Pozdrav, vec duze vrijeme pratim ovaj forum, sve u zelji da i meni kao i bosketu pise "LANDED"Planiramo ici ja i devojka i vec smo radili na tome (odradjen WES i polozen IELTS, s tim da nisam zadovoljan ocenom, pa cu ponovo polagati). Posto imam bachelor diplomu i 4 godine radnog iskustva, situacija je gotovo nemoguca. Zbog toga planiram da zavrsim master, ali i u tom slucaju mogu dogurati do max 470-480 bodova, dakle opet nedovoljno. Zbog toga smo poceli razmatrati i druge opcije, LMIA i PNP. Cini mi se da je veca sansa pokusati sa PNP, pa bi mi koristio bio kakav savet u vezi toga, gde mogu pronaci vise informacija i slicno?! Unapred hvala na svakom odgovoru.
Moje iskustvo sa PN: Provincija Princ Edward mi je poslala ponudu da konkurisem za provincijsku nominaciju. Nasli su me u Express Entrx pool/u i iz nekog razloga im je odgovarao moj profil. Luda sreca,znam i sam. E sad sam u manjku srece ,posto vec 7 i po meseci cekam odgovor od Kanadske vlade. Uglavnom,to je jedan nacin dobijanja PN. Na sajtu IRCC/a postoji oblast za provincijsku nominaciju sa linkovima za svaku provinciju,tj kako dobiti PN.
Puno srece!!