Dragi eFovci.
Dobro jutro svima.
Prvo da se ZAHVALIM LJILJI -Razrednoj , na Fenomenalnoj organizaciji susreta (m)Ucenika razreda eF....

Takav prijem , takav docek, Ice i Pice u izobilju i Pravo Iznadjenje ( i ako je MM najavljivao da ce biti jos iznenadjenja ), pitah se sta,i koje bi to moglo biti i ko bi Jos dosao.
Dosli su Muzicari i svirali Fenomenalnu Muziku u kojoj smo svi Uzivali.
Imadoh i zadovoljstvo da sam , normalno, znamo se po nasim, vasim ljubimcima i moram reci da sam primljen od strane -onih najvaznijih -tj onjusen, i prihvacen od strane Ljiljinih Ljubimaca.
Sta da kazem osim HVALA. Hvala svima koji su dosli, Hvala svima onima koji su (me Nahranili u Emotivnom smislu), Postavili, izgradili mozaik slika, da kada se vratim i u onim hladnim nocima Kanadskim , da se mogu prisetiti Druzenja sa Vama.
LJILJO . HVALA od Svega Srca za sve .
Hvala svima koji su , dosli, Hvala Svima eFovcima... i znam da cete se druziti , vidjati i uzivati , kako u dobrom tako i podeliti svoje zebnje o svojim ljubimcima.

- - - - - - - - - -
Dobro Jutro
U vezi banja, meni je bilo, preporuceno i jos su mi napravili rezervaciju (ovoga meseca-22) za Matarusku banju....
I sinoc saznah, dal je sad to bilo ili dal je istina da je za Nerotkinje ili ne, To cu morati pogledati na njihovom sajtu.
No Sinoc je bilo sala i posalica u vezi moga odlska, Tako da samo potvrdim , ako je istina o cem se prica, Da i Ja sam Nerotkinac...