smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Dobar dan, dobri ljudi...
Propustih svašta... po običaju
Ali, nešto mi je taj januar... tako ... pa čekam da prođe taj deo.
... pa čekam da prođe taj deo.
Setih se rođendana razredne, al' sa zakašnjenjem... po običaju. Valjda me vadi to što zna da joj uvek sve najlepše želim
Sad ide bolji deo januara... i godine i svega... pa da bar mahnem
Inače, zakasnih debelo sa kupusom ove zime, ali ukiselio se konačno tako da kod mene tek kreće sezona sarmi i podvarka... Po količini kupusa, cenim da će potrajati negde do juna pa izvo'lte
 pa izvo'lte

Propustih svašta... po običaju

Ali, nešto mi je taj januar... tako
 ... pa čekam da prođe taj deo.
... pa čekam da prođe taj deo.Setih se rođendana razredne, al' sa zakašnjenjem... po običaju. Valjda me vadi to što zna da joj uvek sve najlepše želim

Sad ide bolji deo januara... i godine i svega... pa da bar mahnem

Inače, zakasnih debelo sa kupusom ove zime, ali ukiselio se konačno tako da kod mene tek kreće sezona sarmi i podvarka... Po količini kupusa, cenim da će potrajati negde do juna
 pa izvo'lte
 pa izvo'lte 

... Prosle sam imala neko fino suvo meso iz lokalne mesare pa sam ubacivala. I malo slaninice.
... Prosle sam imala neko fino suvo meso iz lokalne mesare pa sam ubacivala. I malo slaninice.  

pravac kod lekara.....hoće to da se zakomplikuje , pa bude zapalenje pluća... pu, pu...daleko bilo....
   pravac kod lekara.....hoće to da se zakomplikuje , pa bude zapalenje pluća... pu, pu...daleko bilo....

) jer sam u prethodna dva dana malo pogubila konce oko toga kad se završava juče a kad počinje sutra... al' eto, moram da se unormalim. Surova realnost zove.
) jer sam u prethodna dva dana malo pogubila konce oko toga kad se završava juče a kad počinje sutra... al' eto, moram da se unormalim. Surova realnost zove. ....pravi kolačiće
....pravi kolačiće