EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
peach:
click kanda redovno posecuje oba festivala :lol:
a mozda je bio i na ravnoj gori...mada u to vreme je bio neki sajam erotike u nemackoj :roll: ...

Ma jok.. Ove godine sam napravio akciju. Imao sam svoj $ator sa sexy gadgetima. Pravio sam prezentacije i obja$njavao chetnicima da put u Evropu i svet nije nimalo lak i da moraju da se priviknu na plastiQ i gumu.. a onda mi je jarbol sa americhkom zastavom pao preko promo materijala :D izvikoh jedva zhivu glavu i guzoo ::

peach:
da,da,cula sam da je od Ivanjice do Valjeva hit dana bila ona stara:"istrule mi GUME u fijoci,dragi mi je kod Draze u vojsci" :lol:

Haha.. $ta ce siroma kada mora da cepa gume na drugom mestu.. mogao je pre odlaska da zaduzhi kom$u da odrzhava 'pneumatike' 8)

Ima i ond druga kompjutera$ka verzija "Istruli mi hard disk u 'fioci'"

da me ne razumeju neki pogre$no.. Protiv sam svakog oblika vandalizma i prljanja NSa. Papirice uvek stavljam u dzep, a ostali trash bacam po kantama i skroz mi se zgadi kad vidim kako se ljudi nemarno pona$aju prema prirodi. Ali komunalna, sanitarna i sve ostale inspekcije bi trebalo da rade svoj posao i kazhnjavaju nemarne i one koji prljaju i uni$tavaju.
Zato se i zalazhem da EXIT banda lopovska izdvoji po 5-10% od prodatih ulaznica za sadnju nove trave i uredjenje tvrdjave. Da je samo malo vi$e pameti, organizacije i dobre volje, a manje lopovluka DJava bi bila najQl mesto u regionu. Ali nece cLicka ko da slu$a, a cLicke ne voli pi$tolje i kauboj$tinu tako da ostadosmo margina

cLick - OR - Die:
da me ne razumeju neki pogre$no.. Protiv sam svakog oblika vandalizma i prljanja NSa. Papirice uvek stavljam u dzep, a ostali trash bacam po kantama i skroz mi se zgadi kad vidim kako se ljudi nemarno pona$aju prema prirodi. Ali komunalna, sanitarna i sve ostale inspekcije bi trebalo da rade svoj posao i kazhnjavaju nemarne i one koji prljaju i uni$tavaju.
Zato se i zalazhem da EXIT banda lopovska izdvoji po 5-10% od prodatih ulaznica za sadnju nove trave i uredjenje tvrdjave. Da je samo malo vi$e pameti, organizacije i dobre volje, a manje lopovluka DJava bi bila najQl mesto u regionu. Ali nece cLicka ko da slu$a, a cLicke ne voli pi$tolje i kauboj$tinu tako da ostadosmo margina
Dobro, pa kad se tako ponašaš, kakav ti je to onda PROVOD ?!? :shock: Pihhh ....

cLick - OR - Die:
storm cloud:
Nemam nikakvu želju da idem na EXIT, nikad nisam imala, nisam čak ni radoznala da vidim kako je tamo. Može li biti jednostavnije od ovoga - ne interesuje me uopšte!

siroto.na$minkano.doterano :) pa ti prasence moje slatko ne voli$ pra$inu?! pa ni ja ne volim zato i hocu da posadim travu na djavu :D ali cu da izdrzhim to malo jer dolazi MTV da me usnimi kako djuskam :D haha

ma necu da vas nagovaram uop$te... chak me i briga, samo dajte pogledajte po oglasima javite mi za neky normalnu sado-mazzo gaybu :)
Zapravo je i bolje da takvi prefini likovi ne zalaze na EXIT. Nishta gore nego kad vidim neku pacenicu kako se polomi na stiklama po onoj kaldrmi na djavi, jer dosla je tu gde je cula da je cool...
Smeta mi samo kad krenu one baljezgarije: "narkobal", "kloshari", "shpricevi"..... Pa, majq mu, to ni moja baba ne govori.

krvolok:
cLick - OR - Die:
da me ne razumeju neki pogre$no.. Protiv sam svakog oblika vandalizma i prljanja NSa. Papirice uvek stavljam u dzep, a ostali trash bacam po kantama i skroz mi se zgadi kad vidim kako se ljudi nemarno pona$aju prema prirodi. Ali komunalna, sanitarna i sve ostale inspekcije bi trebalo da rade svoj posao i
Dobro, pa kad se tako ponašaš, kakav ti je to onda PROVOD ?!? :shock: Pihhh ....

