CAMARO SS
Domaćin
- Poruka
- 4.439
i ja sam sa bil gejtsom pio pivo juce pa se ne hvalim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da, malo im ne ide uz njihov heritage, mada su oni uvek tupeli sa vozilima koja bi mogla da odgovaraju svim potrebama i ukusima.
Iskreno,ne svidja mi se.Porsche je odavno postao ekonomska klasa.![]()
Po meni jedna od najvecih egzotika (pred belog Quattroporte-a i zelenog Biturba) sto sam naleteo u NS-u. . . Inace ako se nevaram slika je uzeta ne tako davne 2007-e. . .
Po meni jedna od najvecih egzotika (pred belog Quattroporte-a i zelenog Biturba) sto sam naleteo u NS-u. . . Inace ako se nevaram slika je uzeta ne tako davne 2007-e. . .
A few days ago I was having some work done at my local garage. A blonde came in and asked for a seven-hundred-ten.
We all looked at each other, and another customer asked, "What is a seven-hundred-ten?"
She replied, "You know, the little piece in the middle of the engine. I lost it and need a new one. It had always been there."
The mechanic gave the blonde a piece of paper and a pen and asked her to draw what the piece looked like. She drew a circle and in the middle of it wrote 710.
He then took her over to another car which had the hood up and asked, "Is there a 710 on this car?"
She pointed and said, "Of course, it's right there."
![]()
Meni ovaj vise lici na tesku budzevinu... serija 5 kojoj pozadi pise 810 ? wtf..
Makina, nema šta, ali ema preko 250ccm...Ne znam da li ovdje dolaze u obzir i motocikli,ali svejedno evo jedan,slikan u Beogradu!
Pogledajte prilog 63455
Malo pre me na Terazijama obisao Nissan GTR, ali nisam uspeo da ga slikam...***
Mnogo je egzoticniji u stvarnosti nego na slikama!!! da ne kazem do yaya !!!
Ovakav model ---> (samo sto je skroz crn sa zutim klestima)
![]()
Синоћ ја гледао на Топ Спиду Андреј Кулунџић ''тестира'' тог Нисана ГТ-Р блек едишн...![]()
Рекао је цитирам:
''Уффф уффф... не знам шта да вам кажем!''
![]()