F ODELJENJCE

di si profo, dobro došao u svoju zemlju i na ovaj forum :)
čast mi je bila upoznati te. Vreme koje smo proveli skupa nas troje je zaista bilo divno, za mene. Prava mala lepa pauza :zag: u ovom mom ludilu od posla.
Hvala na tome :)

Dobro veče.... žao mi je što nisam uživo upoznala Profu ....valjda će još biti prilike....

Juče mi je došla ćerka, a već danas i otišla .....bilo je lepo ali kratko druženje...i naravno kuvanje i pečenje - za poneti....

pa naravno da nije teško. I ja ućivam da kuvam za sve moje, posebno kad Cic odnese, jer ona zbog mleka ne sme sve da jede. Maca kaže, kako ti nije teško kad toliko radiš, da sad i kuvaš svašta, a meni je to odmor. Ipak, nisam ušla u kuhinju odavno....ali baš odavno, sve maca i Maki kuvaju....ja samo pridjem astalu i odmaknem se....

pa naravno da nije teško. I ja ućivam da kuvam za sve moje, posebno kad Cic odnese, jer ona zbog mleka ne sme sve da jede. Maca kaže, kako ti nije teško kad toliko radiš, da sad i kuvaš svašta, a meni je to odmor. Ipak, nisam ušla u kuhinju odavno....ali baš odavno, sve maca i Maki kuvaju....ja samo pridjem astalu i odmaknem se....

A ti si posebna priča.. nije čudo da ne stigneš da kuvaš kad radiš 25 sati dnevno....ili još i više...sreća pa imaš takve momke !

da Cic mora da pazi sa hranom...moja snaja je postepeno počela da jede svu hranu i srećom dobro je podnela, nije bilo problema sa malom...sad samo uveče doji...a mala jede sve što i oni...uglavnom , zdrava hrana, puno voća povrća, nešto i presno...

ma.....sad je tako, biće lakše :) a moji momci su ....divni :heart: i Cic koja mi pomaže kad treba :heart:

da, sad vodi računa, pa će i ona postepeno da jede sve kao i pre.
ovoga maloga vode na bazen. Ima za bebe sa sve trenerom :lol: Stefketu se svidja, a i njima je lepo. Druže se sa drugim roditeljima...svima se svidja.
odoh magi da legnem....laka ti noć :zag:

ma.....sad je tako, biće lakše :) a moji momci su ....divni :heart: i Cic koja mi pomaže kad treba :heart:

da, sad vodi računa, pa će i ona postepeno da jede sve kao i pre.
ovoga maloga vode na bazen. Ima za bebe sa sve trenerom :lol: Stefketu se svidja, a i njima je lepo. Druže se sa drugim roditeljima...svima se svidja.
odoh magi da legnem....laka ti noć :zag:

Diiivno....dok su tako mali nemaju strah od vode i brzo će savladati plivanje...a i to druženje je lepo...

ajd, odmori, laku noć...neću ni ja dugo... :zag:

- - - - - - - - - -

Hej, devojke, Goco, Ljilja...upoznale ste profu :D
Ja ni ove iz Niša ne mogu da upoznam, tek nekoliko njih sam srela ( Micro i Slutnja)

Mari !! :zag: kako si ? ja se sve nadam da će biti neka prilika da se još sa nekim lično upoznam...Ljilju i Gocu sam upoznala , sa tobom i Profom sam se čula telefonom...

Magiiii, spremam se polako, odvajam šta da ponesem, ove nedelje idem po zeleni uput pa u socijalno,
a sledećeg ponedeljka busom za BG. Pitali me onomad treba li mi pratilac, rekla sam ne, mogu ja i sama,
Taca neka čuva ognjište i životinje. I tako, nadam se dobrom :D

Magiiii, spremam se polako, odvajam šta da ponesem, ove nedelje idem po zeleni uput pa u socijalno,
a sledećeg ponedeljka busom za BG. Pitali me onomad treba li mi pratilac, rekla sam ne, mogu ja i sama,

Naravno da će sve dobro da prodje....:zag: briga postoji, to je razumljivo, ali veruj u sebe i dr, sve će biti dobro...

Poslednja izmena:
Dobro jutro želim. :) Uz kaficu, naravno. Počela sam osim sojinog mleka da dodajem i malo cimeta, baš joj da finu, prazničnu notu.

Profo, dobro nam došao nazad na forum i drago mi je da si se lepo proveo u Srbiji i dobro prošao u putu. Slike, zna se, jedva čekamo jer umeš da uhvatiš trenutak i srž.

Ljiljo, blago tebi sa tvojim momcima. :aha: Napisah nešto o ovom mom, pa sam se predomislila.

Mari, naravno da će sve biti u redu. :zag:

I da izreferišem i ovde. Moja debela mačkurina par noći imala problema sa mokrenjem, uplašila sam se da je kamen. Inače se sasvim uobičajeno, da ne kažem normalno ponaša-jede, spava, mazi se, igra se, zabeđuje... Mačeća posla. Samo, eto, nekoliko jutara sam u posudi sa peskom nalazila nešto što ukazuje na premeštanje s noge na nogu, pretanak mlaz i prekide u mokrenju, kao da kamenčići blokiraju prolaz i stvaraju bol. Jutros je bila normalna okrugla velika grudva. Deda Žika ima svojih problema, slabi je uopšte više aktivan online, žao mi je što je tako, prvenstveno zbog razloga što se povukao-njegovi ljubimci, njih troje, imaju zdravstvenih problema.