Pa sigurno ne smatram provodom bacanje papira unaokolo! Zna se $ta je provod.. Dobra ekipa, dobra mjuza, vesele devojchice, pivtze i slichno.. heh..

cLick - OR - Die:
krvolok:
cLick - OR - Die:
da me ne razumeju neki pogre$no.. Protiv sam svakog oblika vandalizma i prljanja NSa. Papirice uvek stavljam u dzep, a ostali trash bacam po kantama i skroz mi se zgadi kad vidim kako se ljudi nemarno pona$aju prema prirodi. Ali komunalna, sanitarna i sve ostale inspekcije bi trebalo da rade svoj posao i

Pa sigurno ne smatram provodom bacanje papira unaokolo! Zna se $ta je provod.. Dobra ekipa, dobra mjuza, vesele devojchice, pivtze i slichno.. heh..
Zato ti i kažem !!! Kada sam ja, svojevremeno, išao u VIŠEDNEVNI PROVOD, tamo gde sam se PROVODIO, lokalne vlasti su se, po mesec dana, bavile samo IDENTIFIKACIJOM ostataka urođenika i eventualnih posetilaca, a o nekim PRAVIM PROVODIMA, da i ne govorim !!! :lol:

koliko budalastina na jednom mestu....

exit je odlicna stvar. samo neko ko nikad nije bio gore moze da govori onakve gluposti... exit ne cine koncerti i glavne zvezde, najjaca stvar na exitu je atmosfera koja je najcesce najbolja na nekim potpuno marginalnim stejdzevima (na mene je, recimo, prosle godine najbolji utisak ostavio axe latino stage)

naravno da su likovi koji pljuju, bodu i bljuju dno dna, i da su upadljivi u gradu, ali to je minimalan procenat (kolateralna steta svakog festivala) koji je skoncentrisan uglavnom u kampu i oko njega... i zaista ta scena ostavlja odvratan utisak... ali gore, na tvrdjavi, oni se izgube u masi koju sacinjava 95% normalnih mladih ljudi...

exit uopste ne cine glavne zvezde, najjaci adut exita je atmosfera, i SVAKO moze da pronadje barem jedan stejdz koji je u potpunosti po njegovoj meri.

naravno, sve je stvar kompromisa, i nije sve pozitivno, ali mislim da je steta koju exit nanese gradu daleko manja nego korist koju grad ima (kako promocija grada u evropi, tako i finansijska korist koju grad ostvari...)
ne kapiram ljude kojima je ideal uspavanost i prosecnost... pozdravljam svako desavanje u gradu (desavanja su ono sto razlikuje velegrad, grad, palanku i selo), bilo da se propznajem u njemu ili ne.
pozdravljam moto-fest (iako se ne pronalazim tamo), pozdravljam i koncert granda na spensu (iako se ne pronalazim tamo), pozdravljam izlozbu grafika franciska goje, pozdravljam najavu vorholove izlozbe u NS sledece godine, pozdravljam one padobranske skokove, pozdravljam exit, pozdravljam desavanja na strandu... pozdravljam sve sto novi sad cini gradom i izvlaci ga iz panonske ucmalosti, bez obzira na licne afinitete...

p.s. exit ne rusi tvrdjavu, kao sto se ni od masturbacije ne susi kicma... fazoni na nivou srednjeg veka!

underwater:
pozdravljam moto-fest (iako se ne pronalazim tamo), pozdravljam i koncert granda na spensu (iako se ne pronalazim tamo), pozdravljam izlozbu grafika franciska goje, pozdravljam najavu vorholove izlozbe u NS sledece godine, pozdravljam one padobranske skokove, pozdravljam exit, pozdravljam desavanja na strandu... pozdravljam sve sto novi sad cini gradom i izvlaci ga iz panonske ucmalosti, bez obzira na licne afinitete...

p.s. exit ne rusi tvrdjavu, kao sto se ni od masturbacije ne susi kicma... fazoni na nivou srednjeg veka!
Uh... sad mi je lakse. Pozdravljam masturbaciju.

