F ODELJENJCE

samo da se podsetim...kako je bilo putovanjem Cirom.

cela kompozicija ucenika, dece i male i velike, Beograd- Zelenika i cuvena Sarganska osmica.

pa trune u ocima, garavi od dima ali sreeeeeeetni, pa ono iscekivanje , tko ce prvi videti Moreeeeeeee. Eh, kako je to tesko vreme bilo a i lepoooooo.

2hfnnh5.jpg

da se malko , osmehnete

Pored male devojčice u avionu, sedi političar putujući na neku sednicu.

Okrene se prema njoj i kaže: " Ne bi li mi malo razgovarali ? Čuo sam da vreme putovanja prođe brže, ako se razgovara sa suputnicima !".

Devojčica, koja je upravo bila otvorila knjigu, zatvori je, okrene se prema njemu i kaže:
- " O čemu bi vi hteli razgovarati ? ".
- " Ne znam zapravo ", kaže političar, " kako bi bilo da govorimo o nuklearnoj energiji ? ".

- " U redu ", kaže devojčica," to bi bila zanimljiva tema, ipak mi dozvolite da vas pre toga ja nešto pitam !

Konj, krava i ovca jedu jedno te isto - travu ! No ovca izbacuje iz sebe sitne kuglice, krava pljosnate kolače, a konj izbacuje komade suve trave. Zašto je to tako ? ".

Nakon kraćeg razmišljanja kaže političar:
" Ne znam kako da to rastumačim ! ".

- " Smatrate li se onda dovoljno kompetentnim da govorite o nuklearnoj energiji kad ništa ne znate o običnom govnu ! "

SVAKA SLIČNOST SA DOMAĆIM POLITIČARIMA, SASVIM JE SLUČAJNA I ZLONAMERNA

Dobar dan svima...
Kod mene malo nezgodno ovih daa, ali definitivno treba neko da sedi i zapisuje "bisere" i to svakodnevno.
Ili da ubacim skrivenu kameru pa posle samo nađem neko stručno lice da to isecka i sredi ... da se bar narod smeje!

:hej: danas nam je divaaaan daaaan, našoj Goci rodjendaaaaaan ! :vatromet: :vatromet: :orkestar: :orkestar:

Goco , sve najlepše ti želim ! od :heart: :cvet:

- - - - - - - - - -

i dobro veče želim svima..... umorna sam .... tek sam sad uključila komp, do sada nisam stizala....

Profo, lepe slike....a onaj dogadjaj iz aviona izmedju devojčice i političara , zaslužuje repku, al ne daju nadležni da ti dodelim....kažu treba i drugima, tako da pišem u tefter da ne zaboravim da sam ti dužna...:manikir:

JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
gORDANO, SRETAN TI RODJENDAN.......:heart:

- - - - - - - - - -

Dobar dan svima...
Kod mene malo nezgodno ovih daa, ali definitivno treba neko da sedi i zapisuje "bisere" i to svakodnevno.
Ili da ubacim skrivenu kameru pa posle samo nađem neko stručno lice da to isecka i sredi ... da se bar narod smeje!

ja bi mogla da držim celonedeljnu emisjiju.....24x7*........di li je ovde jednako ? :cepanje:

Imaš lovačkog psa, daj Mari da ti markira znak jednako = :hahaha:

- - - - - - - - - -

E sad odoh da spavam...želim vam laku noć..

:zcepanje: a onda Mrki da ga čuva

ej, znate šta sam uradila? Prekjuče ujutru, jedva ustah od premora i dok je Maca palio kola (ispade kao da je založio vatru ispod njih :lol:) i grejao ih, ja otvorim kapiju. Mrkiša je tu, mazim ga i čudno mi što se i mara ne vrzma tu, ali onako premorena ne funkcionišem najbolje ujutru dok se ne razradim.....Maca istera kola ispred kapije, ja zatvorim i zaključam i odemo. On me vozio na posao pa išao u poštu da plati struju, pa kući. I kad je došao zatekne maru ispred kapije (sa spoljne strane do ulice) a mrkišu isto ispred kapije ali sa dvorišne strane. Mara propajala i vratila se kući i čeka :lol: Kad je ona izašla nemam pojma, mada dotična ume da ide paralelno sa kolima kad ih Maca pokrene da dođe ispred kapije, i pametnica odmah skrene levo u uličicu pored zida. Nema šanse da je vidiš. I kad je Maca došao, kad je to oranž-belo počelo sretno da vitla po avliji takvom brzinom u krug da Mrkiša nije uspeo da je uFati za vrat i da joj zvoca i da je kazni zbog neposlušnosti. Jadan, samo je sedeo i blenuo u nju :zcepanje:

:zcepanje: a onda Mrki da ga čuva

ej, znate šta sam uradila? Prekjuče ujutru, jedva ustah od premora i dok je Maca palio kola (ispade kao da je založio vatru ispod njih :lol:) i grejao ih, ja otvorim kapiju. Mrkiša je tu, mazim ga i čudno mi što se i mara ne vrzma tu, ali onako premorena ne funkcionišem najbolje ujutru dok se ne razradim.....Maca istera kola ispred kapije, ja zatvorim i zaključam i odemo. On me vozio na posao pa išao u poštu da plati struju, pa kući. I kad je došao zatekne maru ispred kapije (sa spoljne strane do ulice) a mrkišu isto ispred kapije ali sa dvorišne strane. Mara propajala i vratila se kući i čeka :lol: Kad je ona izašla nemam pojma, mada dotična ume da ide paralelno sa kolima kad ih Maca pokrene da dođe ispred kapije, i pametnica odmah skrene levo u uličicu pored zida. Nema šanse da je vidiš. I kad je Maca došao, kad je to oranž-belo počelo sretno da vitla po avliji takvom brzinom u krug da Mrkiša nije uspeo da je uFati za vrat i da joj zvoca i da je kazni zbog neposlušnosti. Jadan, samo je sedeo i blenuo u nju :zcepanje:

ma kazem ja da su zemske , te koje prave zavrzlame.

a ne, vi ,oma tu ...nijeeee tacno -muskiiii su krivi i oni su ti sto prave i stete i cimbenik svega sto ne valja.

Dobro jutro

Sinoc mi je bilo lepo na promociji knjige milica radevica -dani koje se ne broji- zbirke pesama

Back