GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
E pa dobar dan, lep dan...
Odoh ja u skit u grad, mislim moram poslovno
Odoh ja u skit u grad, mislim moram poslovno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

niko se nije bio zbog nje kako znaju, a jesu je njuskali

....nije puno, pošto smo dali 50000 učešća, 40EUR-a mesečno, ali na malu platu je i to dosta obzirom da je on još momak, a predstoji mu još jedno venčano kumstvo 

.....teško bogmedOBRO JUTRO........malena pauya
ulazna vrata skinuta.....danas se skidaju svi prozori u prizemlju.....sutra se postavljaju pvc novi na kredit za onu energetiku, uštedu itd koji će Maki da vraća....nije puno, pošto smo dali 50000 učešća, 40EUR-a mesečno, ali na malu platu je i to dosta obzirom da je on još momak, a predstoji mu još jedno venčano kumstvo
i tako.....većeras kad dodjem ledara u prizemlju....ču budem na spratu u krevetu![]()

Jedva se izborih s njim..Da uzmem šampon a ono cvrc nema, potrošili a nisu mi rekli , prala sam ga kosilijem 
Auuu...velik posao...da li se vade i okviri ili je moguće samo da se menjaju krila ?...
i dobro veče...![]()
..a zidana je kuća 60-tih godina (msm prizemlje) i Maca nema pojma šta je i kako je. Prilično unutra oštečeno kad je skidao, povuče i malter i sve. Skinuo je unutrašnje prozore, a spoljne je ostavio za danas zbog niske temperature....prco ima da se pokvari frižider jer no frost radi na najmanje 16 stepeni. Sutra zet dolazi sa dva drugara da unutra sredjuju oštećenja oko prozora. U Ulaznim vratima je metalni od kutija ubačen....bem li ga koe će mu rade ako nova vrata ne mogu da stanu. Danas kad dodju majstori skidaju spoljne prozore...valjda neće mnogo da se ošteti fasada.Veče, Okupah Mrcka sad je opet beoJedva se izborih s njim..Da uzmem šampon a ono cvrc nema, potrošili a nisu mi rekli , prala sam ga kosilijem
![]()

rasplakah se.... a tako sam se nadala da će biti dobro...sve se vadi....a zidana je kuća 60-tih godina (msm prizemlje) i Maca nema pojma šta je i kako je. Prilično unutra oštečeno kad je skidao, povuče i malter i sve. Skinuo je unutrašnje prozore, a spoljne je ostavio za danas zbog niske temperature....prco ima da se pokvari frižider jer no frost radi na najmanje 16 stepeni. Sutra zet dolazi sa dva drugara da unutra sredjuju oštećenja oko prozora. U Ulaznim vratima je metalni od kutija ubačen....bem li ga koe će mu rade ako nova vrata ne mogu da stanu. Danas kad dodju majstori skidaju spoljne prozore...valjda neće mnogo da se ošteti fasada.
- - - - - - - - - -
da ti dovedem i mrkišu i marušku na kupanje![]()

E da vidiš na šta je kod mene ličilo kad su skidali prozore, pa još to na inistiranje mog tate rađeno u januaru, pa kad udari neka košavetina jedva preživesmo da se ne posmrzavamo..A tako ih je lepo namestio da je posle dečko dva dana oko prozora radio da zapuši te rupetine ...
I živa li si ženo il si smrznuta?
Dovedi ja sam majstor za kupanje kučića , jedino ne znam kako će Mrkiša da mi stane u kadu![]()

Kad vidi, ima se oduševi 
...