F ODELJENJCE

Dobar dan, dobri ljudi...
Propustih svašta... po običaju :roll:
Ali, nešto mi je taj januar... tako z:(... pa čekam da prođe taj deo.
Setih se rođendana razredne, al' sa zakašnjenjem... po običaju. Valjda me vadi to što zna da joj uvek sve najlepše želim z:)
Sad ide bolji deo januara... i godine i svega... pa da bar mahnem z:poz:
Inače, zakasnih debelo sa kupusom ove zime, ali ukiselio se konačno tako da kod mene tek kreće sezona sarmi i podvarka... Po količini kupusa, cenim da će potrajati negde do juna :zcepanje: pa izvo'lte

Znači li to da nam je razredna ozdravila?
Kako je prošlo druženje sa malenim svicem... ne moram ni da pitam. Odmah si izlečena od svih boljkica :heart:
Ja sam malo "dogirana" (to je izraz jednog malenog za... to ;)) jer sam u prethodna dva dana malo pogubila konce oko toga kad se završava juče a kad počinje sutra... al' eto, moram da se unormalim. Surova realnost zove.

Hahahaha... pa jeste, deca jesu često divnija bez prisustva roditelja :)
nemam pojma u čemu je fazon.
Kad su neke babe koje ne viđaju često moje dečake, pre neku godinu psotvile originalno pitanje: "Jel' slušate vi?", a Toma u momentu odgovorio (inače mi je "visio" oko vrata u tom momentu): "M... slušamo!" :zcepanje: Tek da se zna... da ne bude zabune :)

12654440_1533748696929355_1388387113043697033_n.jpg

DAKLEM, ova viruščina nas potepa....grlo stalno boli, čas jedan krajnik, čas drugi, čas oba, čas te uopšte ne boli....ne pomaže ništa, ni čajevi, ni sirupi, ni septolete......i u komšiliku isto.....ja ovo ne doživeh.....e, da malo više mi je sve u ludnici što se tiče posla, a i keksića....a snage jednostavno nemam od ovog virusa

Back