cika.mancic
Obećava
- Poruka
- 67
Uz sve dokumente za koje ide prevod - obavezno i original... ukoliko niste sigurni da li treba jedno ili drugo, lepo zakacite oboje - zbog viska papira vas nece odbiti, ali zbog manjka itekako hoce...
pozz
B
Hvala Boske, znam ja to ali imam problem što mi je prevod diplome (koji u sebi sadrži i crno bele kopije originala) ima 19 strana. Dodao sam original diplome i wes tu, ali ako bih dodao i original dodatak diplomi koji ima još 8 strana i apkovao to u pdf od 4MB ne bi moglo da se ništa pročita sa tih stranica koliko bi kvalitet opao. Neće blizu 30 A4 strana skeniranih u 4 MB tako lako nažalost.
Zato me zanima šta je tačno neko sa beogradskog univerziteta poslao što je prošlo, lako je vama u NS što dobijete englesku verziju. Ovi naši debili prešli na opštepriznatu bolonjsku diplomu i štampaju je samo u ćirilici i na srpskom, strašno...
Pozdrav,
- - - - - - - - - -
Jedno,pomalo,laicko pitanje... Sta oni smatraju pod family? Samo najuze (roditelji,muz/zena,brat/sestra,deca) ili ipak mogu i ujaci,stricevi,tetke? Unapred zahvalan na odgovoru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvo dobrodošao.
Drugo, family si samo ti, tvoja žena i deca. (tj ujedno i oni koji idu u Kanadu)
Pozdrav,