mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Drago mi je da se Stefi bar odmorio od temperaturice, i Milica s njim. Brz oporavak želim! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad je Svitac ok. Naravno, na bolovanju je, nema jaslica i drugara, ali sme malo napolje sa kapicom kad vreme dozvoli.
Samo da mahnem u prolazu, odoh na spavanje, jaaako sam umorna, a da me pita čovek, nemam pojma što.

Opet će budeš glumac?
Nemoj posle sinko da se žališ kako te boli tu..i tu.....i tamo![]()

Počne da trči šrema ulici i kako me čuje da trčim za njim on u šprint i smeje se tako grleno. Baraba mala. Ušao je u kafić, popeo se na garnituru za sedenje, i zavaljen čeka čovek konobara
.....u pekari, nalakćen na onaj mermerni ispust koji služi da se stavi torba, te ga niko u pekari ne vidi,naručuje na bebećem jeziku i bez namere da ode dok mu se naručeno ne da.....nasmeja sve ljude oko sebe. naravno kupismo mu da jede i smazao je 2/3 te neke rolne sa sirom, a stvarno je meka kao duša bila....u prodavnici zdrave hrane je to istrvio, dok je bojkotovao jer mu nisam dala da sredjuje police, te je devojka čistila, doduše nasmejana je bila ...svi su nasmejani kad ga vide iako su ozbiljni do tad.....ne da svoju loptu, autić...od juče ne da nikome ništa
lepo, pazi na diskreciju
evo malo današnjeg popodneva
Umorih se propisno. Onog malog ne mož da savatašPočne da trči šrema ulici i kako me čuje da trčim za njim on u šprint i smeje se tako grleno. Baraba mala. Ušao je u kafić, popeo se na garnituru za sedenje, i zavaljen čeka čovek konobara
.....u pekari, nalakćen na onaj mermerni ispust koji služi da se stavi torba, te ga niko u pekari ne vidi,naručuje na bebećem jeziku i bez namere da ode dok mu se naručeno ne da.....nasmeja sve ljude oko sebe. naravno kupismo mu da jede i smazao je 2/3 te neke rolne sa sirom, a stvarno je meka kao duša bila....u prodavnici zdrave hrane je to istrvio, dok je bojkotovao jer mu nisam dala da sredjuje police, te je devojka čistila, doduše nasmejana je bila ...svi su nasmejani kad ga vide iako su ozbiljni do tad.....ne da svoju loptu, autić...od juče ne da nikome ništa
![]()
odoh još malo u fotelju pa u krevet

Tako i naš mali rođak, juče mu se ujak oženio, ceo dan nisu mogli da ga sa'vataju na smenu babe, dede i roditelji, njih 6toro je popadalo kao pokošeno na kraju dana, a sve sa osmehom, i svima nateruje osmeh na lice.
Eno ga sad, dribla moju Milicu po dvorištu.
e, tako i ovaj

e, tako i ovaj
samo da vam mahnem jednim seljačkim pozdravom
nakačila sam se na net od bratanca
begam jer moram Šapicu da poprskam protiv krpelja i sve oko njega, a i travu da oprskamo totalom jer ne moćemo da očekujemo da neko kosi stalno toliku površinu. Najavljuju kišu opet od sutra. Danas ceo dan Maca sa bratom prska od trave kukuruz. Nije moglo da uđe u njive od kiše. Glava me boli od sunca i vetra jer sam sve plevila ispred kuće, oko cveča, jagoda, kupina da odvojim to od ostatka trave đto će da se prska.
vidimo se društvo, svrnuču kad mi dođe![]()
![]()