mari , u dotični kolač ja sam dodala
umesto kakaka milku u prahu a drugi put neskvik
i kad je sve umućeno jednu štanglu milke onako u sredinu, a i par kockica na površinu, mada malo potonu, samo da se malo rastopi

i mnoooogo je lepše

Čekaj.......izvini, pisala sam
1. godine ...okvirno zbog radi pravilne komukacije zbog naših muških specijalaca, da ne kažem specijalista. To je dušo za tvoje dobro......da ne krenu da te operišu.....neadekvatno :zper:
2. ljubimče...ako ga imaš

PS Obim struka, obim grudi, visinu i naravno obim bedara....nisu neophodni, ali su poželjnji opet zbog ovia muški.....:cistinaocare:

IMAM 5 MACAKA:
1.Mocart
2.Mani
3.Micika
4.Miki(domacin)
5.Mini(domacica):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A sto se tice god........Za sada ih necu navoditi......;);););)
Ako bas budu krenuli onda cu se ja pobrinuti za njih:roll::roll::roll:
PS.............(posto nije neophodno)Poz.:D

IMAM 5 MACAKA:
1.Mocart
2.Mani
3.Micika
4.Miki(domacin)
5.Mini(domacica):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Asto se tice god........Za sada ih necu navoditi......;);););)
Ako bas budu krenuli onda cu se ja pobrinuti za njih:roll::roll::roll:
PS.............(posto nisu neophodni)

Dobro draga........sedi :cistinaocare:

PS Ovo za godine smo ozbiljni......ne tačne (20,30,40).....imali smo loša iskustva i to svakakva. Ipak, na tebi je da odlučiš :)

Da završim prethodni post.....znaš nije svejedno kako se razgovara sa nekim ko ima 14-15 godina ili ko ima 62-63 godine....a to nam je raspon....:)

Snaći će se......a valjda i mi. Mada mi generalno nije jasno......ma, napisaću nešto o tome.....kad nadjem malo vremena jer me ubi ova briga i tuga....i :zper:...... i sve ovako na gomili......biće bolje.....:)

Donamilevice moja, Ljiljo, Alex, Magdalerna....ako se ova moja Lisa odskitala zbog onih stvari, ima je stucam kad dodje...i šta jede ?!
Kolač sam napravila, meni trebalo više od 2 minuta....a da može da se eksperimentiše sa dodacima, jeste!
Jesam vam rekla da moj šešir prodat?! Sad ima nosim onaj stari, jedan od starih doduše, ali nije u trendu...jedino da dodam cvećku;) Hoćete sliku ( u spojleru naravno)?!

Donamilevice moja, Ljiljo, Alex, Magdalerna....ako se ova moja Lisa odskitala zbog onih stvari, ima je stucam kad dodje...i šta jede ?!
Kolač sam napravila, meni trebalo više od 2 minuta....a da može da se eksperimentiše sa dodacima, jeste!
Jesam vam rekla da moj šešir prodat?! Sad ima nosim onaj stari, jedan od starih doduše, ali nije u trendu...jedino da dodam cvećku;) Hoćete sliku ( u spojleru naravno)?!

Hoćemo sliku!!!! naravno...

Mari, ako je Lisa odskitala zbog onih stvari onda joj je najmanja briga šta će jesti....kad se vrati uhranićeš je ti ponovo...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back