Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Kazi bre, ujo moj!ujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mi bili sa Loly i mužom joj. Prvo na Savi a ondak kod nas. Bilo nam je diiiiiivno![]()

Eeee, nema nista preko reda!...nemoj da dugo cekamo.![]()
... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazi bre, ujo moj!ujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mi bili sa Loly i mužom joj. Prvo na Savi a ondak kod nas. Bilo nam je diiiiiivno![]()

Eeee, nema nista preko reda!...nemoj da dugo cekamo.![]()
... 
cao,jel laza bolje?

Pa kad se trošim...prase jedno,samo jedes![]()

Moram da bacim pogled dal ostalo...ovi ko termiti a amstel nije loša ideja al nema đole...Malo sladoled da se osvezis, pa onda edan Amstel 0.5![]()

La lakija, lolu...Laki je ok posle je i Lola imala temp isti virus verovatno sada je i ona ok... i tako....Meni se jede ono slatko onaj blokcic,bar par komada![]()

Laki je ok posle je i Lola imala temp isti virus verovatno sada je i ona ok... i tako....Meni se jede ono slatko onaj blokcic,bar par komada![]()
La lakija, lolu...
Za tebe... ce ti se slosi, stra me.![]()

lep šešir...
ali ja te sve zamišljam sa šeširom ko u avataru....
verovatno i mene zamišljaju kao kravu![]()

Nema šanse da ispročitam sve......ajde ukratko.....za razrednu![]()

Taman posla! Za rezrednu nista kratko.Nema šanse da ispročitam sve......ajde ukratko.....za razrednu![]()

Nema šanse da ispročitam sve......ajde ukratko.....za razrednu![]()
Laki je ok posle je i Lola imala temp isti virus verovatno sada je i ona ok... i tako....Meni se jede ono slatko onaj blokcic,bar par komada![]()

da zaboravite hranu
.Malo smo se igrali FBI![]()
Taman posla! Za rezrednu nista kratko.![]()
Razredna nisam u toku , javila sam se u odeljenje na predhodnij strani...i nestigoh da procitam, malko mi se spava ....sutra cu verovatno citati 50 tak str pa cu prepricam gradivo...

Slusaj, nikad nije kasno.A ja malo pre pricam kako bi spremila spagete i pesto...ali kasno je...uh kud sad da spomenes![]()
Kako da ti kazem... pod utiskom ovog sveCkog prvenstve, ugradio sam krampone...Ne klizaju ti se opanci?![]()

Ugursuzi nijedni.....govorte.....šta je s onu Kaju ili kako već. Vidim od skora je na Krsti

ma slobodno,ali nemoj da preterate
UPUSTVO ZA UPOTREBU:
1.upotrebljava se kad zelite da se oslobodite stresnog dana,neraspolozenosti a posebno kad ste na dijetida zaboravite hranu
2.za decu do 16godina 1stangla dosta,a za ostale preko 55kg 2stangle i ne vise!
3.dok uzimate dozu morate biti na pdf Fodeljenje
4.i morate dolaziti svako vece,ako ne uzmete dozu na vreme,nema dejstva narednih 48h.
NEZELJENA DEJSTVA: ovaj lek na organizme deluje razlicito,ako imate pojacene bolove u predelu stomaka,to znaci da ste se prejeli,a ako vam se vrti u glavi imate nesanicu znaci da ste se predozirali.
(malo sam se nalupala)

Ma ajde...verovatno si u pravu![]()

more dušo ne mogu ni ja gi stignem a otido si odvade oko 19 sati.......ebote radni staž da nam upiše onaj admin.....ili kako se već vika.......u PIO da si ide bre![]()

A ja malo pre pricam kako bi spremila spagete i pesto...ali kasno je...uh kud sad da spomenes![]()
nije smesno,ja odredjujem terapiju![]()

Mari i meni bila sumnjiva...mlogo podseća na Tinu al nas modle ubedile da nije![]()