Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moras prvo da polazes prijemni!![]()

Reko joj ja al izgleda da nije spremna...psihički![]()

S'g ću naručim i ja kafu....žeeeenooooo...

Da li vasa razredna jos uvek prima nove ucenike???![]()
Moras prvo da polazes prijemni!![]()

qq...pobeže Kaja pre no što uniđe...de se ja baš zateko u odbor za doček![]()

Evo me gde je komisija!pa nađi si...![]()

KO JE REKO' DA SAM POBEGLA!Evo me gde je komisija!
![]()

Tvoj ili moj komšija? Ili zajednički...skroz si me zbunila...![]()
.E vo ja cekam komisiju za primanje novih clanova.
Ohladimi se kafa cekajuci komisiju a ti pitas koji komsija!ja sam se svadjala sa tetkom
dosla je kod mene i nije zatvorila kapiju,dora moze lako da izadje.i rekla sam joj da zatvara kapiju,a ona meni STO,rekla sam joj da ne izadje sta cu posle bez nje,a ona mi rekla bas me briga idi sama je zatvori,a ja sam njom odgovorila da sam je ja otvorila,zatvorila bih je,i okrenula mi je ledja i rekla mi da sam nevaspitana,a mene bas briga upravu sam,a ona to sto ne voli dlake mene bas briga u mojoj je kuci nek me postuje.a to sto njoj sve fali i za sve se ljuti i ne sme niko da joj odgovori ,e pa ja bas smem![]()

KO JE REKO' DA SAM POBEGLA!Evo me gde je komisija!
![]()

Ko je spomenuo komsiju.Ti si stvarno zbunjen.E vo ja cekam komisiju za primanje novih clanova.
Ohladimi se kafa cekajuci komisiju a ti pitas koji komsija!
![]()

S'g ću naručim i ja kafu....žeeeenooooo...
ja sam se svadjala sa tetkom
dosla je kod mene i nije zatvorila kapiju,dora moze lako da izadje.i rekla sam joj da zatvara kapiju,a ona meni STO,rekla sam joj da ne izadje sta cu posle bez nje,a ona mi rekla bas me briga idi sama je zatvori,a ja sam njom odgovorila da sam je ja otvorila,zatvorila bih je,i okrenula mi je ledja i rekla mi da sam nevaspitana,a mene bas briga upravu sam,a ona to sto ne voli dlake mene bas briga u mojoj je kuci nek me postuje.a to sto njoj sve fali i za sve se ljuti i ne sme niko da joj odgovori ,e pa ja bas smem![]()

Ko je spomenuo komsiju.Ti si stvarno zbunjen.E vo ja cekam komisiju za primanje novih clanova.
Ohladimi se kafa cekajuci komisiju a ti pitas koji komsija!
![]()

Da pocnemo sa ispitnim pitanjima?![]()