F odeLJenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, i ja sdtigla kući...
Ubacila nešto u usta i malo došla sebi.
Bolje da ne počnem sad da psujem kišu, bicikl, i još neke... po nacionalnoj osnovi (što su čekali poravku do malo pre sa sve idejom da plate u kešu... a novčanice... nema veće od 200 dinara - najviše onih od 50. Jedva mi u torbu stalo!)

Vako :mrgreen:
Ljilja: kako bih rekla a da se shvati... borba tuge i srece, dobrog i loseg, sputanosti i slobode.
Jocika: zbunjena, povodljiva, osecaj neshvacenosti.
Mari: ceznja, zal za nekim proslim vremenom.
Dona: duhovita, tremaros, brine cesto, moglo bi se reci da je njen temperament slican avataru, ali licnost sasvim suprotna(osetljiva, stalna, odana, oprezna)
Lavica: u vecitoj potrazi za necim...
Nastavak drugi put... ako kazete da mogu u dr :lol:

Ljilja: kako bih rekla a da se shvati... borba tuge i srece, dobrog i loseg, sputanosti i slobode.
Dona: duhovita, tremaros, brine cesto, moglo bi se reci da je njen temperament slican avataru, ali licnost sasvim suprotna(osetljiva, stalna, odana, oprezna)
nastavak drugi put...

e jes vala....meni sve pogodi.....sva sam ti tako borbena......šta li bi bilo da sam ostavila Meša na avataru hahahaah :cmok: šalim se

Nastavak drugi put... ako kazete da mogu u dr :lol:

E jesi me opisala:zcepanje:

Inače, i ja sdtigla kući...
Ubacila nešto u usta i malo došla sebi.
Bolje da ne počnem sad da psujem kišu, bicikl, i još neke... po nacionalnoj osnovi (što su čekali poravku do malo pre sa sve idejom da plate u kešu... a novčanice... nema veće od 200 dinara - najviše onih od 50. Jedva mi u torbu stalo!)

daj te pedesetice vamo,da ti pomognem,moja torba je veca :mrgreen:

dobro vece ljudovi,ja samo da vas pozdravim :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back