Dušo draga... Biće dobro, ne brini :heart:
Ne kažem da je lako (jer nije), ne kažem da će brzo proći i da "nećeš osetiti", ali znam da će sve dobro proći i da ćeš ti posle biti super... i onda se sve drugo zaboravlja.
Srce je nezgodno što se "kvari", ali je zahvalno jer se uspešno "remontuje" ;)
Jedva čekam da nam u svom stilu ispričaš čitavu priču :)...

- - - - - - - - - -

Mari !! :zag: kako si ? ja se sve nadam da će biti neka prilika da se još sa nekim lično upoznam...Ljilju i Gocu sam upoznala , sa tobom i Profom sam se čula telefonom...

A ja? :cry:

Odeljenje, :)

Sneg nam je dosao i to bogami i to po dosta. ::D

Izgleda , da jos od prosle godine, me prati i to gde god sam se ja to i u kojoj drzavi pojavio sneg me je pratio.....:whistling:

Stavit cu slike iz Njujorka , cim ih sredim...

Pozdrav svima a Mari, samo pozitivno, sve ce to biti u redu :ok:

i da da napravim jednu observaciju.:rtfm:

Prestao sam da kasljem, sto znaci da Duvan...mi ne prija......more , bacajte taj otrov sto daljeee.:ok:

Smeh, hvala za podršku i ja se nadam da to uspešno prebrodim :D
Danas sam sama ofarbala kosu, sad mi je kratka i ja to očas :whistling:

I JA SAM SE JEDNOM OFARBALA SAMA...ISTO BILA KTARKA....I IYGLEDALA SAM......KARASTROFALNO :zcepanje:
a jednom me Maca farbao u nedostatku \enske ;eljadi.......efekat bio isti ko kad sam se sama farbala :rotf: a trajalo je bogu plakati i vrat mi sve u[inuo kao nagni se vamo.....pa to trajeeee....pa nagni se onamo......pa opet trajeeee.....pa mi gurne glavu u stranu kao neygodno mu...ebote reko di gura[ vi[e vi[ da ne mo\ dalje :eek::rotf:

- - - - - - - - - -

Odeljenje, :)

Sneg nam je dosao i to bogami i to po dosta. ::D

Izgleda , da jos od prosle godine, me prati i to gde god sam se ja to i u kojoj drzavi pojavio sneg me je pratio.....:whistling:

Stavit cu slike iz Njujorka , cim ih sredim...

Pozdrav svima a Mari, samo pozitivno, sve ce to biti u redu :ok:

i da da napravim jednu observaciju.:rtfm:

Prestao sam da kasljem, sto znaci da Duvan...mi ne prija......more , bacajte taj otrov sto daljeee.:ok:

pa kad n ume[ kvalitetno da pu[i[ :rotf:

I JA SAM SE JEDNOM OFARBALA SAMA...ISTO BILA KTARKA....I IYGLEDALA SAM......KARASTROFALNO :zcepanje:
a jednom me Maca farbao u nedostatku \enske ;eljadi.......efekat bio isti ko kad sam se sama farbala :rotf: a trajalo je bogu plakati i vrat mi sve u[inuo kao nagni se vamo.....pa to trajeeee....pa nagni se onamo......pa opet trajeeee.....pa mi gurne glavu u stranu kao neygodno mu...ebote reko di gura[ vi[e vi[ da ne mo\ dalje :eek::rotf:

- - - - - - - - - -

pa kad n ume[ kvalitetno da pu[i[ :rotf:

Hmmm a kako se bre to moze kvalitetno pusiti....Razredna, a?

Ic nisam ni zapalio...ali zato , ama svo oko mene....bre purnjaju.... Ih, kada bi se sve to stavilo na jedno mesto , Ej koja bi to Temperatura bila i struje bi bilo....

ni ybog mena vala :zcepanje:

Ma , cim sam bre krocio na Aerodrom tj , prilikom izlaska, jedna je zapalila i Duvan pravo u mene, Joj, kak sam je pogledao, oma je bacila cigaru.....

Neg , nisam ni imao vremena da kazem , da su Kolbase , fenomenalne i bogami se dobro slazu sa Gibanicom i sto jes jes, nije gibanica masna.

I tak Ti meni razredna cusnu, klopu u kesu i bome dobro je dolazilo ,kada sam se kasno vrco i onda Hajd de calabrcni....

I gledah bre da ne jedem , tak sam bio lijepo smrsao ,kada ono Ajde ,bre jedi , nije ti ovo jamerika, ima bre da se jede i pije...i Eto sada , moram bre ovaj slauf da skidam.

Morat cu jopet na Kubu......

- - - - - - - - - -

Naravno, sledeći put prvo kod mene skup, a tek potom u skitanje :lol:

Evo prolazi 14/25 isijavam toplotu, hladne obloge , kremice ..:lol:

Vazi se,

Jok , bre nijesam Ti ja skitao, neg su me ovi Vasi - tj moji, bre vukli, te ovamo , te onamo, te ljutnje, sto ne dolazim vesce a ono, malo vremena....

A vrnes se u stan, a ono NEMA TV i nema bre te ove, one grandove, sponzorusa i drecave muzike.....

Ljiljo bre, kad pišeš prebaci na srpski, sve nagadjam šta si napisala...valjda da te Maca farbao
i da je katastrofalan, on il friz nemam pojima...Ja sam Tacu ošišala, dok još mogu. Kod nas se bar
zna ko kog šiša :manikir:

Hvala Profo za lepe želje, živ i zdrav bio ...

Back