F ODELJENJCE

moraš :cistinaocare:...po mraku ne mogu da spremam doručak (pržena domaća slanina i kobaja, pa na toj masnoći ispržena jaja na oko i sveža cvekla, šargarepica,jabuka salatica sa nanom i vlašcem) jer mi utiče na psihu:zcepanje:

dobro veče....

vodila sam Lenu ponovo na snimanje kukova, stanje je u odnosu na prvi snimak, proletos, pogoršano, posebno levi kuk. Ako bude mogla da izdrži do septembra onda će biti operisana, ali ako budu previše jaki bolovi onda i pre....ona dosta leži, odmara, ali kad joj dodje žuta minuta, zna da juri, trči , niko ne bi rekao da trpi bol....

Magi, koliko košta Lenina operacija?

Operacija jednog kuka će biti 13 hiljada dinara, znači ukupno 26. Pare sam obezbedila, samo se bojim ovog vremena, muva, insekata, vrućine....ma da planiram da ona, do zarastanja rane bude unutra, samo ću je izvoditi da obavi potrebe, vet je rekao da će smeti da ide na stepenice...a ja se i toga bojim, znaš da je kod mene visoko prizemlje, 8 stepenica...a nositi je ne mogu , ona ima 32 kg....

i dobro veče... :)

inače, ponovo imam jaki bronhitis, pijem antibiotike, kašljem , jedva dišem..:dash:

Poslednja izmena:
razumem. Nezgodno je samo to stepenište, a mora biti unutra posle operacije upravo zbog infekcije jer unutra je pod kontrolom. Neki posip, velika kutija sa peskom...mada, ona je pas koji je navikao napolju da obavlja sve što treba.

razumem. Nezgodno je samo to stepenište, a mora biti unutra posle operacije upravo zbog infekcije jer unutra je pod kontrolom. Neki posip, velika kutija sa peskom...mada, ona je pas koji je navikao napolju da obavlja sve što treba.

da, ona svoje potrebe obavlja , isključivo na dva mesta u dvorištu, nema šanse na nekom drugom mestu.... za šest godina još nije nikada stala na ulici kad smo u šetnji da obavi bilo šta...to se donese kući... sebični smo što se toga tiče... :) strah me je kako će sve to da se izvede...

i lep dan ti želim i svima koji navrate....:zag:

Dobro vece dobri ljudi <3
Ovo moram da podelim sa vama...
Moji mali veliki decaci :heart:
Mali maturant i veliki brat.
I ono izbnad radosti... lepote zivljenja... iznad ljubavi...

cestitke , najiskrenije cestitke

- - - - - - - - - -

:zcepanje:

i tebi što uđe :mrgreen:

dobro veče devojke :cool:

A to samo kada zazvoni na vrata, pritisnem dugme i eto.

neg , kako se osecas sto si ispod ...vestice.:think:

i jos , metla joj pri ruci.:whistling:

Back