DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
nema veze,
neka onda on drzi svecu,
a ja cu da mu pokazem kako to treba
neka onda on drzi svecu,
a ja cu da mu pokazem kako to treba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala puno svima na čestitkama.
Vidim vi ste se ovde lepo i počastili... ja mogu da završiom sa tortom... ako je neko za![]()

može sli domaćinsko parče,
nisam ja pemzoš
ko neki odavde![]()

ju marsi pa te bradice nisu u modi jos od ranih 90tih![]()

Danas nam je divan dan... Smeh, Joci i Pajčetu ovih dana čestitala na fb, ali Magi nema tamo nalog pa sam rešila da svratim i ostavim buketić.
Pogledajte prilog 386047
Inače, nemojte da se ljutite na mene što me nema, ako sam nekome nedostajala tj. jednostavno, ma ne znam... Umorna... Inače smo dobro ovde, osim što sam juče skidala mačku s krova aneksa, srećom, mogla da dohvatim sa tavana, a posle mu otimala mišića, nisam mogla da gledam i slušam kako ga mrcvari.

i ovo je treći film koji gledam danas od kako dodjoh s posla 

mAGIIIIIIIIIII sretan rođendaaan
- - - - - - - - - -
ja se ubi od glavobolje i brufena zadnjih dana, a danas sam popila samo 2 komatai ovo je treći film koji gledam danas od kako dodjoh s posla
![]()

Jedva spustiše temperaturu. Odoh kod njih

cao mimi![]()

dANAS JE OK.....samo jutros 1 brufen, ali je Stefan bolestan. Temperatura 39,5. Bili na ins.Majka i dete i rekli virusJedva spustiše temperaturu. Odoh kod njih
Kako je danas?
ako mi dotekne pored Doca ... . i jagnjetina lepo izgleda samo je ja ne jedem.
Tako je meni u proleće od kad znam za sebe. Sa suncem su svi puni snage, nasmejani, pozitivni a ja se vučem kao prebijena mačka i samo bih da sklopim oči. Posle par dana se naviknem i sve je ok. Naravno, sa godinama je taj problem sve jači.Oću da kažem da sam nekad bila baš zgodna prebijena mačka