F ODELJENJCE

A moze, ali , ono malo parce, da te ne odbijem.

Elem , tamo gde je bilo prikazivanje filma IVKOVA SLAVA, je i bila slava, bilo je da se jedeeeeee, a nislijka , mi donosi , mrak je , posudu sa...ja pomislio supa, donese i pite i kaze , E ovo su sa ljutom paprikom , pa punjene , nase suve paprike...

I pocnem da jedem , kada , ono, skembici na NISKI nacin...prste da polizes, pa pitice , pa...a Ja na dijeti.

E jos , kada je pocela i da igra COCEK,, srecom da je tu i sedelo jos ...inace , moglo je svasta i bit.

zemsko , je to bre, hoce uz klopu da me mazne.Cccc

A veceras, opet kod nas.

Srpska nacionalna akademija slavi Slavu Spaljivanje mostiju Sv. Save u utorak, 10 maja. Secenje kolaca u 6:00 casova.
Svi ste nam dobro dosli! Ocekujemo vas.

--

Board of Directors

The Serbian Heritage Academy of Canada

2381 Dundas Str. W. Toronto, Ontario, M6P 1X2

more , kako da se oslobodim tih kila, kada , malo malo AJDE KLOPA - SLAVEEEE.

može sli domaćinsko parče,
nisam ja pemzoš :lol:
ko neki odavde :mrgreen:

a pa za decinju je da , rintaju , rade , da trose kalorije i tak to

A pametni , iskoriste znanje ,kao i rupe u sistemu , a bogati , pa jer je bog prvo sebi stvorio bradu pa posle drugima.:whistling:

i radis , ono sto ti se svidja i koliko hoces a ako neces da radis, fino odbijes ..;) ono privatan posa :mrgreen:

A za to vreme, lova samo dolaziiiiiii.

i ono , ceskas si bradu....do pojasa.:ok:

Danas nam je divan dan... Smeh, Joci i Pajčetu ovih dana čestitala na fb, ali Magi nema tamo nalog pa sam rešila da svratim i ostavim buketić. :zag:

images.jpg

Inače, nemojte da se ljutite na mene što me nema, ako sam nekome nedostajala tj. jednostavno, ma ne znam... Umorna... Inače smo dobro ovde, osim što sam juče skidala mačku s krova aneksa, srećom, mogla da dohvatim sa tavana, a posle mu otimala mišića, nisam mogla da gledam i slušam kako ga mrcvari.

Danas nam je divan dan... Smeh, Joci i Pajčetu ovih dana čestitala na fb, ali Magi nema tamo nalog pa sam rešila da svratim i ostavim buketić. :zag:

Pogledajte prilog 386047

Inače, nemojte da se ljutite na mene što me nema, ako sam nekome nedostajala tj. jednostavno, ma ne znam... Umorna... Inače smo dobro ovde, osim što sam juče skidala mačku s krova aneksa, srećom, mogla da dohvatim sa tavana, a posle mu otimala mišića, nisam mogla da gledam i slušam kako ga mrcvari.

pozdrav i dooobro nam se vrnula.

sto se tice misa i macke, vec vekovima se oni i igraju.

pusti ih , nemoj da se mesas u njihovu politiku ,jer bo alp se budes i dalje mesala, moze se desiti da macak, demonstrativno podigne rep , i pusti miseve da kolo vode.

more ima da ga molis i molis da....

mAGIIIIIIIIIII sretan rođendaaan :heart:

- - - - - - - - - -

ja se ubi od glavobolje i brufena zadnjih dana, a danas sam popila samo 2 komata :zbanana:i ovo je treći film koji gledam danas od kako dodjoh s posla :eek:

dANAS je ok. Pedijatar u domu zdravlja (dva puta je išla juče kod nje), pedijatri u Majka i dete....svi kažu virus iako leukociti skaču. Naša prijateljica pedijatar, van Beograda, kojoj je Cic samo prosledila rezultate a dete nije videla,kaže virus i neka upala ili infekcija, treba antivbotik, vidi mu uši. Jutros rano su otišli kod privatnog pedijatra. jeste i vuirus i upala ušiju. jadničak, Pored toga mu i zubi izbijaju pa ga i to muči. U svakom slučaju, danas nema temperaturu, ali je sav umoran i kmezav, mada kakav je juče bio, ni nalik na sebe, danas je odličan.

dobro veče.....

Ljiljo, nadam se da je mali Svitac bolje ! Kako tvoja glavobolja ?

Profo, ova praseĆina izgleda odlično.....ja bih jedno parče...ili možda dva :think: ako mi dotekne pored Doca ... . i jagnjetina lepo izgleda samo je ja ne jedem.

da nisu Profa i doc ista ličnost a? Odaje ih izelištvo :cepanje:

Magi, glavobolja je sada ok. Hvala na pitanju :zag: Tako je meni u proleće od kad znam za sebe. Sa suncem su svi puni snage, nasmejani, pozitivni a ja se vučem kao prebijena mačka i samo bih da sklopim oči. Posle par dana se naviknem i sve je ok. Naravno, sa godinama je taj problem sve jači.Oću da kažem da sam nekad bila baš zgodna prebijena mačka :zcepanje:

Svitac je ok. Bili su kod nas danas do popodne. Igrao se, bio malo napolju sa jaknom i kapicom, ali stalno traži napolje, pa su otišli u svoj stan jer vreme nije takvo da on bude napolju, mada je doktor rekao da može ako nema temperaturu. Sav se osuo, to je virusni osip od visoke temperature i nestaće. Temperaturu nije imao celog dana, ali slabo jede jer mu seva bol u ušima. Večeras zove Cic i kaže, samo da vam javim da je Stef opet onaj stari. Eno ga sve je razvašario po stanu i igra se :lol:

Back