F ODELJENJCE

Ljiljo bre, kad pišeš prebaci na srpski, sve nagadjam šta si napisala...valjda da te Maca farbao
i da je katastrofalan, on il friz nemam pojima...Ja sam Tacu ošišala, dok još mogu. Kod nas se bar
zna ko kog šiša :manikir:

Hvala Profo za lepe želje, živ i zdrav bio ...

ama ženo zaboravim da prebacim :lol:
Maca nije katastrofalan no njegovo umeće farbanja :zcepanje:

- - - - - - - - - -

ne verujte mu.....skitao je samo tako :lol:

Dušo draga... Biće dobro, ne brini :heart:
Ne kažem da je lako (jer nije), ne kažem da će brzo proći i da "nećeš osetiti", ali znam da će sve dobro proći i da ćeš ti posle biti super... i onda se sve drugo zaboravlja.
Srce je nezgodno što se "kvari", ali je zahvalno jer se uspešno "remontuje" ;)
Jedva čekam da nam u svom stilu ispričaš čitavu priču :)...

- - - - - - - - - -

A ja? :cry:

izviniiii !!!!!!!! tako se retko pojavljuješ da sam zaboravila da spomennem da sam i tebe upoznala , lično...i probala tvoje kolače.....:cmok:

i dobro veče....

ama ženo zaboravim da prebacim :lol:
Maca nije katastrofalan no njegovo umeće farbanja :zcepanje:

- - - - - - - - - -

ne verujte mu.....skitao je samo tako :lol:

Ama, bre , A kako se jos moze skitati po Beogradu, bre dok skontam , koja je ulica , Sve ste ih pomesali , promenili, kud bre da se snadjes, pa te neki Bus Kartice.....

Dobro je da sam barem znao i da se vrnem u svoj blok.

I kad je vec do toga, sto bre ne kazes, da sam imao poteskoca da te bre pronadjem...ja sam ti na Spratu, koristi stepennice koje idu gore...a kad ono, obidjoh ti ja i sa leve i sa desne strane, nema bre broja.... kapije zatvorene, ljudi , se boje , cim me vide...Ko da kazu , Eve Ovi Marsovci su Dosliiiii, bezite....
i da nisam pronasao jednoga , koji drzi i vino i Rakiju i bome , malko ,mislim samo malko je i degustirao....E taj pozove razrednu, o Tak me je razredna pronasla a Ja sav sam se tresao od straaa.

Njujork

6iejy1.jpg

Metro, m bas onako kako su ga i prikazivali u filmovima, smrdljiv....
2e1a8zr.jpg

Joco, cestitke za uspesan zavrsetak ... Sve najbolje i dalje zelim.
Magdice... bila je sala, sve je u redu :heart:
Nego... uvek u trku i u zurbi, pa zaboravih da na ono Ljiljino o super momcima, kazem da postoji jedna narodna: "Prema svecu i tropar!"
Tako da... to sto su momci divni (a jesu, zaista) ima "malo" veze i sa tobom :heart:

IJAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :heart:
BRAVO JOCKO
E baš mi je milo :vatromet::orkestar:

- - - - - - - - - -

Ama, bre , A kako se jos moze skitati po Beogradu, bre dok skontam , koja je ulica , Sve ste ih pomesali , promenili, kud bre da se snadjes, pa te neki Bus Kartice.....

Dobro je da sam barem znao i da se vrnem u svoj blok.

I kad je vec do toga, sto bre ne kazes, da sam imao poteskoca da te bre pronadjem...ja sam ti na Spratu, koristi stepennice koje idu gore...a kad ono, obidjoh ti ja i sa leve i sa desne strane, nema bre broja.... kapije zatvorene, ljudi , se boje , cim me vide...Ko da kazu , Eve Ovi Marsovci su Dosliiiii, bezite....
i da nisam pronasao jednoga , koji drzi i vino i Rakiju i bome , malko ,mislim samo malko je i degustirao....E taj pozove razrednu, o Tak me je razredna pronasla a Ja sav sam se tresao od straaa.

