никола82
Iskusan
- Poruka
- 5.439
Koja smejurija,za koga vi navijae?
Ne volite vi Zvezdu vi ste njeni kriticari.
Ne volite vi Zvezdu vi ste njeni kriticari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pogodio je penal, red je.![]()
Ja se dobro secam Binica i njegovih centarsuteva.Kad je namestio Darku u Minhenu...Svi koji su 6. Zvezdina zvezda su zasluzili.Secam se kad je postala prvak Evrope imao sam 9.godina ta euforija u Srbiji i Jugoslaviji nece se ponoviti dok Srbija ne postane prvak sveta ili Zvezda opet prvak Evrope,mi koji se secamo znamo zasto su oni 6. zvezda i to pare ne kupuju taj osecaj i kad je u pitanju Zvezda ja imam iste emocije pre 20 godina i sad samo su sad jos vece,a kad Zvezda pobedi i kad sam na stadionu i kad nisam radujem se ko dete i tako ce biti za 50 godina,ko to ne razume taj ne voli Zvezdu.
Ne znam bio sam na stadionu al on je dobio priznanje za 91.Sta je pricao?Mislim da je ljut na Lukica al Lukic je Zvezdas koji radi i ponekad gresi ali mi mnogi traze dlaku u jajetu.To niko ne porice, ali stvar je u tome da taj isti Binic sada pljuje po nama. Mozda se secas ponizavanja Zvezde kad je bio gost prenosa protiv Vojvodine ove sezone.
Snimak 65. godisnjice SD Crvena Zvezda...Oko sat vremena su pricali o novom stadionu, pa onda kako je Zvezda veliki klub zeljan evropskih trofeja...Sta bilo?
Ne znam bio sam na stadionu al on je dobio priznanje za 91.Sta je pricao?Mislim da je ljut na Lukica al Lukic je Zvezdas koji radi i ponekad gresi ali mi mnogi traze dlaku u jajetu.
ŠTA MISLITE, KOGA BI TREBALI DOVESTI NA LETO! JA MISLIM DA SU TO UBIPARIP ,KALUĐEROVIC i pokusati BIBLIJU I UZ JOS PAR SOLIDNIH IGRACA UVEZNOM REDU BI TO BIO ODLICAN TIM! (naravno se podrazumeva da ispratimo lekica, bogdanovica i slicne)...
ŠTA MISLITE, KOGA BI TREBALI DOVESTI NA LETO! JA MISLIM DA SU TO UBIPARIP ,KALUĐEROVIC i pokusati BIBLIJU I UZ JOS PAR SOLIDNIH IGRACA UVEZNOM REDU BI TO BIO ODLICAN TIM! (naravno se podrazumeva da ispratimo lekica, bogdanovica i slicne)...
Spomenik dize drustvo pojedincu ili dogadjaju,koji je po necem dobrom obelezio jednu epohu.Naravno,na zalost,dizu se i kao podsecanje na neki tragican dogadjaj i sluzi kao opomena i nauk generacijama koje zive posle tih dogadjanja.ovamo nemaju pare za osnovno,a ovde dizu spomenike od 3 metra nekim fudbalerima...znaci strasno,stvarno strasno...
Kurir:
Dolaze
-Sasa Markovic
-Milan Rodic
-Martin Kamburov
-Marko vesovic
Prate Se
-Milan Dudic(Salcburg)
-Jao Antvi
-Sava Gardasevic(Buducnost Valevo)
-Njegos Nozinic(Veternik)
-Stefan Savic
-Danijel Mihajlovic
Prica se da prate Ekvadoraca Botoja tako nesto iz Novog Sada, treba dovesti ili kastilja ili Koromana da odrade zavrsni pas.
Bilbija kolko znam,,,dobar je al ne bi ga kupovao,Ubibarip pre![]()
''Лаж која се понови стотину пута....'''Ајде понови то још који пут... Можда се оствари...![]()
Zasto neko od modova ne stavi lock na ovu temu ?