Mrzi me da se dalje nastavljam, pa ću samo najiskrenije da poželim EXIT-ašima dobar provod, pošto vidim da im je do EXIT-a baš jako stalo.

Htela sam sam još jednu stvar da prokomentarišem, koja nema toliko veze sa festivalom, ali mi jako ide na živce. Non-stop se ovde provlači neka priča o tome kako je Novi Sad neka učmala i zaparložena sredina, zaostala, beživotna i dosadna. Nije mi čudno što tako misle oni koji nisu iz Novog Sada, šta oni mogu da zaključe o gradu u koji ponekad (ili nikad) svrate. Ono što mi je strašno, to je što tako pričaju i Novosađani, pa šire te priče i ljudima sa strane.

Preporučila bih Novosađanima koji misle da u Novom Sadu nema dovoljno zanimljivosti, akcije i života da za promenu odvoje nos od monitora i provire na ulicu, jer Novi Sad živi punim plućima svakog dana i u svako doba dana. Lepo raspoloženu masu ljudi u ovom gradu je moguće videti svakog malo lepšeg dana u Zmaj Jovinoj i Dunavskoj ulici, Ulici Modene, Dunavskom ili Limanskom parku, na Keju, na Štrandu, na Tvrđavi... i to preko dana, a uveče je Novi Sad još življi i veseliji. Oni koji sede u svojoj sobi kao neki agorafobičari, pa im je sve i svako kriv za dosadu, neka za promenu probaju da izađu izvan 4 zida, neće ih niko pojesti! Za dobar provod i lepo raspoloženje je dovoljno da imaš želju da se lepo provedeš i žalim one kojima su za to potrebni neki specijalni uslovi, pa blate ovaj grad, zato što su frustrirani i neostvareni. :roll:

storm cloud:
Mrzi me da se dalje nastavljam, pa ću samo najiskrenije da poželim EXIT-ašima dobar provod, pošto vidim da im je do EXIT-a baš jako stalo.

Htela sam sam još jednu stvar da prokomentarišem, koja nema toliko veze sa festivalom, ali mi jako ide na živce. Non-stop se ovde provlači neka priča o tome kako je Novi Sad neka učmala i zaparložena sredina, zaostala, beživotna i dosadna. Nije mi čudno što tako misle oni koji nisu iz Novog Sada, šta oni mogu da zaključe o gradu u koji ponekad (ili nikad) svrate. Ono što mi je strašno, to je što tako pričaju i Novosađani, pa šire te priče i ljudima sa strane.

Preporučila bih Novosađanima koji misle da u Novom Sadu nema dovoljno zanimljivosti, akcije i života da za promenu odvoje nos od monitora i provire na ulicu, jer Novi Sad živi punim plućima svakog dana i u svako doba dana. Lepo raspoloženu masu ljudi u ovom gradu je moguće videti svakog malo lepšeg dana u Zmaj Jovinoj i Dunavskoj ulici, Ulici Modene, Dunavskom ili Limanskom parku, na Keju, na Štrandu, na Tvrđavi... i to preko dana, a uveče je Novi Sad još življi i veseliji. Oni koji sede u svojoj sobi kao neki agorafobičari, pa im je sve i svako kriv za dosadu, neka za promenu probaju da izađu izvan 4 zida, neće ih niko pojesti! Za dobar provod i lepo raspoloženje je dovoljno da imaš želju da se lepo provedeš i žalim one kojima su za to potrebni neki specijalni uslovi, pa blate ovaj grad, zato što su frustrirani i neostvareni. :roll:
Dobro, šta ti je to trebalo ?!? :shock:
Ta KAMUFLAŽA se prenosi generacijski, s' kolena na koleno, samo da se stvori ILUZIJA kod ovih neo - Huna, kako ovde ne vredi ni dolaziti, jer ti i auto ZASPI od dosade, a ti to, u jednom cugu kreneš da DEMASKIRAŠ !!!
Sad, kad navale, TI ćeš ih dočekivati i vodati u AKCIJE ...

?:
da ali ipak je glupo kad nema nijedna zvezda na exitu pa onda bolje da ni ne organizuju
kako bre nema zvezda ????
jedino ako za zvezdu smatrash brietny spears ili neshto tako ??? nemoj me razocharavash !!!!
pa bre underworld, white stripes su meni najsjajnije zvezde ovog puta !!!!

Back