F ODELJENJCE

Sneg pada, krenuo sinoc i evo ga....pada.

Stiglo to nama iz jamerike, tamo im je napravio haos, jer bo ne znaju sta je sneg.

Ima ga jedno dobrih 10-15 cmmm. i jok ne izlazim iz apartmana, cekam da prestane da pada, pa da se ocisti putevi a i nemam ni razloga.

Juce bejah u gradu, koristio tj isprobao voz koji povezuje Zel. stanicu u Centru sa Aerodromom.

Slikah, ako su slike zanimljive , stavim da i vi malko imate uvid.

Jao sto ste bre taki, kod vas plus 20 , a ovde ce nocas ici i do -17, sada je podnosljivo samo -4...

kod vas citam 20 plus.

Cccc

otava , glavni grad, oborio rekord u primanju snega u jednom danu...50 cm snega

MORE BRE, svi smo bolesnoi od tih +20 :aha:
To nije normalno i samim tim nije zdravo. Eno svi domovi zdravlja dupke puni.
A i ovako smo sve kilavi od života, još nam samo boljke fale i lekovi i lekari.....zato, čuti tu i trpi taj sneg i ladnoću jer mu je vreme bre :cistinaocate:

- - - - - - - - - -

e, da, u fazi sam kad ne osečam ništa, čak osećam i polet, snagu.....daklem, Maca nadrljo :zcepanje:

dobro veče....samo da dodam da je ovde kod mene 3 dana neprestano padala kiša....., šta padala - lila kiša, da je toliko snega palo , bilo bi ga metar.... pa jedan dan bude oko nule drugi dan 15, a prošle nedelje na suncu je bilo 30.... srce i pritisak samo drma ... malo, malo pa čujem da je nekoga strefio infarkt.

i samo da vam poželim laku noć, ujutro se rano ustaje, :bye: čuvajte se... :)

nisam pisao ali me je posle nove godine , nesto zakacilo...i bogme dobro smorilo...

moj doktor kaze , da je to nenormalno vreme, cas temperatura u plusu 15 a onda naglo hladnoca.

drasticna razlika sa plus deset na minus 20.

treba se cuvati....

sve se kao dogovaram za kubu,ali jos nista.

- - - - - - - - - -

dobro veče....samo da dodam da je ovde kod mene 3 dana neprestano padala kiša....., šta padala - lila kiša, da je toliko snega palo , bilo bi ga metar.... pa jedan dan bude oko nule drugi dan 15, a prošle nedelje na suncu je bilo 30.... srce i pritisak samo drma ... malo, malo pa čujem da je nekoga strefio infarkt.

cuvacemo se a i ti se cuvaj.

nemoj da gledas tv da se ne nerviras, gledaj da si sa lenkom sto vise i da je mazis.

a bogami ,mogla bi i dase samo igras sa unucima...nema vaspitanja, samo igreeee.

i ti se čuvaj :heart:

- - - - - - - - - -

ja se samo igram sa Stefketom :lol:
ej, toliko je sladak i prepameta. Sve zna i sve radi po kući. Briše patos, nosi cipele na terasu, hrani Neru (on je zove Cici kao i oni u kući), donosi sve što mu se kaže, odnosi sve što mu se kaže.....kad se ide napolje donosi svoje cipele, čizme, patike, već šta mu kažeš da donese, pa uzme svoju jaknu, pa kapicu.....ma smejurija sa njim
Juče smo uveče bili, i Maca se izuo u hodniku, a Stefke uzeo njegove patike, prika "deka, deka" i nosi ih na terasu :zcepanje: ja se obuvam da pođemo, a on mi dodaje čizmu :lol:
Ma svašta zna, zvrk mali......naučila sam ga odavno da na pitanje "Ko je nanino pile" on vikne "jaaaaaaaaaaa" i udari se rukicama po stomaku
On je ventil......jednosatvno ne postoji ništa drugo kad sam sa njim

i ti se čuvaj :heart:

- - - - - - - - - -

ja se samo igram sa Stefketom :lol:
ej, toliko je sladak i prepameta. Sve zna i sve radi po kući. Briše patos, nosi cipele na terasu, hrani Neru (on je zove Cici kao i oni u kući), donosi sve što mu se kaže, odnosi sve što mu se kaže.....kad se ide napolje donosi svoje cipele, čizme, patike, već šta mu kažeš da donese, pa uzme svoju jaknu, pa kapicu.....ma smejurija sa njim
Juče smo uveče bili, i Maca se izuo u hodniku, a Stefke uzeo njegove patike, prika "deka, deka" i nosi ih na terasu :zcepanje: ja se obuvam da pođemo, a on mi dodaje čizmu :lol:
Ma svašta zna, zvrk mali......naučila sam ga odavno da na pitanje "Ko je nanino pile" on vikne "jaaaaaaaaaaa" i udari se rukicama po stomaku
On je ventil......jednosatvno ne postoji ništa drugo kad sam sa njim

Divni prikaz vase relacijeeee.

uzivajte u igri...i u lepom vremenu.

no ,kad smo kod toga vasega toploga vremena, mislim da skodi onim kolbasima, sunkama, svarglama i ostalo ne zdrave produkte,

salji sve to vamo gde je zima velika , i Ja cu ih cuvati...:whistling:

:zcepanje: ne brini ništa, sve je to spremljeno u zamrzivače :lol:

A sta ako mrki pojede kabel , pa nemate struje...

ovde je sve prirodno hladno, pa Cu ja sve to lepo cuvati.

samo ti to posalji i pazi da ovi tu neki , ne cuju , sta mi radimo, jer bo ce navaliti da dojdu , da ti pomognu u pakovanju...a usput...ima Sve da ti pojedu i ondaK, nece i bit ista za pakovanje.:think:

nisam pisao ali me je posle nove godine , nesto zakacilo...i bogme dobro smorilo...

moj doktor kaze , da je to nenormalno vreme, cas temperatura u plusu 15 a onda naglo hladnoca.

drasticna razlika sa plus deset na minus 20.

treba se cuvati....

sve se kao dogovaram za kubu,ali jos nista.

- - - - - - - - - -

cuvacemo se a i ti se cuvaj.

nemoj da gledas tv da se ne nerviras, gledaj da si sa lenkom sto vise i da je mazis.

a bogami ,mogla bi i dase samo igras sa unucima...nema vaspitanja, samo igreeee.

Naravno...tv ne gledam, dnevnike, vesti posebno izbegavam....uvece pogledam neki film, krimic, ili istrazitelje i to je to...mogla bih komotno bez tv. Uzimam knjige iz biblioteke i bas puno citam, bolje to nego tv...naravno tu je i Lena, a unuke svaki dan od ujutro do 3 poslepodne ....bas imam ispunjene dane.

i dobro vece...

2vude20.jpg

dRVENGRAD.........EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :klap:

daklem, podvarak gotov......sutra samo ćorba i nešto za Svica, on ne može podvarak, prejako je za njega. Mislila sam da radim sutra, ali Svitac zvuči mnogo lepše nego posao:heart:

Back