F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Padobranac! :zcepanje:

Stivi, tužiću te! :zplez:

Priznajem, kriva sam! :rumenka: Mnogo sam tamo, na moderatorskom ćošetu hvalila našu ludaru. I Nepizdin i Neuroblok. :mrgreen:

Dobro jutro. Da se javnem i pročitam malo dok preslažem neki veš...

Badava si nas ti promovisala......Steva pobeže :zcepanje:
A vala i ne znam gde ima više modova i modli, bivših i sadašnjih......što narafski govori o kvalitetu odeljenceta......ili pak da nam je potrebna višeslojna kontrola :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Mladjoj smizli mojoj... cetvrti, ljubi je majka :D

Srećan joj rođendanić. :rodjendan: I mojoj će za dva meseca, nepuna. :)

Badava si nas ti promovisala......Steva pobeže :zcepanje:
A vala i ne znam gde ima više modova i modli, bivših i sadašnjih......što narafski govori o kvalitetu odeljenceta......ili pak da nam je potrebna višeslojna kontrola :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Stivi je dobar dečko, a baš je hteo da proviri gde to Val i ja, a bogami i Say, odsedamo redovno. :lol: I da, odeljenje nam je najbolja chat tema, da ne kažem kafana na celom forumu. :)

Sad bih baš mogla i da idem, opet sam sve pročitala. :lol:

Srećan joj rođendanić. :rodjendan: I mojoj će za dva meseca, nepuna. :)

Stivi je dobar dečko, a baš je hteo da proviri gde to Val i ja, a bogami i Say, odsedamo redovno. :lol: I da, odeljenje nam je najbolja chat tema, da ne kažem kafana na celom forumu. :)

Sad bih baš mogla i da idem, opet sam sve pročitala. :lol:

Naravno da je Stivi dobar dečko kad se druži sa našim devojkama sa titulom :heart:

e ja samo da se poFalim da sam jutros predala za licnu :mrgreen:

jadni ljudi dosli jos u 2 jutros da cekaju red za broj a nas 4 trudnjace dosle u pola 8 i preko reda dobile brojeve i oma obavile sve
niko se nije bunio al se videlo da su popizdeli
mene bilo sramota stvarno
al svejedno,za koji dan,samo da se sredimo,idem da predam i za pasos,kad vec ide brzinski ....i razume se,bice me sramota opet,al sta da radim
bolje da to obavim pre nego sto se beba rodi

cccc vas 4 radile bezobrazne stvari pa povlascene, nije fer :rtfm:

Mislim radimo i mi ostali bRezobrazne stvari al nam se ne vidi:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back