Ф.К. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА сезона 2009/2010

koga za 6. zvezdinu zvezdu?

• Dejan Savicevic

• Vladimir Jugovic

• Robert Prosinecki

• Darko Pancev

• Dejan Rambo Petkovic

• Dejan Stankovic

• Nemanja Vidic

• Nikola Zigic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A pogodio je penal, red je. :D

Ja se dobro secam Binica i njegovih centarsuteva.Kad je namestio Darku u Minhenu...Svi koji su 6. Zvezdina zvezda su zasluzili.Secam se kad je postala prvak Evrope imao sam 9.godina ta euforija u Srbiji i Jugoslaviji nece se ponoviti dok Srbija ne postane prvak sveta ili Zvezda opet prvak Evrope,mi koji se secamo znamo zasto su oni 6. zvezda i to pare ne kupuju taj osecaj i kad je u pitanju Zvezda ja imam iste emocije pre 20 godina i sad samo su sad jos vece,a kad Zvezda pobedi i kad sam na stadionu i kad nisam radujem se ko dete i tako ce biti za 50 godina,ko to ne razume taj ne voli Zvezdu.

Ja se dobro secam Binica i njegovih centarsuteva.Kad je namestio Darku u Minhenu...Svi koji su 6. Zvezdina zvezda su zasluzili.Secam se kad je postala prvak Evrope imao sam 9.godina ta euforija u Srbiji i Jugoslaviji nece se ponoviti dok Srbija ne postane prvak sveta ili Zvezda opet prvak Evrope,mi koji se secamo znamo zasto su oni 6. zvezda i to pare ne kupuju taj osecaj i kad je u pitanju Zvezda ja imam iste emocije pre 20 godina i sad samo su sad jos vece,a kad Zvezda pobedi i kad sam na stadionu i kad nisam radujem se ko dete i tako ce biti za 50 godina,ko to ne razume taj ne voli Zvezdu.

To niko ne porice, ali stvar je u tome da taj isti Binic sada pljuje po nama. Mozda se secas ponizavanja Zvezde kad je bio gost prenosa protiv Vojvodine ove sezone.

To niko ne porice, ali stvar je u tome da taj isti Binic sada pljuje po nama. Mozda se secas ponizavanja Zvezde kad je bio gost prenosa protiv Vojvodine ove sezone.
Ne znam bio sam na stadionu al on je dobio priznanje za 91.Sta je pricao?Mislim da je ljut na Lukica al Lukic je Zvezdas koji radi i ponekad gresi ali mi mnogi traze dlaku u jajetu.

Ne znam bio sam na stadionu al on je dobio priznanje za 91.Sta je pricao?Mislim da je ljut na Lukica al Lukic je Zvezdas koji radi i ponekad gresi ali mi mnogi traze dlaku u jajetu.

Ne mogu da se setim svega sad, davno je bilo, ali secam se da je rekao nesto na foru da najbolji Zvezdini igraci vrede 500-600 hiljada dok Vosini vrede 2-3 miliona itd..

ŠTA MISLITE, KOGA BI TREBALI DOVESTI NA LETO! JA MISLIM DA SU TO UBIPARIP ,KALUĐEROVIC i pokusati BIBLIJU I UZ JOS PAR SOLIDNIH IGRACA UVEZNOM REDU BI TO BIO ODLICAN TIM! (naravno se podrazumeva da ispratimo lekica, bogdanovica i slicne)...

Kurir:
Dolaze
-Sasa Markovic
-Milan Rodic
-Martin Kamburov
-Marko vesovic
Prate Se
-Milan Dudic(Salcburg)
-Jao Antvi
-Sava Gardasevic(Buducnost Valevo)
-Njegos Nozinic(Veternik)
-Stefan Savic
-Danijel Mihajlovic

Prica se da prate Ekvadoraca Botoja tako nesto iz Novog Sada, treba dovesti ili kastilja ili Koromana da odrade zavrsni pas.

ovamo nemaju pare za osnovno,a ovde dizu spomenike od 3 metra nekim fudbalerima...znaci strasno,stvarno strasno...
Spomenik dize drustvo pojedincu ili dogadjaju,koji je po necem dobrom obelezio jednu epohu.Naravno,na zalost,dizu se i kao podsecanje na neki tragican dogadjaj i sluzi kao opomena i nauk generacijama koje zive posle tih dogadjanja.
Rajko Mitic je prva Zvezdina zvezda,a svojim igrama obelezio je i nastupe u drzavnom timu.Bio je dobar sportista i covek i svojim je delom u zivotu,dao putokaz mladjima sta i kako treba raditi i ponasati se.Taj spomenik se dize sad i ko zna kad(najverovatnije vise nikad) i nije steta sto je podignut.Kad se uzme u obzir da se tolike pare bacaju na neke igrace sumnjivog kvaliteta,onda je ovo ipak,dobro utrosen novac.

Kurir:
Dolaze
-Sasa Markovic
-Milan Rodic
-Martin Kamburov
-Marko vesovic
Prate Se
-Milan Dudic(Salcburg)
-Jao Antvi
-Sava Gardasevic(Buducnost Valevo)
-Njegos Nozinic(Veternik)
-Stefan Savic
-Danijel Mihajlovic

Prica se da prate Ekvadoraca Botoja tako nesto iz Novog Sada, treba dovesti ili kastilja ili Koromana da odrade zavrsni pas.

koliko znam o tom Kumburovu, dobar je ali ima 30! STVARNO JE STETA NE DOVESTI KALUDJEROVICA I UBIPARIPA- klasa su! Dudic, Savic, Mihajlovic bi formirali strasnu odbranu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back