Pa ja ćutim da te ne......eksponiram :zcepanje:

Beše vako....objasnim ja gde sam i kažem na spratu unutra i broj lokala i sve i pomenem veliko krućno stepenište......i zvoni mobilni ...nepoznati muški glas kaže komšinice, neko vas traži.....pa gde je...ispred podruma piča :zcepanje:...reko, komšija, nek me tu čeka, ne daj mu da ide nigde, sad ću doći po njega :lol:

rekoh, ne

IJAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :heart:
BRAVO JOCKO
E baš mi je milo :vatromet::orkestar:

- - - - - - - - - -

Pa ja ćutim da te ne......eksponiram :zcepanje:

Beše vako....objasnim ja gde sam i kažem na spratu unutra i broj lokala i sve i pomenem veliko krućno stepenište......i zvoni mobilni ...nepoznati muški glas kaže komšinice, neko vas traži.....pa gde je...ispred podruma piča :zcepanje:...reko, komšija, nek me tu čeka, ne daj mu da ide nigde, sad ću doći po njega :lol:

rekoh, ne

A ne rece,gde da se udje , tj prodje kroz kapiju, koja se nalazi do tih stepenica, vec, popnes se tim stepenicama i ajde bre unutra. ;)
A jok, ne mere se, Katancina na vrata, gledim kroz resetke, pa se mislim, o kuj bre i na koje ti Ja mesto dojdoh?
A jel bre radnje ili bre Tu Neki Zatvor ...i pitah se, Kuku- Lele, sada mi sinu, Kad kaze da je zatvorena od Jutru, pa sve do Mraku, i da je njen spasioc dolazio u vrli mrak.
E sta sve nije kroz praznu glavu i sta sve nijesam mislio...o Razrednoj.
A sta ako je Opasna, citah, kako samo , pogleda Maru i onoga Antikrista, a oniiii, ko bubice....

E kada je dosla, meni kamen pade sa srca, i jes, nema srca ali se bre po vaski tako kaze.....

Neg ako mogu da predlozim , nesto tam ili tu, onu Kanc, treba bre neki dobar Odjak......:rotf:

Jutrooo, prvaaaa, i u ambulanti jutros prva.
Uzeh uput, naškarabala ga ručno a ima komp, valjda će pročitaju tamo na VMA za šta sam došla :kafa:

Danas ili sutra u socijalno, valjda ću završim bez nervoze.A ne sme ništa da im se kaže,
čoveka zbog nekog pečata vratili iz bg, a kad ih upozoriš, sačuvajbože i sakloni ..

Oduševljena sa komisijom u socijalnom. Konačno.
I karta kupljena za ponedeljak u 15.
Pita u poslovnici Nišekspresa ljubazna dama, hoću li povratnu. Rekoh ne bih. Ne znam jel će mi trebati,
kažem iskreno, pa objasnim razlog mog odlaska u Bg ( možda me dovezu u onim kolima s ventilacijom :zcepanje: )

Onda sam čekala u kolima dok je Taca kupovao gricke za mačku. Pa je birao, birao, birao...otekoše mi ko pantalejska zvona.
Otvorim prozor i dreknem što joj bira toliko, pacove joj niko ne bira. Nikad od Cuce salonska mačka :manikir:

Da vratišeš se sanitetom za Niš.. Nije to rez od 1cm i ušiveno meko tkivo već sečen grudni koš i naravno da će da te dovezu. Bar su tako ovi sa Dedinja kad je moj tata operisan, njegovog cimera vratili u Niš..e sad od ovih sa VMA me ništa ne bi čudilo pa i da pošalju ljude nakon takve opercije autobusom kući..

Tatin cimer je čekao sanitet iz Niša da dođe..Pretpostavljam da su ovi sa klinike naručili :aha:
Idem ja da predam za ličnu kartu, ističe mi ova moja a morala sam da zakažem popodne jer vodim i klinca da izvadi prvu LK i moramo i žmu i ja zajedno :cao:

Inače da se malo hvalim mlada gospojica uči glavu ne diže ..u januaru 4 desetke i jedna devetka, za februarski rok joj je ostao samo još jedan ispit :manikir:

Back