F ODELJENJCE

nema nis , ovaj sebicnja , sve je prigrabio za sebe.

nece da deli..

treba ga cebovati , da se opameti...

Stvarno je sebičan....a ni milke nam nije ostavio...

a gde nam je razredna ? nadam se da je dobro i da je samo zauzeta sa malim Svicem ! ja sam danas prvi put dobila poljubac od Miljane...videla je da me je Jovana poljubila u obraz za laku noć pa je i ona htela....sve imitira stariju seku...

- - - - - - - - - -

odoh sad na spavanje, jutros sam u pola 5 ustala....bio je dug dan... laku noć

tu sam. dobro smo svi.valjda :lol: Toliko je sve promenljivo da ne stižem....samo padnem u fotelju pa u krevet. Rešavamo šta že Cic da radi, Maki sređuje na spratu, Maca je bio u selu i posle se nedelju dana odmara, a tek ga čeka kuhinja....i tako. Dobro smo, i zdravo smo, a to je najvažnije :) Svi ličimo na Svica koji ne staje i onda samo u dve sekunde zaspi :lol:

:rotf:
dakleM.....sad se stvarno ose;am kao raYredna na F odeljenje, msm u reali :tease:.....krenuli smo u avanturu, cela porodica, msm Mica je krenula a mi smo joj podr[ka...podr\avamo je u ludilu :lol:.....bem li ga....jedno je sigurno, kako god se okrene[ duuupe ti je poyadi i od tog saynanja nisi ni[ta pametniji, :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Poslednja izmena:
kako? :eek:
šta fali na moje pisanje a? :lol:

- - - - - - - - - -

sad ću se uvitaminiziram da nemam manjak :lol:

e kada si pisala , mora da si se druzila sa VINCEKOM, I ondak se vidi.

Sve mi se cini , da u zelji da sprecis Doca, da se samoubije u Vinu , jer bo , kada se dofati flase i kobaje...

TAJ ili to postane bre CICIJA NA KUB ,

a o kobajama i ostalim dobarima , nec nista ni da pricam tj pisem.

ZAUINAT , popi sve, nis da ne naJde , kada dojde da capi kobaje susene.

- - - - - - - - - -

bitno da nema manjka kobaja,
ostalo ću preživeti :lol:

e nema , nece , ne moze, nikako , Ic....

pa sada ti vidi.

LJiljka resila daisproba vince a To ide uz susene kobaje , pa budjola , pa Sir , ej bre SIR i ondak...

nece bit , cak ni koskica nes dobijes.

ima kod nje tko ce se bavit sa koskicama.

kuj bre nije vido? ja jesam :cepanje:

nisam se družila sa vinom no nisam promenila tastaturu bre profo :rtfm: na svim kompovima je odmah ona druga jer mi tako rade programi, a ne ova prva....a kad vido', ko da ne vido' jer sam bila mnoogo umorna da ispravljam :)

kuj bre nije vido? ja jesam :cepanje:

nisam se družila sa vinom no nisam promenila tastaturu bre profo :rtfm: na svim kompovima je odmah ona druga jer mi tako rade programi, a ne ova prva....a kad vido', ko da ne vido' jer sam bila mnoogo umorna da ispravljam :)

e , e e e , kako se sada pravda , more i i razredna moze da ..pogresi.

uhhh, sada je TAST turi i kriv je , kuku lele , sta piseeee.

ma sve je to od dobroga vina , i jes , pij malo , jes pij svakodnevno i nemoj ostavit Docu , ic , nista,

u dvoriste ,pusti mu samo Maru , bit ce mu dovoljno da ostane brez gaca...uh koja lopina , krade kobajeeee a nece da deli.:)

Back