F ODELJENJCE

moja Cic pita da li ima na pijaci ćivih jelki sa busenom. Zvala zelenilo i kažu da nemaju ove godine....možda bude iduće :eek:
sve smo spremili, sutra samo riba da se ispeče...pastrmke i punim šarana

Ispred zgrade kao i svi mi :lol: ili može kod tebe u dvorište, Mafa bi se strašno radovala i edovmno je okopavala :rotf:

Moracu sutra da uslikam jelku Necko je već okitila samo još da moj gospodin okači oni granu ali za to treba nas trojepa da i da nju ukrasimo....

Ispred zgrade kao i svi mi :lol: ili može kod tebe u dvorište, Mafa bi se strašno radovala i edovmno je okopavala :rotf:

Moracu sutra da uslikam jelku Necko je već okitila samo još da moj gospodin okači oni granu ali za to treba nas trojepa da i da nju ukrasimo....

:lol: lele.....okopaše i iskopaše sve. Rekla sam da ću sve da izbetoniram, pa da vidim koe će kopaju :rtfm:
ovakvo nešto ne imasmo bre
kad se samo setim kakvu smo travu imali pored 3 psa...a ovo....nema šta ne uništi......i moj aranžman ispered kuće je preuredila po svome...u ništa :rotf:

Pridružijem se pozdravima i srećna slava i našoj dragoj Ljilji i Maci :lol:

- - - - - - - - - -

E kad se setim davno davno, kupio moj tata jelku,nije mogla u veliki lift da stane kolika je bila..Pa kod nas gosti, pa mi u goste..pa tako par dana , a sada....Nego nano jel spreman taj paketić za onog malog dečka :lol:

Pridružijem se pozdravima i srećna slava i našoj dragoj Ljilji i Maci :lol:

- - - - - - - - - -

E kad se setim davno davno, kupio moj tata jelku,nije mogla u veliki lift da stane kolika je bila..Pa kod nas gosti, pa mi u goste..pa tako par dana , a sada....Nego nano jel spreman taj paketić za onog malog dečka :lol:

koji paketić? :eek:

- - - - - - - - - -

odoh ja da legnem....stigao me umor

:cao:

I meni je noćas bilo loše,, povraćala sam jutros u 4..pojela sam sinoć dve , ej dve mekike, ako je od njih..kasno legla lepo zaspala , spavala na stomaku i probudila se a kiselina samo na nos što mi ne izađe...e sad sam kao da me neko pretuko :lol: Da napomenem da nisam bila nigde na slavi da me optužite za preždreavanje :lol:

Dona mi je mnogo lose....

uuuuuuuuuuf :zag:

- - - - - - - - - -

I meni je noćas bilo loše,, povraćala sam jutros u 4..pojela sam sinoć dve , ej dve mekike, ako je od njih..kasno legla lepo zaspala , spavala na stomaku i probudila se a kiselina samo na nos što mi ne izađe...e sad sam kao da me neko pretuko :lol: Da napomenem da nisam bila nigde na slavi da me optužite za preždreavanje :lol:

ti nisi standard....msm, nestandardna si :lol:

uuuuuuuuuuf :zag:

- - - - - - - - - -

ti nisi standard....msm, nestandardna si :lol:
Jes vala ja sam kreten, muka mi od same sebe :lol:
Idem da primim poslednju injekciju, ostaje mi posle još jedan lemod solu doktorka se preračunala kad je pisala nalog..videću da ga primim u ponedeljak ako može ko će sutra opet da se seca do doma zdravlja.. Majke mi mile muka mi od lekara padam u histeriju kad vidim neku zdravstvenu ustanovu...

vec sam pislala da je pre nekoliko dana Dona iz cistog mira pocela da sepa na jednu nogu
u toku noci obe su se oduzele
mi smo odmah krenuli sa terapijom
i to je delovalo
Ona jed pocela da se krece odmah istina na tri noge
onu cetvrtu vukla
ali bila vesela, jela pa potpuno normalno
htela da izede i postara....

