F ODELJENJCE

Doru sam posle duzeg vremena pustila da se igra sa drugim psima i lepo se ponasala :) niko se nije bio zbog nje kako znaju, a jesu je njuskali
Bas sam srecna, a oni su svaki dan tako da cu ici ponekad. Malo da se vrati u kondiciju a i ja bogami :)

dobar dan....idem kod sestre od ujaka na ručak....badnji dan...i sutra na božićni ručak..... starija ćerka i sin rade, čak do uveče, mladja je bolesna u Bg, ne dolazi....Tijana sa Jovanom otišla kod njenih roditelja...i tako ...opšte rasulo....a tako me uhvatila neka seta, depresija....sad sam popila Tijaninim tatom pola čašice zamedljane rakije, pa mi udarilo u glavu....odmah mi se plače...nije piće za mene... :manikir:

Jelka je okićena, evo već treću godinu mi kiti snajkica, ona to voli i lepo uradi....uveče ću staviti poklončiće pod jelku....nek se obraduju deca....

- - - - - - - - - -

Kako je Dona ?

Drage moje, vi koje danas slavite Badnji dan, srećan vam praznik. :zag::zag:

Milevice, stvarno, kako je matorkica?

I dobar dan svima. Moje dete kuka kako samo ona u celom odeljenju još nije okitila jelku, a meni je tako mučno da idem na tavan nekoliko puta po sve to...

Dočekaće je za sutra sve spremljeno, samo da okiti. Sad je otišla na gimnastiku, pa spava kod babe, a ja ću tako da ubijem vreme. I pletući od onih kineskih radioaktivnih gumica futrolu za mobilni.

Moram i ja da skoknem do kolezinice u blok preko puta da joj dam doznakiu da ponese u firmu..
Juče sam zatvorila bolovanje i morala sam doktorki da se potpišem u karton da zatvaram bolovanje na svoj zahtev jer mi je komisija dala do 20,01.2015..
E onda ja njoj rekoh može potpis ali ti napiši da prekidam bolovanje da bih iskoristila svoj godišnji odmor za 2014 koji nisam ni započela, I tako i bi...
Dobro cilj je da mi firma plati bolovanje dakle godišnji cepkam na tri dela :lol:

dOBRO JUTRO........malena pauya :kafa:

ulazna vrata skinuta.....danas se skidaju svi prozori u prizemlju.....sutra se postavljaju pvc novi na kredit za onu energetiku, uštedu itd koji će Maki da vraća :heart:....nije puno, pošto smo dali 50000 učešća, 40EUR-a mesečno, ali na malu platu je i to dosta obzirom da je on još momak, a predstoji mu još jedno venčano kumstvo :lol:
i tako.....većeras kad dodjem ledara u prizemlju....ču budem na spratu u krevetu :zcepanje:

Eeeeee... Kod tebe će bude ladno u prizemlju. I to samo danas.
A kod mene ladno svaki dan kad dođem kući :(
U dnevnoj sobi prozor još stoji otvoren "na kant"... Šta da ga zatvaram kad i onako ne grejem :zcepanje:
Ali i to je čudno kako se čovek navikne. Ja sam inače "smrznuta" i volim toplo. I navikla sam da je čitava kuća topla. I tupav je raspored tako da ne mogu da izdvojim deo kuće koji grejem... već malo ovamo, malo tamo... ono koliko sam kod kuće.
Sve u svemu, uopšte nije strašno... nešto mi postalo normalno da mi je toplo samo tamo gde boravim a ostatak kuće hladan. I za pravo čudo - ne smeta mi.
Dakle... Možda bi se i ti navikla na to da - nemaš prozore ... :zcepanje:

dOBRO JUTRO........malena pauya :kafa:

ulazna vrata skinuta.....danas se skidaju svi prozori u prizemlju.....sutra se postavljaju pvc novi na kredit za onu energetiku, uštedu itd koji će Maki da vraća :heart:....nije puno, pošto smo dali 50000 učešća, 40EUR-a mesečno, ali na malu platu je i to dosta obzirom da je on još momak, a predstoji mu još jedno venčano kumstvo :lol:
i tako.....većeras kad dodjem ledara u prizemlju....ču budem na spratu u krevetu :zcepanje:

Auuu...velik posao...da li se vade i okviri ili je moguće samo da se menjaju krila ?...

i dobro veče...:)

Auuu...velik posao...da li se vade i okviri ili je moguće samo da se menjaju krila ?...

i dobro veče...:)

sve se vadi..:zblesav:..a zidana je kuća 60-tih godina (msm prizemlje) i Maca nema pojma šta je i kako je. Prilično unutra oštečeno kad je skidao, povuče i malter i sve. Skinuo je unutrašnje prozore, a spoljne je ostavio za danas zbog niske temperature....prco ima da se pokvari frižider jer no frost radi na najmanje 16 stepeni. Sutra zet dolazi sa dva drugara da unutra sredjuju oštećenja oko prozora. U Ulaznim vratima je metalni od kutija ubačen....bem li ga koe će mu rade ako nova vrata ne mogu da stanu. Danas kad dodju majstori skidaju spoljne prozore...valjda neće mnogo da se ošteti fasada.

- - - - - - - - - -

Veče, Okupah Mrcka sad je opet beo :lol: Jedva se izborih s njim..Da uzmem šampon a ono cvrc nema, potrošili a nisu mi rekli , prala sam ga kosilijem :lol:

da ti dovedem i mrkišu i marušku na kupanje :zcepanje:

sve se vadi..:zblesav:..a zidana je kuća 60-tih godina (msm prizemlje) i Maca nema pojma šta je i kako je. Prilično unutra oštečeno kad je skidao, povuče i malter i sve. Skinuo je unutrašnje prozore, a spoljne je ostavio za danas zbog niske temperature....prco ima da se pokvari frižider jer no frost radi na najmanje 16 stepeni. Sutra zet dolazi sa dva drugara da unutra sredjuju oštećenja oko prozora. U Ulaznim vratima je metalni od kutija ubačen....bem li ga koe će mu rade ako nova vrata ne mogu da stanu. Danas kad dodju majstori skidaju spoljne prozore...valjda neće mnogo da se ošteti fasada.

- - - - - - - - - -

da ti dovedem i mrkišu i marušku na kupanje :zcepanje:

E da vidiš na šta je kod mene ličilo kad su skidali prozore, pa još to na inistiranje mog tate rađeno u januaru, pa kad udari neka košavetina jedva preživesmo da se ne posmrzavamo..A tako ih je lepo namestio da je posle dečko dva dana oko prozora radio da zapuši te rupetine ...

I živa li si ženo il si smrznuta?

Dovedi ja sam majstor za kupanje kučića , jedino ne znam kako će Mrkiša da mi stane u kadu :lol:

E da vidiš na šta je kod mene ličilo kad su skidali prozore, pa još to na inistiranje mog tate rađeno u januaru, pa kad udari neka košavetina jedva preživesmo da se ne posmrzavamo..A tako ih je lepo namestio da je posle dečko dva dana oko prozora radio da zapuši te rupetine ...

I živa li si ženo il si smrznuta?

Dovedi ja sam majstor za kupanje kučića , jedino ne znam kako će Mrkiša da mi stane u kadu :lol:

Sve je zavreno još popodne. Beše mLoogo ladno kad skinuše i spoljne prozore....tako kaže Maca, ja sam bila u kanc :lol:
I sad je ok, samo da sutra zet i drugari mu pozakrpe sve ovo iznutra :lol: Kad vidi, ima se oduševi :aha:

Back