ali
pre tri dana postala nevesela
nevoljno jede
pa povratila
pa prestala da jede
i legla...
ima jake bolove u stomaku, zelucu, creva su joj nacisto propala od lekova
vet kaze skoro kao kad stenci obole od macije kuge...
zbog analgetika i lekova koje smo joj davali za kicmu
i krenenmo sa ampulama ranisana
ona vise ne ppvraca
ali se potpuno ukocila
potpuno
ne moze daz lezi na stomaku
samo bocno
nocas nije mogla ni glavu da digne
mislila sam da ce da umre
i skoro pa prizeljkivala
da je ne gledam onako potpuno ali potpuno bespomocnu
jadna
nece da piski
jutros joj je vet morao da istisne beseku
jer ona se nikada nije upiskiula ni u boksu a kamo li u kuci...
i to je strasno
nju boli kad je pomeramo
jer je kicma ukolcila i stomak je boli
tako da ne moze jedan da je pomeri i promeni presvalu ispod nje
dozvoljava da je uhvatimo za prednje i zadnje noge kao boze me prosti prase

sad sam kupila pampers da joj stavim
ali smeta mi rep
ne znam kako da resim
ako isecem papmers da protnem rep onda ce verovatno da curi
mislim
non stop mi gledamo
ona trpi i ne piski
eto jednom dnevno uy sve infuyije koje prima i vodu koju hoce da pije
sad mi ej pojela i skoro 200 g obarenog belog mesa
samo meso, bey supe i ostalog jer ona lezi i ne moze mnogo da podigne glavu pa joj je tesko da jede tecno jer se usipa

utopljava me je i grejemo flasam asa vrucom vodom
popodne cee opet da dodje Misa,, nas vet
daje joj i neke koktele vitamina i sve sto misli da treba
on mi daje nadu da moze da prezivi
imao je skoro vucijaka koji je dva meseca lezao, 20 kg izgubio
ali sada hoda...

meni je zao Done
ona je potpuno mentalno ocuvana
i ne ,mogu da je uspavam
ne jos
ne sve dok ne pokusam apsolutno sve...

da li je neko od vas stazvljao pelene psu i kako

Mileva, ima pelene koje ja stavljam na podmetač za ovo moje malo džukelče ali ti možeš da kupiš te pelene i da staviš ispod nje , upiće mokraću..mislim da je pakovanje od 20 kom bilo oko 700 dinara pravougaonog su oblika.. a možda i tu pelenu možeš nekao da smotaš oko nje...

Pelene-prostirka-za-pse-6-komada_slika_L_4538909.jpg

Poslednja izmena:
UUUUUUUUUUF
nisam stavljala pelene, ali mislim da ako isečeš rupu i provučeš rep da to neće cureti...bar ne mnog, a vi kad vidite odmah menjajte drugu. Samo mislim da ti ona u to neće piškiti jer nije navikla..možda i hoće, probaj pa vidi.
Naravno da je nećeš uspavati pre nego pokušaš sve.

Plači i obilazi je......i slobodno plači dok klečiš kraj nje...znao ona....Pas je to kumo
za sve vas od svih nas :heart:

- - - - - - - - - -

koji kolač? :lol:

- - - - - - - - - -

kumo, u obične stare gaće stavi pelenu, a iznad pelene na gaćama proseci rupu za rep...poslužiće dok ne nadješ ovo što je Goca postavila. Mogu i helanke (samo odseci nogavice), donji deo pidžame, nešto što prijanja iz telo...Donino telo, ne tvoje :lol:

Poslednja izmena:
Mileva ako nema u Nišu, a dugo se čeka ako se naruči , slobodno me cimni pa ću da skoknem da kupim...Nisam ni znala da ima ove znam da ima dve vrste i par vrsta pakovanja ovih za podmetač što kupujem Mrci ali on i pored toga sistematski zapišava svaki delić terase, a ide napolje na svakih dva tri sata (razmaženo pseto).. EVO ĆERA JEDE SLATKU JABUKU ODMAH JE SKOČIO NA FOTELJU KOD nje i gleda u nju kao u ikonu , ne repće a kad mu da parčence mljacka li mljacka :aha:

Ljiljo onaj Makijev kolač, dole luk, krompir na kolutove, kobaja, slaninica pečurke, šta imaš i odozgo pire i sve to sat vremena u rernu...Da ti vrnem recept čuvam ga :lol:
:rumenka; I popila sam pola čaše vina posle :think: 5-6 meseci

Poslednja izmena:

Back